Ez ugyan még nem megoldás a 2 szerveres rendszerre.
Társalgó
Re: Társalgó
Hát megoldásnak nem megoldás, de feszültség csökkentésnek és kedv csinálásnak, újra futhatnánk a futamot, a kijavított moddal és SC nélkül 
Sztem ne toroljuk a futamot, igazsagtalansag lenne azokkal szemben, akik jo eredmenyt ertek el... Bar sajnos ez se igazsagos, de nem tudok jo megoldast 
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night írta:Sztem ne toroljuk a futamot, igazsagtalansag lenne azokkal szemben, akik jo eredmenyt ertek el... Bar sajnos ez se igazsagos, de nem tudok jo megoldast
Aki vágott/szélesített időmérőn, annak töröljék, aki nem, annak marad a futam.
Akinek ez nem tetszik, az majd legközelebb odafigyel.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Szerintem ki lehet szűrni azokat, akik folyamatosan, szánt szándékkal vágtak, és az ő futamukat kéne törölni.
Ha pár embernek esetleg véletlenül becsúszott egy vágás, nem kéne őket is büntetni azok miatt, akik valójában leszarták az egészet.
Ha pár embernek esetleg véletlenül becsúszott egy vágás, nem kéne őket is büntetni azok miatt, akik valójában leszarták az egészet.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nos, valószínűleg kitaláltam mi a megoldás a lebonyolításra.
Az időmérés nem a verseny napján lesz lebonyolítva.
Részletekkel hamarosan jelentkezem.
Az időmérés nem a verseny napján lesz lebonyolítva.
Részletekkel hamarosan jelentkezem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Na ez érdekes lesz.Remélem nem 7végén lesz időmérő.Akkor mindig utolsó leszek 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Én inkább arra lennék kíváncsi, mit szól majd az asszony, hogy 1-el több versenynapod vankaszasi írta:Na ez érdekes lesz.Remélem nem 7végén lesz időmérő.Akkor mindig utolsó leszek
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Hmm ez lehet nekem is cink lesz,de majd meglátjuk, hogy lett kitalálva.Mi volt az a safty caros utolsó kőr a 2. futamon?Apophis írta:Én inkább arra lennék kíváncsi, mit szól majd az asszony, hogy 1-el több versenynapod vankaszasi írta:Na ez érdekes lesz.Remélem nem 7végén lesz időmérő.Akkor mindig utolsó leszek![]()
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
lövésem sincs. komolyan. olyan magad szint van beállítva a modban a safeta car-ra, hogy be sem kéne jönnie, egyáltalán.Paffy írta:Mi volt az a safty caros utolsó kőr a 2. futamon?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát ha péntek-szombat-vasárnap valamelyikén lesz, akkor én is folyamatosan idő nélkül fogok indulni, jó kilátásokkaszasi írta:Na ez érdekes lesz.Remélem nem 7végén lesz időmérő.Akkor mindig utolsó leszek