Társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Szerintem utólag nem lehet ilyet csinálni.
Itt valóban agyban is fel kell fogni picit. Ha túlcsúszok és látom, hogy ez most sok volt akkor valahogy kompenzálok kis gázelvétellel stb.
Persze ezt versenyszituban nehéz megtenni.
Itt valóban agyban is fel kell fogni picit. Ha túlcsúszok és látom, hogy ez most sok volt akkor valahogy kompenzálok kis gázelvétellel stb.
The Power of Dreams
jajj, upsz, bocs, a futamra értettem én (:bardocz írta:endre írta:David kiléptél mire megkérdeztem volna hogy okoztam e komolyabb bajt amikor megfordultam? Majdnem letakarítottalak. Sajnos későn reagáltam, talán mert mérges voltam a kicsúszás miatt.
Lezúzódott a bal oldala, nem volt vészes, de ilyet ne, szarabb is lehetett volna, főleg, ha többen jövünk.
Dozoo: Emerico az időmérő köröket végig szokta nézni, szerintem itt pláne végig fogja.
G-BoR írta:Hát ez nagyon jó volt
THX THX THX
Daytonában aláznánk!:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Mugen én az 508-as te pedig az 503-as autóval voltál.Jóbban megnézve sajnos csak a rajtszámban különböznek.Mugen írta:Ja és igen míg el nem feledem, Gyurka valamiért az én kocsimmal volt a futamon. (emerico kérted, hogy jelezzem)
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
kormány: Logitech DFGT
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Clayman, én nem szabálytalanságnak vettem az ilyen mértékű ráhúzást, de nem szimpatikus, amikor megyek egyenesen, és kezd rám jönni egy autó oldalról, amikor kb 2 autónyi helye van, ennyi. Lehet, hogy csak belülről éreztem így, majd visszanézem, óvást nem is gondoltam már akkor sem érte. Csak attól, ha valaki húzza a másikra, a másik még nem köteles arrébb menni, mert helyet hagy a húzónak és ennyi. Innentől kezdve bármi történik, a másikra ráhúzó a hibás.Clayman írta:Én a B szerveren voltam és ott az elejében sikerült csatázgatnom. Ez nagyon tetszett és jó volt (bár volt aki szerint korán fékeztem és az egyenesben a közép az ráhúzás volt... szerintem nem csináltam semmi szabálytalan dolgot). Végig ment a csatározás ami nagyon tetszett!
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Azért másokat szabálytalankodással csak olyan vádoljon már, aki semmilyen szabálytalanságot nem követett el a futam alatt. Én most itt a vágásra és a kiszélesítésre gondolok. Most olvastam egyikőtök szép ki monológját, s pont hogy ő is szélesített nem is egyszer.
Ha valakinek nyomja a szívét valami, ott az óvás topic. Én most találtam pár szabálytalanságot, de amit le is írok. Egyikük pont olyan, akivel sose volt gondom, talán ha nem lenne ennek a bajnokságnak komoly tétje, nem is óvnék, de hát néha én is óvhatok...nem mintha szokásom lenne
2. futamot nem óvom, mert nincs olyan akit nem lehetne óvni
Ha valakinek nyomja a szívét valami, ott az óvás topic. Én most találtam pár szabálytalanságot, de amit le is írok. Egyikük pont olyan, akivel sose volt gondom, talán ha nem lenne ennek a bajnokságnak komoly tétje, nem is óvnék, de hát néha én is óvhatok...nem mintha szokásom lenne
2. futamot nem óvom, mert nincs olyan akit nem lehetne óvni
-
TerranceG
- Kapcsolat:
2. futam előtt eljöttem a géptől, mire visszatértem már ment a verseny. Pech.De ahogy láttam nem csak én késtem le.
A versenyek jók voltak. Az első futamon Feke Gábort kitoltam. Bár megvártam, de így is sok pozíciót vesztett. Sajnálom.
A versenyek jók voltak. Az első futamon Feke Gábort kitoltam. Bár megvártam, de így is sok pozíciót vesztett. Sajnálom.
Név: Kaszap Zsolt
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nehéz megtenni,de rá kell kényszerülni,ha fair akarsz maradni.Mugen írta: ...Itt valóban agyban is fel kell fogni picit. Ha túlcsúszok és látom, hogy ez most sok volt akkor valahogy kompenzálok kis gázelvétellel stb.
Én qualin,ahol elbaktam az első kanyart,nem is nyomtam végig 100%-osan...és,ha jól emlékszem,2 tiszta kört tudtam menni!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Pedig szóltam hogy már csak 5mp van vissza!TerranceG írta:2. futam előtt eljöttem a géptől, mire visszatértem már ment a verseny. Pech.De ahogy láttam nem csak én késtem le.
Név:Füzy Barna