A vágás dolog meg, ha nem fogják fel hogy nem szabályos akkor ott az aggyal van a baj. Keményebb retorzió kell.
Társalgó
Re: Társalgó
Nemtom mi volt velem a kvalin egy rohadt kört nem bírtam összerakni, még idegesebb lettem és egyre lassabb
így lekerültem a kettes szerverre.
A vágás dolog meg, ha nem fogják fel hogy nem szabályos akkor ott az aggyal van a baj. Keményebb retorzió kell.
Aki vágott vagy szélesített időmérőn, annak töröld a futamát. Így járt.emerico írta:Nos. Igen tanulságos volt a két futam.
Sajnos sehogy sem igazságos ez a modszer, hisz aki vágott és felkerült az 1-es szerverre, máris jól jár, hiába büntetgetem.
Sajnos a pálya olyan jellegű volt, hogy a szélesítés az első kanyarban sokat számított.
Átgondolom a helyzetet és kitalálom hogy igazságos. Kis türelmet kérek.
Valamint a lebonyolítást is jobban ki kell találnom, ez így nagyon nehézkes.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Én élőben szívesen szórnék a szélesítésre és vágásra alkalmas kanyarokba egy kis jancsiszöget a fűre 
Emericonak iszonyat nagy munka lenne egyedül mindenkit végignézni két futamot ami két szerveren futott xD Még ha többen is nézik, meg van, amikor elszámolás miatt csúszol ki néha egy kanyarban, de máshol nem, akkor ez szabálytalanság e vagy sem, most szerez e vele előnyt vagy sem, akkor hogyan miképp csinálta, húzós lenne. A kanyarokba gumifalakat a szélére és akkor lesz egy A1ring más néven Gumifalring.bardocz írta:Aki vágott vagy szélesített időmérőn, annak töröld a futamát. Így járt.emerico írta:Nos. Igen tanulságos volt a két futam.
Sajnos sehogy sem igazságos ez a modszer, hisz aki vágott és felkerült az 1-es szerverre, máris jól jár, hiába büntetgetem.
Sajnos a pálya olyan jellegű volt, hogy a szélesítés az első kanyarban sokat számított.
Átgondolom a helyzetet és kitalálom hogy igazságos. Kis türelmet kérek.
Valamint a lebonyolítást is jobban ki kell találnom, ez így nagyon nehézkes.
Demszky oszlopot kéne berakni 
David kiléptél mire megkérdeztem volna hogy okoztam e komolyabb bajt amikor megfordultam? Majdnem letakarítottalak. Sajnos későn reagáltam, talán mert mérges voltam a kicsúszás miatt. 
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
endre írta:David kiléptél mire megkérdeztem volna hogy okoztam e komolyabb bajt amikor megfordultam? Majdnem letakarítottalak. Sajnos későn reagáltam, talán mert mérges voltam a kicsúszás miatt.
Lezúzódott a bal oldala, nem volt vészes, de ilyet ne, szarabb is lehetett volna, főleg, ha többen jövünk.
Dozoo: Emerico az időmérő köröket végig szokta nézni, szerintem itt pláne végig fogja.
▲
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Nagyon sajnálom ,hogy elgyökérkedtem az első futamomat. Önhiba miatt mióta itt vagyok még nem estem ki szerintem. A tempómmal nagyon elégedett voltam, amint tiszta lett az út előttem egyből zárkóztam fel a 2. futamon. 20-ról 9-re jöttem fel asszem.
Nekem speciel az 1. kanyar úgy adta ki a legjobban ha nem szélesítettem egy centit sem. Viszont iszonyat kicsi a határvonal a totál elkúrt (lassú) és a szélesen vett kanyar között. Nehéz ez így, de pályafüggő is. Ringen is csak 1 ilyen kanyar volt, de ott jobban kordában lehetett tartani a kocsit.
Nekem speciel az 1. kanyar úgy adta ki a legjobban ha nem szélesítettem egy centit sem. Viszont iszonyat kicsi a határvonal a totál elkúrt (lassú) és a szélesen vett kanyar között. Nehéz ez így, de pályafüggő is. Ringen is csak 1 ilyen kanyar volt, de ott jobban kordában lehetett tartani a kocsit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugen 2011.02.08. 00:29-kor.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Ja és igen míg el nem feledem, Gyurka valamiért az én kocsimmal volt a futamon. (emerico kérted, hogy jelezzem)
The Power of Dreams
UTólag lehet pl. kavicságyat rakni egy pályába? Aki notórius szélesítő sok időt tölthetne ott, aki meg hibázik legfeljebb káromkodik egy jót.
mint én...
mint én...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!