Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Tropie

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.12.21. 20:01

Én sem voltam mindig gyors, sőt volt hogy hosszabb ideig ki is kellett hagynom a versenyeket. És egy kihagyás után elég nehéz ismét, újra a régi lenni. Lásd Schumit :lol:

A lényeg, hogy én amikor újra "ringbe" szálltam, hiába tudtam mit kell tenni, hiába voltam agyban összerakva, meg mentálisan is olyan állapotban, egyszerűen azon megszokott, rutinos mozdulatok, finomságok tovaszálltak. Lépésről lépésre, lassan gyorsulva kellett újra visszaszoknom. Még a mai napig vannak olyan hibáim, amiket régen nem követtem el, és ezeket visszanézem (elemzem), átgondolom és legközelebb már letudom reagálni.

Nem 1-2 hónapos folyamat ez, de ha nem egy erős mezőnyben tenném mindezt, akkor nem lehetnék sose újra önmagam.

Én sem tanácsolom azt, hogy emiatt elhagyd a Simco-t. Mert itt fogod érezni a fejlődésed, mert azt sokkal jobb versenyzőkhöz kell mérni.

Magyarul maradj! Peace! :mrgreen:
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.12.21. 20:13

Szatocs írta:
jegember95 írta: hát bevallom, a tegnapi beírásomnál egy kicsit elhamarkodtam a dolgot, és amint azt láttam, h írtátok, h nem kéne lelépnem, és priviben is kaptam egy-két üzenetet, h maradnom kéne, mert ahogy időközben én is rájöttem itt fejlődhetek a legtöbbet a nagyok között, és nem lenne okos dolog továbbállni
és mivel ez a 101-dik hszem, ahogy igértem éretteb versenyző lettem, mert ebben az 1 napban rengeteget tanultam :)
am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
Lali régebben elég hajmeresztően engedett el lekörözéskor, szerintem tanult azóta, és jobban megy neki. Még mindig vannak félreértések, de közel sem annyi, mint régen, és ha valakinek nem tetszik valami, ott a TS és leharcolják. :D Tegnap kicsit ki is kelt magából egyszer. :D De amit nagyon szeret, az a villogás. :lol: Nincs ezzel mit tenni, verseny közben tanul az ember. Ha egyedül van a pályán valaki, nem fogja megtanulni sosem, hogy hogyan kell versenyezni.
Mert a villogás számomra megalázó, rosszabbul esik mint ha leszólnak, tegnap valóban kikeltem mert a lekörözések kor ment el a versenyem :cry: még az a kicsi is ami volt. Köszönöm ha fejlődni láttok de az hogy elengedésben jó vagyok az nem igazán tud motiválni.(a Gpl-t azért hagytam abba mert volt egy monzai verseny ahol a kvalin nem volt az egész mezőnyben 1 sec difi 0.8 al voltam 17-ik. a versenyen a parabolika előtt volt egy lekörözésem ami még az egyenesben megvolt, de a szélárnyék dobott rajtam kb + 20 km/h-t a féktávon a kocsim top kocsi volt ,a kolléga elrontotta a féktávot egymás mellé kerültünk csak sajna én belül a fékek elmelegedtek megfaroltam összeért a hátsó kerekünk, a srác olyan szaltókat csinált hogy csak na. Megbüntettek lehordtak mindennek Hogy kezdők minek ülnek top kocsiba meg ilyenek ,pláne hogy nem is voltam kezdő. Elegem lett kiszálltam, Kár volt.) Az ember utál boksz zsák lenni. De ezért kár kiszállni.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.12.21. 20:20

Paffy írta:
jegember95 írta:am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
Hát lehet azért mert Ő a lehető legaljáról küzdötte fel magát kitartó munkával, és ha fel is merűlt benne, hogy lelép akkor is maradt.Szerintem Lali fejlődött a legtöbbet.
Ahogy Tesóm viccelődik ,,A Traktortól a Versenyautóig című film Stephen Spilberg rendezésében, a Főszereplő pedig a Lali." :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ez a film az tuti oscar-díj!
Komolyan ezt a társaságot kár elhagyni!
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.21. 21:56

Lali írta:
Paffy írta:
jegember95 írta:am érdekes, h mindenki Lalira hivatkozott :lol:
Hát lehet azért mert Ő a lehető legaljáról küzdötte fel magát kitartó munkával, és ha fel is merűlt benne, hogy lelép akkor is maradt.Szerintem Lali fejlődött a legtöbbet.
Ahogy Tesóm viccelődik ,,A Traktortól a Versenyautóig című film Stephen Spilberg rendezésében, a Főszereplő pedig a Lali." :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ez a film az tuti oscar-díj!
Komolyan ezt a társaságot kár elhagyni!
:D
villogásról én annyit hozzátennék, hogy én ezekért szoktam villogni, mondjuk téged rég villogtalak meg :D lehet kéne egyszer nem? :D
nos ezekért: ha lekörözött és jól elengedett, szóval megköszönöm,
másik eset amikor kegyetlenül menekülök a mögöttem lévő elöl akkor előre villogok még ha nem is vagyok a lekörözött nyakán. sztem ezekért érdemes villogni 1x,
ha többször és más esetben villog akkor ott már ideges "valaki"
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.12.22. 00:11

Na, itt a bizonyíték, h teljesen visszatértem:http://www.youtube.com/watch?v=Xt7eGg9Gjio
Szerk: egyébként ki a franc az a Gene Simco? :lol:
GSmith

Hozzászólás Szerző: GSmith » 2010.12.22. 05:24

Gyerekek, bombajó volt mindkét futam, óriási volt, tényleg színvonalas(szerintem). Elégedett vagyok, még úgy is, hogy kevés teszttel, végig vágás híjján, nem jött össze a dobogó...
Béke!
:D
jah
:mrgreen:
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2010.12.22. 09:52

Kicsit bizakodva indultam az első futamon mert legalább a rajtom jobb lett mint eddig:)
csak arra nem voltam felkészülve hogy az első jobbos kanyarban nem arra fogok menni hanem egy palánkal találtam magam szembe naq ebben azért volt segitségem hátulról is.majd visszanézem ki volt a hunyó:).aszem a 28 és 35 hely környékéről kezdtem a vadászatot.(8)ról rajtoltam.de nagy harcok árán sikerült a 13 helyen célba érni. jokat csatáztam mindvégig bár elég kemény futam volt
A második futamom jól sikerült .jól is rajtoltam 13 helyről indultam kicsit nem értettem néha az autó viselkedését egyszer betapadt máskor meg mintha jégen mennék (érdekes eset verseny közben)nem tudom mi történt az elejébe mert sokak visszhullottak a 9 helyen értem célba jó kis csaták voltak főled Bende Imrével csatáztam hosszu körökön át.
egyre szinvonalasabb a verseny
FANATIC OF THE SPEED
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.12.22. 12:16

jegember95 írta:Na, itt a bizonyíték, h teljesen visszatértem:http://www.youtube.com/watch?v=Xt7eGg9Gjio
Szerk: egyébként ki a franc az a Gene Simco? :lol:
Hu de érdekesek nálad az árnyékok. Milyen DX és milyen grafikai felbontás ez?
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.12.22. 13:16

Ezt mondtam én is, hogy nagyok az árnyékok.
Nálam DX9.
The Power of Dreams
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.12.22. 13:55

Lali, sztem mostmar vagy annyira gyors, h lekorozoesnel nem kell elengedned a fel mezonyt. Sztem, csinald ugy, h egy egyenesben elengedsz egyet, a kovetkezoben a kovetkezot, ugy, h egy kicsit lassitasz, de csak annyira, h eppen el tudjon menni, igy neked se megy ra a versenyed.

A villogasrol annyit, h sztem jo dolog, ha a lekorozo egyet (!!!) ravillant a lekorozore. Ha engem lekoroznek, engem nem zavar. Viszont, ha valaki villogtatna esz nelkul mogottem, biztos kitennem a palyarol :twisted:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lezárt