megnézem. mikor volt?Hannibal írta:Meglehet nézni:NEM ugrottam ki a pirosnál, Kiss E. annál inkább!
Vélemények, társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Vélemények, társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Nekem nagyon tetszett, még nem versenyeztem olyan sokat, de messze ez volt a legtöbb résztvevős rFactoros esemény, amiben részt vettem.
Wild Card-os pilótaként megpróbáltam senki bajnokságába nem belerondítani, ez szerencsére sikerült, velem is korrekt volt mindenki.
25. helyre kvalifikáltam magam, néhány kör múlva a szerencsének köszönhetően már a 13. helyen köröztem, majd a későbbi körökben a 15-16-17. helyen jómagam és két sorstársam folyamatosan cserélgettük a pozíciókat.
Aztán a 14. körben kicsit felszökött a vérnyomásom, mikor is közölte a játék, hogy 1 körre elég már csak a benzinem, pedig az elején azt írta, hogy elég lesz 18 körre. Finoman betoszódtam a boxba, ezért gyorshajtásért még kaptam egy drive through büntetést is, így végül csak 23. lettem.
A 2. versenyre már elveszett a koncentráció, ha volt valaki a közelemben, ha nem, én pörögtem, mint majom faszán a stanicli, végül nem is tudom, hányadik lettem, valahol nagyon a végén.
De összességében igen komoly volt, megpróbálok minél több BTCC versenyen részt venni.
Wild Card-os pilótaként megpróbáltam senki bajnokságába nem belerondítani, ez szerencsére sikerült, velem is korrekt volt mindenki.
25. helyre kvalifikáltam magam, néhány kör múlva a szerencsének köszönhetően már a 13. helyen köröztem, majd a későbbi körökben a 15-16-17. helyen jómagam és két sorstársam folyamatosan cserélgettük a pozíciókat.
Aztán a 14. körben kicsit felszökött a vérnyomásom, mikor is közölte a játék, hogy 1 körre elég már csak a benzinem, pedig az elején azt írta, hogy elég lesz 18 körre. Finoman betoszódtam a boxba, ezért gyorshajtásért még kaptam egy drive through büntetést is, így végül csak 23. lettem.
A 2. versenyre már elveszett a koncentráció, ha volt valaki a közelemben, ha nem, én pörögtem, mint majom faszán a stanicli, végül nem is tudom, hányadik lettem, valahol nagyon a végén.
De összességében igen komoly volt, megpróbálok minél több BTCC versenyen részt venni.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
A 2. FUTAM rajtjánálemerico írta:megnézem. mikor volt?Hannibal írta:Meglehet nézni:NEM ugrottam ki a pirosnál, Kiss E. annál inkább!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hannibal 2010.12.21. 10:51-kor.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Ha más nem is, egy pozitívuma van annak, hogy elsőkerekessel vagyok: 1. futam 24:15
(Abban a pillanatban áldottam az elsőkerekest.
)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Nekem az első futam rendben volt, az ötödik helyen autóztam már az első körben, amikor elkezdett akadozni a gépem. Visszaestem a tizenakárhanyadikra.
A végére sikerült a 8.hely, bár ehez kellett mások hibája is....
A 2. futam maga volt a gyötrelem. A rajtnál beragadtam,úgy szaggatott a gép, annak is örültem, hogy a pályán tudtam maradni(DX8?).Sikerült a14. helyen stabilizálni magam.
Viszont mintha nem ugyanazzal a kocsival mentem volna, akárhogy próbáltam-erőltettem nem voltam elég gyors.
Sajnálom, mert én szeretem ezt a pályát.( még Bikával toltunk rajta anno jó néhány kört ...
)
Viszont jókat csatáztam, rég éreztem magam ilyen jól.
Bár kicsit zavar ebben a felhígult mezőnyben a káromkodás.
Nem vagyok állszent. Én is szoktam, főleg mikor elszállt a netem a Mikuláskupán....
karol
A végére sikerült a 8.hely, bár ehez kellett mások hibája is....
A 2. futam maga volt a gyötrelem. A rajtnál beragadtam,úgy szaggatott a gép, annak is örültem, hogy a pályán tudtam maradni(DX8?).Sikerült a14. helyen stabilizálni magam.
Viszont mintha nem ugyanazzal a kocsival mentem volna, akárhogy próbáltam-erőltettem nem voltam elég gyors.
Sajnálom, mert én szeretem ezt a pályát.( még Bikával toltunk rajta anno jó néhány kört ...
Viszont jókat csatáztam, rég éreztem magam ilyen jól.
Bár kicsit zavar ebben a felhígult mezőnyben a káromkodás.
Nem vagyok állszent. Én is szoktam, főleg mikor elszállt a netem a Mikuláskupán....
karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Én ezért nem használok TS-t. Alapból zavar, ha valaki mással beszél a fülemben, mikor a pályán vagyok, de hogy káromkodjanak is, miközben határon autózok...
Tehát, én régen is úgy használtam, hogy csak az edzéseken és a futam első körében volt a fülemen, aztán a leghamarabbi egyenesben, szépen a nyakamba akasztottam, és csak a cél után tettem megint a fülemre.
Tehát, én régen is úgy használtam, hogy csak az edzéseken és a futam első körében volt a fülemen, aztán a leghamarabbi egyenesben, szépen a nyakamba akasztottam, és csak a cél után tettem megint a fülemre.
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
szép volt PETI
, Máté szintén 
rövid összefoglaló:
1. futam: 6. 7. helyről rajtoltam nem is tudom már, 2. balos kanyarnál amikor mindenki vitt magával valakit ott feltudtam jönni a 3. helyre mindenki káromkodott tsen még a hátsó régióból is, kb itt némítottam egy fülest (gyors gombra be van állítva) majd fitti hibázásból csak Krisztiánnal maradtunk 2esbe
ő is hibázott vezettem a versenyt majd az utolsó kanyarban szépen megelőzött
még mindig nem értem, hogy belső íven voltam és kicsit kicsúsztam külsőre pont annyi helye volt, hogy beférjen és hát a cél egyenes adottságából ő volt belső íven, így hát ő nyert
grat.
2. futam:
7.helyről rajtoltam majd vonatoztunk az 1-6. helyen amíg sorban nem kezdett el mindenki hibázni
elég kaotikus verseny volt ez számomra, meg is forogtam a cél egyenesben, sódernek hála
aztán meglepetésemre a 10.helyről pár körön belül másik hibázásából feltudtam jönni a 6. helyre
rövid összefoglaló:
1. futam: 6. 7. helyről rajtoltam nem is tudom már, 2. balos kanyarnál amikor mindenki vitt magával valakit ott feltudtam jönni a 3. helyre mindenki káromkodott tsen még a hátsó régióból is, kb itt némítottam egy fülest (gyors gombra be van állítva) majd fitti hibázásból csak Krisztiánnal maradtunk 2esbe
2. futam:
7.helyről rajtoltam majd vonatoztunk az 1-6. helyen amíg sorban nem kezdett el mindenki hibázni
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
__
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Igyekszem, lehetett volna jobb is, de már sokkal bíztatóbb, mint a múltkori félresikerült verseny. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nekem is 
jégembernek meg annyit, h sztem felesleges itt hagyni a simcót, lali is kb volt hasonló helyzetbe és fejlődött
sztem azért ha tsen vagy akkor lekörözésnél mondjuk sokat segít ha szólsz, hogyan helyezkedsz, mondjuk nekem nem volt gondom még veled

jégembernek meg annyit, h sztem felesleges itt hagyni a simcót, lali is kb volt hasonló helyzetbe és fejlődött
sztem azért ha tsen vagy akkor lekörözésnél mondjuk sokat segít ha szólsz, hogyan helyezkedsz, mondjuk nekem nem volt gondom még veled
név: Kiss Balázs
__
__
-
jegember95
- 2024 licenszes
hát bevallom, a tegnapi beírásomnál egy kicsit elhamarkodtam a dolgot, és amint azt láttam, h írtátok, h nem kéne lelépnem, és priviben is kaptam egy-két üzenetet, h maradnom kéne, mert ahogy időközben én is rájöttem itt fejlődhetek a legtöbbet a nagyok között, és nem lenne okos dolog továbbállnijegember95 írta:hát, nem is tudom mit írjak ide![]()
ez a futam volt, az eddigi 1éves pályafutásom mélypontja![]()
mivel már mostanában fent voltam rendszeresen ts-en, azt kellet hallgatnom, h hiába próbáltam beilleszkedni a társaságba(lásd videók készítése), én mergmaradtam a kresser fiúnak, aminek ma meg is lett az eredménye
bármilyen hihatetlennek tünik, ezeket én megpróbáltam elkerülni, de oly szerencsétlenül jött ki minden, h ez lett belöle![]()
mikor a boxban álltam 40mp javításnál, a kezem már az eszképen volt, de most már volt annyi tartásom, h befejeztem a futamot
bár a kismillió óvás miatt szerintem a világegyetemböl is ki fognak tiltani
ezért még az xgames-en elindulok(ha elindulhatok), de ezután elbúcsozok egy időre a Simco-tól, és privátban, és kisebb ligákban folytatom, h mikor már érett leszek rá visszatérjek a ligába, és jobb eredményeket érjek el
tehát én, h félreértés ne essék, nem megfutamodás miatt lépek le egy időre, motivált vagyok, csak még nagyon sokat kell tanulnom
egyébként ez a 100. hsz-em amikor még egy kis "takony" vok, de remélem a 101-diknél, már érett verdsenyző leszek
és mivel ez a 101-dik hszem, ahogy igértem éretteb versenyző lettem, mert ebben az 1 napban rengeteget tanultam
am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott