Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: Társalgó
Ez az 1,3,5,... és 2,4,6,... nem is rossz ötlet szerintem.
És a vágást jobban büntetni, +10 helyezéssel. És a versenyidő számítana.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szerintem minden pályára fekvőrendőröket kéne rakni a "vágós" kanyarok belső illetve külső részére. Amin az autó át tudna menni, de jelentősen veszítene a lendületéből. Én ugyan nem értek a játék szerkesztéséhez, de ha ezt a modot összehoztátok akkor ti csak tudjátok mitől döglik a légy. Valószínűleg kevesebb időt venne igénybe, mint az összes qualos kör végignézése és a 2 szerver beosztása is mehetne a hotlaps alapján.
A 1,3,5,... és 2,4,6,...-os megoldas nekem is tetszik!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Annyi a baj ezzel, hogy ha jól tudom, kész pályákat szerkeszteni igen bonyolult vagy nem is lehet. Ha viszont lehetne, nem is lenne baj az 1 szerveres megoldással sem, mert akkor be lehetne rakni 50 helyet és mindenki vígan lenne.puma írta:Szerintem minden pályára fekvőrendőröket kéne rakni a "vágós" kanyarok belső illetve külső részére. Amin az autó át tudna menni, de jelentősen veszítene a lendületéből. Én ugyan nem értek a játék szerkesztéséhez, de ha ezt a modot összehoztátok akkor ti csak tudjátok mitől döglik a légy. Valószínűleg kevesebb időt venne igénybe, mint az összes qualos kör végignézése és a 2 szerver beosztása is mehetne a hotlaps alapján.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Sztem egyszerűen engedni lehetett volna mindenkinek, hogy az első kanyarban vágjon és akkor nincs vita. Vagy a pályán kellett volna egy jó kis sóderágyat elhelyezni a kerékvetőn túlra. Vagy pár fekvőrendőrt lerakni.
1-3-5, 2-4-6 rendszerre gondoltam én is. Hotlaps pl hétfő 19:00-kor zár, 1-3-5...megy az egyik szeróra, 2-4-6... a másikra. A második futamban mindkét szerverről a legjobb x ("A" szeró 1. helyezettje az első helyről indul, "B" szerver 1. helyezettje a második, stb) és csak azok kapnak pontot. De ez se a legjobb megoldás.
1-3-5, 2-4-6 rendszerre gondoltam én is. Hotlaps pl hétfő 19:00-kor zár, 1-3-5...megy az egyik szeróra, 2-4-6... a másikra. A második futamban mindkét szerverről a legjobb x ("A" szeró 1. helyezettje az első helyről indul, "B" szerver 1. helyezettje a második, stb) és csak azok kapnak pontot. De ez se a legjobb megoldás.
Név: Kaszap Zsolt
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
A pályákat nem Emerico készíti...tehát felesleges változtattatni.
Szerintem simán csak be kell tartani a szabályzatot...ha mindenbe engedményeket csikarnánk ki,akkor minden olyan könnyű lenne...és nem valósághű.
Szerintem simán csak be kell tartani a szabályzatot...ha mindenbe engedményeket csikarnánk ki,akkor minden olyan könnyű lenne...és nem valósághű.
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Részemről nincs haragTerranceG írta:2. futam előtt eljöttem a géptől, mire visszatértem már ment a verseny. Pech.De ahogy láttam nem csak én késtem le.
A versenyek jók voltak. Az első futamon Feke Gábort kitoltam. Bár megvártam, de így is sok pozíciót vesztett. Sajnálom.
Egyébként mi történt? Így visszanézve elég durva
persze az óvás megy
"Server B 2. futam
1. Füzy B. óvja Feke G. 2kör 0:11 (6:07) Feke elfékezi magát az első kanyarba telibever 4 helyet bukok"
Barna erre muszáj reagálnom: többször is visszanéztem az esetet: Te külső íven jöttél én belsőn. A kanyar bejáratánál én már előrébb voltam. Maximum megtámaszkodásnak lehetne ezt nevezni, nem telibeverésnek.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Én sem haraxok, csak úgy éreztem (és most is), szerintem ott nem kanyarodtál volna be azzal a sebességgel. Emerico eldönti, lehet hogy én kapok büntetést? Utánna valóban meglöködlek, de nem történik pozíció vesztés.
Amúgy nem azért óvok mert bárkire haragszok, inkább azért, hogy tanuljon akit megóvok. Persze én sem vagyok szent, volt jó pár büntetésem nekem is. Ezen a versenyen is volt néhány "érdekes" mozdulatom és azt is tudom nehéz megállni hogy az üres helyre ne tedd be az autót. Én is megcsináltam az elején, ha ott nem csinálom nem esek vissza és nincs most az óvásnál semmi.
Más téma: B szerver 2. futam, legjobb körök első kanyar, egy képben: http://img156.imageshack.us/img156/4240/grab007z.jpg
Még jó, hogy a szélesítés után mindenki vissza vett a tempóból
és az első futam: http://img822.imageshack.us/img822/5226/grab008q.jpg oops, úgy tűnik én is rossz cica vagyok, de csak kicsit
Amúgy nem azért óvok mert bárkire haragszok, inkább azért, hogy tanuljon akit megóvok. Persze én sem vagyok szent, volt jó pár büntetésem nekem is. Ezen a versenyen is volt néhány "érdekes" mozdulatom és azt is tudom nehéz megállni hogy az üres helyre ne tedd be az autót. Én is megcsináltam az elején, ha ott nem csinálom nem esek vissza és nincs most az óvásnál semmi.
Más téma: B szerver 2. futam, legjobb körök első kanyar, egy képben: http://img156.imageshack.us/img156/4240/grab007z.jpg
Még jó, hogy a szélesítés után mindenki vissza vett a tempóból
és az első futam: http://img822.imageshack.us/img822/5226/grab008q.jpg oops, úgy tűnik én is rossz cica vagyok, de csak kicsit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamikaze 2011.02.08. 23:14-kor.
Név:Füzy Barna
"És itt a baj, hogy ennyin múlik, hogy valaki melyik szerveren van. Verseny után meg gyakorlatilag az A szerver utolsó 5 embere előtt lévők már mind jobban járnak, mint a B-sek még akkor is, ha vágtak a gyors körükön. Ezért fájó pont, hogy éppen B-s lettem, holott a gyorskörömben egy szem vágás nem volt. Nem voltam a leggyorsabbak között, tény, de 8 körből 4-ben elvettem az első kanyar után, 2-ben a pálya további része miatt, mert tudtam, hogy vágás."
Nem vitaként másoltam be, csak mert reagálni csak így tudok - nem néztem utána hogy rajtam kívül a felsoroltakon ki, én az 1-es szerveren mértem és a 2-es szerveren nyomultam, nekem nem jelentett előnyt a vágás, amit ma megnéztem. Ha a célegyenes végén a belső csúcsra gondoltok, akkor az valóban megáll. Azért azt megjegyezném hogy nincs sokkal kijjebb az autó mintha két kerékkel még a kerékvetőn lett volna, ezzel sok időt nem lehetett nyerni.
Egyébként ebben a kanyarban a kerékvető a pálya széle?
Más, mivel lesz még javítás ami vissza lassítja az autókat, ha jól tudom, akár lehetne elölről is kezdeni, legfeljebb mindenki hoz magával némi büntit, kezdésnek - ha már valaki felemlítette...
Nem vitaként másoltam be, csak mert reagálni csak így tudok - nem néztem utána hogy rajtam kívül a felsoroltakon ki, én az 1-es szerveren mértem és a 2-es szerveren nyomultam, nekem nem jelentett előnyt a vágás, amit ma megnéztem. Ha a célegyenes végén a belső csúcsra gondoltok, akkor az valóban megáll. Azért azt megjegyezném hogy nincs sokkal kijjebb az autó mintha két kerékkel még a kerékvetőn lett volna, ezzel sok időt nem lehetett nyerni.
Egyébként ebben a kanyarban a kerékvető a pálya széle?
Más, mivel lesz még javítás ami vissza lassítja az autókat, ha jól tudom, akár lehetne elölről is kezdeni, legfeljebb mindenki hoz magával némi büntit, kezdésnek - ha már valaki felemlítette...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
kamikaze írta:Én sem haraxok, csak úgy éreztem (és most is), szerintem ott nem kanyarodtál volna be azzal a sebességgel. Emerico eldönti, lehet hogy én kapok büntetést? Utánna valóban meglöködlek, de nem történik pozíció vesztés.
csak a "telibever 4 helyet bukok" miatt éreztem úgy, hogy reagálnom kell az óvásra. Hogy lesz így Fair Play díjam?
Név: Feke Gábor