Suzuki Swift Kupa - I. és II. futam
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Suzuki Swift Kupa - I. és II. futam
http://www.simcompany.hu/replay/suzuki/0102/
óvásokat csütörtök éjfélig fogadok el. szélesítések, vágások, szabálytalanságok, mind jöhetnek.
óvásokat csütörtök éjfélig fogadok el. szélesítések, vágások, szabálytalanságok, mind jöhetnek.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Re: Suzuki Swift Kupa - I. és II. futam
Szerver 2 második futam:
Lap 5: Első kanyar Martin Pesti szélesít, ezzel elég nagy előnyre tesz szert.
Lap 6: Első kanyar Szintén szélesít, és másodperceket nyer.
Második kanyar Kiss Endre kicsúszik, nem néz szét, és úgy jön vissza a pályára, engem eltalál.
Lap 7: Első kanyar Martin Pesti szélesít
Lap 8: Első kanyar, na ki?
Lap 9: ...nincs kedvem tovább nézni.
Én törölném a futamát az ilyen vágások után.
Lap 10: Első kanyar, Kovács László, kicsúszik, és nem nagyon izgatja, hogy jövünk ketten is, úgy jön vissza a pályára, mintha senki sem lenne ott. Pár tzeddel később érkezünk, akkor kettőnk futamát is tönkreteszi.
Lap 5: Első kanyar Martin Pesti szélesít, ezzel elég nagy előnyre tesz szert.
Lap 6: Első kanyar Szintén szélesít, és másodperceket nyer.
Második kanyar Kiss Endre kicsúszik, nem néz szét, és úgy jön vissza a pályára, engem eltalál.
Lap 7: Első kanyar Martin Pesti szélesít
Lap 8: Első kanyar, na ki?
Lap 9: ...nincs kedvem tovább nézni.
Én törölném a futamát az ilyen vágások után.
Lap 10: Első kanyar, Kovács László, kicsúszik, és nem nagyon izgatja, hogy jövünk ketten is, úgy jön vissza a pályára, mintha senki sem lenne ott. Pár tzeddel később érkezünk, akkor kettőnk futamát is tönkreteszi.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
Lali
2-es szerver 1 futam:
Görömbei Lajos óvja Pethő Ádámot
Első kör első kanyar 20sec-től 23sec-ig
A féktávon változtat irányt, nem hagy helyet megcsúszom ,mondjuk ő is rápacsál. Jó kis kocc lett belőle.
Görömbei Lajos óvja Pethő Ádámot
Első kör első kanyar 20sec-től 23sec-ig
A féktávon változtat irányt, nem hagy helyet megcsúszom ,mondjuk ő is rápacsál. Jó kis kocc lett belőle.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Server B 2. futam
1. Füzy B. óvja Feke G. 2kör 0:11 (6:07) Feke elfékezi magát az első kanyarba telibever 4 helyet bukok
2. Füzy - Kovács L. 2kör 1:56 (7:53) Kovács fék nélkül belém hajt, pedig látszik hogy elötte hárman fékeznek, csuszkálnak. Miután meglök kilököm Kaszap Zsoltit és 3 helyet vesztek.
3. Füzy - Pető A. 9kör 0:35 (21:17) Vajon hová kanyarodik? Csak nem leszorítani akar? Persze így meglököm, de én se tudok befordúlni rendesen és egy helyet vesztek.
4. Füzy - Pető A. 10kör 1:41 (24:27) Most meg leszorít
Kár mert jobb volt a kigyorsításom, előnybe lettem volna.
+1 Ez nem óvás csak kérdem Pesti Martin 3kör 0:38-nál mit gondolt, jobb gumi vagy fék van az autóján. Vissza enged ezért nem óvom.
1. Füzy B. óvja Feke G. 2kör 0:11 (6:07) Feke elfékezi magát az első kanyarba telibever 4 helyet bukok
2. Füzy - Kovács L. 2kör 1:56 (7:53) Kovács fék nélkül belém hajt, pedig látszik hogy elötte hárman fékeznek, csuszkálnak. Miután meglök kilököm Kaszap Zsoltit és 3 helyet vesztek.
3. Füzy - Pető A. 9kör 0:35 (21:17) Vajon hová kanyarodik? Csak nem leszorítani akar? Persze így meglököm, de én se tudok befordúlni rendesen és egy helyet vesztek.
4. Füzy - Pető A. 10kör 1:41 (24:27) Most meg leszorít
+1 Ez nem óvás csak kérdem Pesti Martin 3kör 0:38-nál mit gondolt, jobb gumi vagy fék van az autóján. Vissza enged ezért nem óvom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamikaze 2011.02.08. 18:28-kor.
Név:Füzy Barna
Server A - 1. futam
5:49 (1.kör) - Kuti Krisztián - szabálytalan előzés kanyar vágással (bár nem fejezte be a futamot, de nem emiatt.)
6:49 - Rebok József - 1. kanyar kiszélesítésével előnyszerzés, majd előzés (Bocs Joke, de az orrom előtt történt)
Többit nem óvom, mert kb. roncs autóval örültem hogy körbe karcoltam a pályát, így hát egy 45 fokos kormánytartással én is lecsúsztam többször a pályáról.
5:49 (1.kör) - Kuti Krisztián - szabálytalan előzés kanyar vágással (bár nem fejezte be a futamot, de nem emiatt.)
6:49 - Rebok József - 1. kanyar kiszélesítésével előnyszerzés, majd előzés (Bocs Joke, de az orrom előtt történt)
Többit nem óvom, mert kb. roncs autóval örültem hogy körbe karcoltam a pályát, így hát egy 45 fokos kormánytartással én is lecsúsztam többször a pályáról.
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
A szerver 2. futam:
9:06 - Leitner Norbert óvja Kiss Attilát. Leszorít az egyenesben és ezzel előnyt szerez velem szemben.
9:06 - Leitner Norbert óvja Kiss Attilát. Leszorít az egyenesben és ezzel előnyt szerez velem szemben.
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
A szerver 2. futam 6.09
Kiss A. meglok es 3 helyet veszitek miatta.
Kiss A. meglok es 3 helyet veszitek miatta.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Szigeti Csaba óvása...server B.
1. futam:
Óvom magamat...
A versenytáv kb. 60%-ában vágtam az első kanyart.
Óvom Pesti Martint...1.kör 0:22sec
Az első kanyart,a belső íven levágva előz,ezzel nyer 2 pozíciót.
Szintén Pesti Martin...4.kör 1.13sec
Balról rám húz a kanyar bejárata előtt,és nekem jön...ezt azért óvom,mert úgy érzem nem veszi figyelembe a versenyzőtársakat...mintha egyedül lenne a pályán.Több hasonló megmozdulása is volt,nem csak velem szemben...néha "életveszélyesen" versenyzett!!!
2.futam:
Ismét óvom magam a levágások miatt...de sikerült lecsökkentenem a hibázási arányt kb. 20%-ra.
1. futam:
Óvom magamat...
A versenytáv kb. 60%-ában vágtam az első kanyart.
Óvom Pesti Martint...1.kör 0:22sec
Az első kanyart,a belső íven levágva előz,ezzel nyer 2 pozíciót.
Szintén Pesti Martin...4.kör 1.13sec
Balról rám húz a kanyar bejárata előtt,és nekem jön...ezt azért óvom,mert úgy érzem nem veszi figyelembe a versenyzőtársakat...mintha egyedül lenne a pályán.Több hasonló megmozdulása is volt,nem csak velem szemben...néha "életveszélyesen" versenyzett!!!
2.futam:
Ismét óvom magam a levágások miatt...de sikerült lecsökkentenem a hibázási arányt kb. 20%-ra.
Felföldi Zoltán - Csatlakozom Szicsóhoz, és megóvom saját magam 
2. szerver, 1-2. futam
Mindkét futamon előfordult párszor, hogy a célegyenes utáni első kanyart ugyan nem vágtam, viszont elbénáztam a fékezést, és túlságosan kiszélesítettem, így az autónak egyik kereke sem érintette a pályát.
Kérném a megfelelő szankciókat alkalmazni.
2. szerver, 1-2. futam
Mindkét futamon előfordult párszor, hogy a célegyenes utáni első kanyart ugyan nem vágtam, viszont elbénáztam a fékezést, és túlságosan kiszélesítettem, így az autónak egyik kereke sem érintette a pályát.
Kérném a megfelelő szankciókat alkalmazni.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Server B 1 futam
1. Feke G. óvja Kaszap Z.-t 1kör 1.11-1.20-ig Kaszap Z. kijön mellém a szélárnyékból, majd valószínűleg fékezés közben megcsúszik és a B oszlopomat benyomja az ülésig, szalagkorlátnak csapódok, majd a sóderágyban kötök ki.
5 helyet veszítettem ezzel és kihatással volt a további körökre is.Kormányközepem elment.
2. Feke G. óvja Pesti M.-t 3. kör 1.15-1.20-ig Pesti M. Ráhúz Szigeti Cs.-re, majd keresztbeáll. Mikor összeszedi az autót belém csapódik. Ezzel jelentősen lemaradok az előttem lévőktől, Bobák Zs. Jelentősen megközelít.
3. Feke G.óvja Pethe S.-t 3.kör 2,01-2,13 Pethe S. miután az utolsó kanyar előtti szakaszban kicsúszik, rendkívűl figyelmetlenül tér vissza az ideális ív közepére. Szigeti és Kinizsi még éppen kikerüli, de Pesti M. belezúg. Én kikerültem őket, de Bobák Zs. hátulról belökött a sóderágyba. Összesen 5-en karamboloztunk, de Ő megy tovább közülünk elsőként
10mp-t vesztek a mezőnytől teljesen leszakadok.
1. Feke G. óvja Kaszap Z.-t 1kör 1.11-1.20-ig Kaszap Z. kijön mellém a szélárnyékból, majd valószínűleg fékezés közben megcsúszik és a B oszlopomat benyomja az ülésig, szalagkorlátnak csapódok, majd a sóderágyban kötök ki.
5 helyet veszítettem ezzel és kihatással volt a további körökre is.Kormányközepem elment.
2. Feke G. óvja Pesti M.-t 3. kör 1.15-1.20-ig Pesti M. Ráhúz Szigeti Cs.-re, majd keresztbeáll. Mikor összeszedi az autót belém csapódik. Ezzel jelentősen lemaradok az előttem lévőktől, Bobák Zs. Jelentősen megközelít.
3. Feke G.óvja Pethe S.-t 3.kör 2,01-2,13 Pethe S. miután az utolsó kanyar előtti szakaszban kicsúszik, rendkívűl figyelmetlenül tér vissza az ideális ív közepére. Szigeti és Kinizsi még éppen kikerüli, de Pesti M. belezúg. Én kikerültem őket, de Bobák Zs. hátulról belökött a sóderágyba. Összesen 5-en karamboloztunk, de Ő megy tovább közülünk elsőként
10mp-t vesztek a mezőnytől teljesen leszakadok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HunGaben 2011.02.08. 23:20-kor.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS