Hát a nagy forgalom miatt közepesre sikeredett időmérő eredményem után, a futam jól sikerült. A 15. rajthelyről, a 6. hely megszerzése szerintem majdnem a legtöbb, amit kitudtam hozni. Nem nagyon találtam azt az 1 másodpercet a pálya középső szakszán, ahol szinte a fél mezőny gyorsabb volt nálam, de azon a részen csak arra törekedtem, hogy se előtte se utána ne kerüljön hozzám közel senki se.
Szatoccsal a végén nagyon nagyot csatáztam, köszönöm!
2. futam:
Hosszú ideig a 2. helyen vonatoztam, míg nem kénytelen voltam támadni, mert Bikáék (szinte az egész mezőny) nagyon a nyakamra jöttek a második etap elejére és féltem, hogy nem fogom tudni védeni a 2. helyemet. Csaták és hibák után feljöttem az 1. helyre ahol szinte a végéig vezettem is a versenyt, míg nem Kuti elég jól rám jött. Szinte minden szakaszban hozott rajtam 1-2 tizedet, aztán a második kanyarban már védekeznem is kellett...hát ez volt a vesztem, mert a bejáratnál teljesen belülről kezdtem a kanyart és oda is akartam volna kijönni belőle, de a pálya kifelé lejtett és túlságosan erőltettem, hogy az autóm belül maradjon.
Meg is történt a baj, megpörögtem, majd a teli vagonos InterCity elrobogott előttem, mellettem, mögöttem, éppen hogyan rajzoltam a köröket a korlát mellett. Hamar a 9. hely környékén találtam magam...dühöngtem is pár kört, hogy miért nem engedtem inkább el Kutit és akkor simán borítékoltam volna a 2. helyet...de hát ez az amikor az ember nem ismeri a saját és az autója határait
A végén a 7. helyen lettem leintve, ha jól emlékszek.
Köszönöm a remek futamot, jól elfáradtam...viszont a csapat manager, elgondolkodott az idei szerződésemen...