Az a kurva traktorLali írta:Pető Ádám óvja Görömbei Lajost
1. kör 0.20-0.23-ig
Féktávon belém jön, láthatja, hogy fékezem és enyhén húzodom jobbra, (hogy Bobák Zsolti lökhárítóját se érintsem) bőven volt még helye, hogy kikerüljön, ha már láthatta hogy nem tud megállni, de inkább engem vittemiatt megforgok, és rengeteg helyet veszítek
Féktávon nincs irányváltoztatás ,balesetveszélyes és itt lett is belőle egy jó nagy ! Szerintem nem mentem beléd ott ahova mentél volt egy másik kocsi.Bobák Zsoltinak semmi köze ehhez Őt nem érintetted de engem igen. Emerico majd eldönti no para
Társalgó
Re: Társalgó
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
A simracing oldalán van egy új slovakiaring pálya. 140mb Az összes külső íven szalagkorlát vagy sóderágy van. Igényesnek néz ki. Van több vonalvezetése is. Érdemes lenne szerintem kipróbálni.
Más: real feal mod megy a mod alatt? Hogyan lehet beállítani?
Más: real feal mod megy a mod alatt? Hogyan lehet beállítani?
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kola19 írta: +1 dolog: Én is láttam amint Pesti Martin szabálytalan volt, de nem óvom meg! Együtt érzek a csapatársaimmal!!!
Ha valamit utálok, az az óvás! Először teszem ezt!!! Remélem Felföldi Zoli, hogy az óvás miatt nem lesz harag!
Tényleg, sokkal jobb tétlenül nézni, ahogy körökön keresztül ugyan úgy szélesít valaki.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Na figyelj ide barátom! Azért nem óvom meg, mert nem voltam biztos benne hogy vágott, ugyanis amit láttam azt a visszapillantóban láttam!! De olvasva az óvásokat, és a viselkedését a versenyközben, erősíteni szeretném a véleményeket! Sajnálom hogy nem óvom meg, de szerintem ez az egész futam nem volt igazán bajnoki! Inkább tesztversenynek fogom fel! Remélem Emerico újra indítja a bajnokságot! Ha nem ez van! Hidd el neki is kemény lenne ennyi óvást és szabálytalanságot végignézni! NEM IRIGYLEM! Én restartolnám! Ez az én véleményem! Ha valakinek ez gond, SAJNÁLOM!!! Egyébként engem is úgy előzött meg hogy vágott a célegyenes utáni első kanyarban! SZERINTEM!!!bardocz írta:Kola19 írta: +1 dolog: Én is láttam amint Pesti Martin szabálytalan volt, de nem óvom meg! Együtt érzek a csapatársaimmal!!!
Ha valamit utálok, az az óvás! Először teszem ezt!!! Remélem Felföldi Zoli, hogy az óvás miatt nem lesz harag!
Tényleg, sokkal jobb tétlenül nézni, ahogy körökön keresztül ugyan úgy szélesít valaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kola19 2011.02.09. 23:16-kor.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Totál igazad vanKola19 írta:Na figyelj ide barátom! Azért nem óvom meg, mert nem voltam biztos benne hogy vágott, ugyanis amit láttam azt a visszapillantóban láttam!! De olvasva az óvásokat, és a viselkedését a versenyközben, erősíteni szeretném a véleményeket! Sajnálom hogy nem óvom meg, de szerintem ez az egész futam nem volt igazán bajnoki! Inkább tesztversenynek fogom fel! Remélem Emerico újra indítja a bajnokságot! Ha nem ez van! Hidd el neki is kemény lenne ennyi óvást és szabálytalanságot végignézni! NEM IRIGYLEM! Én restartolnám! Ez az én véleményem! Ha valakinek ez gond, SAJNÁLOM!!!bardocz írta:Kola19 írta: +1 dolog: Én is láttam amint Pesti Martin szabálytalan volt, de nem óvom meg! Együtt érzek a csapatársaimmal!!!
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Tényleg, sokkal jobb tétlenül nézni, ahogy körökön keresztül ugyan úgy szélesít valaki.[/quote]
Na figyelj ide barátom! Azért nem óvom meg, mert nem voltam biztos benne hogy vágott, ugyanis amit láttam azt a visszapillantóban láttam!! De olvasva az óvásokat, és a viselkedését a versenyközben, erősíteni szeretném a véleményeket! Sajnálom hogy nem óvom meg, de szerintem ez az egész futam nem volt igazán bajnoki! Inkább tesztversenynek fogom fel! Remélem Emerico újra indítja a bajnokságot! Ha nem ez van! Hidd el neki is kemény lenne ennyi óvást és szabálytalanságot végignézni! NEM IRIGYLEM! Én restartolnám! Ez az én véleményem! Ha valakinek ez gond, SAJNÁLOM!!![/quote]
Totál igazad van[/quote]
Köszi! Szerintem is restart lenne a jó! Pesti Martin szerintem nem volt fer, de nem tudok vele mit kezdeni! Jah! Grat a peugeot-os eredményhez!!! Néztem a a féknyom online-on, és neked szurkoltam!
Na figyelj ide barátom! Azért nem óvom meg, mert nem voltam biztos benne hogy vágott, ugyanis amit láttam azt a visszapillantóban láttam!! De olvasva az óvásokat, és a viselkedését a versenyközben, erősíteni szeretném a véleményeket! Sajnálom hogy nem óvom meg, de szerintem ez az egész futam nem volt igazán bajnoki! Inkább tesztversenynek fogom fel! Remélem Emerico újra indítja a bajnokságot! Ha nem ez van! Hidd el neki is kemény lenne ennyi óvást és szabálytalanságot végignézni! NEM IRIGYLEM! Én restartolnám! Ez az én véleményem! Ha valakinek ez gond, SAJNÁLOM!!![/quote]
Totál igazad van[/quote]
Köszi! Szerintem is restart lenne a jó! Pesti Martin szerintem nem volt fer, de nem tudok vele mit kezdeni! Jah! Grat a peugeot-os eredményhez!!! Néztem a a féknyom online-on, és neked szurkoltam!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Bocs, hogy megemlítem, de nagyon idegesít a dolog. Miért kellenek a csupa nagybetűs szavak és a felkiáltó jel minden mondat végére? Azt meg mindenki maga dönti el, hogy kit óv meg és kit nem, de ilyeneket meg ne írjunk már óváshoz, hogy őt azért nem óvom meg, mert. Könyörgöm, óvás helye, nem másé. Társalgó itt van, vagy itt megírjuk (de teljesen felesleges, mert hát senki nem kérte, hogy óvja meg a másikat valaki, meddő és flame keltő dolog ilyenekről vitázni...), vagy megbeszéljük az illetővel privátban, ts-en, akárhogy.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Megnéztem a Pesti Martin féle pályavezetést, kajak becsuklottam a nevetéstől, mivel inkább hátrafele lépett mint előre. Viszont komolyra fordítva a szót, elejét kell venni az ilyeneknek és Emericonak nehéz dolga lesz.
Az A1 ringes futam tényleg tesztnek jó (jóvanna elbarmoltam az egészet
), de mivel lesz patch, Bikával remélem elkészítettük a végleges verziót. Szerintem még két tesztfutam kéne hogy maga a liga is összeálljon.
Élesben tesztelni hogy működik a rendszer nem a legjobb választás.
Az A1 ringes futam tényleg tesztnek jó (jóvanna elbarmoltam az egészet
Élesben tesztelni hogy működik a rendszer nem a legjobb választás.
,,Óvom Pethe Szabolcsot 3.kör célegyenes előtti kanyarban a boxból visszafelé jön ki majd az ideális íven megáll (figyelmetlenül) többek még időben kikerülik én meg pont telibe vertem az autóját!!!(2:03-2:10) bocsi hogy a végén írom:( ""
Szatocs, hogyan jöttél visszafelé a boxból?Tolattál te szemét dög?Ez tetszik.
Viszont azokat a mondatokat nem tudom megérteni, hogy ,,Óvom saját magamat..." Miért?Úgyis kiderül vagy megóvja más, szerintem fölösleges.Ha meg nem óvnák meg akkor happy van és lapos kúszásban értékelem magamban a dolgokat.Vagy nem ért velem senki egyet?
Szatocs, hogyan jöttél visszafelé a boxból?Tolattál te szemét dög?Ez tetszik.
Viszont azokat a mondatokat nem tudom megérteni, hogy ,,Óvom saját magamat..." Miért?Úgyis kiderül vagy megóvja más, szerintem fölösleges.Ha meg nem óvnák meg akkor happy van és lapos kúszásban értékelem magamban a dolgokat.Vagy nem ért velem senki egyet?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27