Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Capeta
2024 licenszes

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2010.12.21. 16:50

Csíkos a szerveren az ég Oultonban, Offline viszont nem, igaz raktam be ég textúrát. Másnak nincs ilyen gondja? :S
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.21. 17:02

jegember95 írta:
jegember95 írta:hát, nem is tudom mit írjak ide :?
ez a futam volt, az eddigi 1éves pályafutásom mélypontja :cry:
mivel már mostanában fent voltam rendszeresen ts-en, azt kellet hallgatnom, h hiába próbáltam beilleszkedni a társaságba(lásd videók készítése), én mergmaradtam a kresser fiúnak, aminek ma meg is lett az eredménye
bármilyen hihatetlennek tünik, ezeket én megpróbáltam elkerülni, de oly szerencsétlenül jött ki minden, h ez lett belöle :(
mikor a boxban álltam 40mp javításnál, a kezem már az eszképen volt, de most már volt annyi tartásom, h befejeztem a futamot
bár a kismillió óvás miatt szerintem a világegyetemböl is ki fognak tiltani
ezért még az xgames-en elindulok(ha elindulhatok), de ezután elbúcsozok egy időre a Simco-tól, és privátban, és kisebb ligákban folytatom, h mikor már érett leszek rá visszatérjek a ligába, és jobb eredményeket érjek el
tehát én, h félreértés ne essék, nem megfutamodás miatt lépek le egy időre, motivált vagyok, csak még nagyon sokat kell tanulnom
egyébként ez a 100. hsz-em amikor még egy kis "takony" vok, de remélem a 101-diknél, már érett verdsenyző leszek ;)
hát bevallom, a tegnapi beírásomnál egy kicsit elhamarkodtam a dolgot, és amint azt láttam, h írtátok, h nem kéne lelépnem, és priviben is kaptam egy-két üzenetet, h maradnom kéne, mert ahogy időközben én is rájöttem itt fejlődhetek a legtöbbet a nagyok között, és nem lenne okos dolog továbbállni
és mivel ez a 101-dik hszem, ahogy igértem éretteb versenyző lettem, mert ebben az 1 napban rengeteget tanultam :)
am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
vajon miért? :D neki rosszabbul ment a gt3ba mint neked most és látszik h azóta sokat fejlődött
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.12.21. 17:57

Capeta írta:Csíkos a szerveren az ég Oultonban, Offline viszont nem, igaz raktam be ég textúrát. Másnak nincs ilyen gondja? :S
De...Én is jeleztem még tegnap este a futam után,amikor Emerico átváltott a következő pályára...de gondolom nem olvasta. :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.12.21. 18:05

Nagyon élveztem a versenyt...mindkettő futamot,de volt bosszúság is bőven. :? Óvás lesz részemről is,ha megnézem a visszajátszást...
Minden Qualin szenvedek a Civic-el,de futam közben rádöbbenek,hogy mégiscsak jó választás volt! :D
Örülök annak is,hogy az időmérőt a legjobb Civic-esként végeztem... :D

Majd el felejtettem...amit a másik topic-ba leírtak alapján átírtam mindent...elmúlt a laggolásom,és a DirectX8-at használom! ;)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.12.21. 18:06

Capeta írta:Csíkos a szerveren az ég Oultonban, Offline viszont nem, igaz raktam be ég textúrát. Másnak nincs ilyen gondja? :S
de, adni fogok megoldást.
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.21. 18:35

emerico írta:
de, adni fogok megoldást.
nálam jó a pálya (csak online néztem) majd a hotlapsot légy szíves pakold át thx

jah és a Thruxton, Rockinghames vidi alatt milyen szám szól?
__
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.12.21. 18:47

Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.12.21. 18:51

jegember95 írta: hát bevallom, a tegnapi beírásomnál egy kicsit elhamarkodtam a dolgot, és amint azt láttam, h írtátok, h nem kéne lelépnem, és priviben is kaptam egy-két üzenetet, h maradnom kéne, mert ahogy időközben én is rájöttem itt fejlődhetek a legtöbbet a nagyok között, és nem lenne okos dolog továbbállni
és mivel ez a 101-dik hszem, ahogy igértem éretteb versenyző lettem, mert ebben az 1 napban rengeteget tanultam :)
am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
Lali régebben elég hajmeresztően engedett el lekörözéskor, szerintem tanult azóta, és jobban megy neki. Még mindig vannak félreértések, de közel sem annyi, mint régen, és ha valakinek nem tetszik valami, ott a TS és leharcolják. :D Tegnap kicsit ki is kelt magából egyszer. :D De amit nagyon szeret, az a villogás. :lol: Nincs ezzel mit tenni, verseny közben tanul az ember. Ha egyedül van a pályán valaki, nem fogja megtanulni sosem, hogy hogyan kell versenyezni.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.21. 19:25

Szatocs írta:http://www.youtube.com/watch?v=J_YdaSsvEs0

Everlast - Die in yer arms
danke you
__
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.12.21. 19:52

jegember95 írta:am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
Hát lehet azért mert Ő a lehető legaljáról küzdötte fel magát kitartó munkával, és ha fel is merűlt benne, hogy lelép akkor is maradt.Szerintem Lali fejlődött a legtöbbet.
Ahogy Tesóm viccelődik ,,A Traktortól a Versenyautóig című film Stephen Spilberg rendezésében, a Főszereplő pedig a Lali." :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lezárt