Társalgó
Re: Társalgó
Elnézést kell kérjek Kiss Endrétől, amiért a 2 szerver 2. futamán az első kanyarban kilöktem!
Remek meccsek voltak, grat mindenkinek!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Gratulációm mindenkinek.
Ballai nem értem mi volt a problémád.Te is támaszkodtál rám és másra is.A bombázás meg Mugen miatt volt, mert kicsit kibillentett az egyensúlyból.
Az óvást elfogadom nem vitatom, majd a boss eldönti jogos-e vagy sem.
Nagyon jó volt a verseny, végig kalimpált a szívem, hogy berakjam a szekeret vagy nem, befér vagy nem.Huuu Hajjjajjjaaajjjj.
Aki egy kicsit is durvulásnak képzeli a versenyt az nézzen meg egy élő versenyt Suzuki Kupáról.
(Gabi belső kameráit is ajánlanám
)(Ép eszű határokat azért tartsunk.
)
Ballai nem értem mi volt a problémád.Te is támaszkodtál rám és másra is.A bombázás meg Mugen miatt volt, mert kicsit kibillentett az egyensúlyból.
Az óvást elfogadom nem vitatom, majd a boss eldönti jogos-e vagy sem.
Nagyon jó volt a verseny, végig kalimpált a szívem, hogy berakjam a szekeret vagy nem, befér vagy nem.Huuu Hajjjajjjaaajjjj.
Aki egy kicsit is durvulásnak képzeli a versenyt az nézzen meg egy élő versenyt Suzuki Kupáról.
(Gabi belső kameráit is ajánlanám
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Kola19 írta:Elnézést kell kérjek Kiss Endrétől, amiért a 2 szerver 2. futamán az első kanyarban kilöktem!Remek meccsek voltak, grat mindenkinek!
Nem vagyok benne biztos hogy te vagy a hibás sajnos aki bejött elém, a célegyenes végén túl szűkre szabta a helyet kettőnk közt. Aztán fék, és én lekoccoltam, amitől elcsúszott az autó eleje.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Első verseny: Szal régen igen de mostanában nem nagyon szeretek vitatkozni de szerencse hogy kikapcsoltam a mikrofont tsen mert kb 5 körön keresztül ismétlés nélkül káromkodtam. Magyar Laci kétszer is leszorított pedig mellette voltam. Tudom nem szándékos de azért figyeljünk a másikra. Két kanyarral később meg Micheller Dávid elfeletett fékezni és 200 métert csúsztam a füvön, ami azt jelentette hogy utolsó helyről kellett folytatnom a versenyt. Verseny többi része szerencsére izgalmas és fair volt. Nagyot csatáztam a srácokkal, utolsó kanyarban sikerült Tepyn áthámoznom magam az kiru volt
Második verseny: Kezd fáradni az ujjam szal rövid leszek
Sajnos mivel mindenki fél a pozició vesztéstől senki nem veszi el a gázról a lábát bármekkora galiba van elöttük, én is estem ebbe a libába
Remélem a következő versenyen érettebbek leszünk
Második verseny: Kezd fáradni az ujjam szal rövid leszek
Remélem a következő versenyen érettebbek leszünk
2 szerver 1 futam 1 rajt-megint kiugrottam,áthajtásos bünti.Második jobbos kanyarban,jobbról a fűről tolatva torpedóztak,érdemes megnézni
Ott E. kiss-t meg Sógort kicsit meg is löktem bocs fiuk.Áthajtásos bünti után Lali mögé jöttem vissza kicsit csatáztunk,párszor meglöktem bocsi érte.De behoztam technikát célba..
2 futam semmi esemény,jöttünk -mentünk-csuszkáltunk.
Grat mindenkinek.
Ja időmérő nem lehetne 45 perces?Csak ugy kérdem.
2 futam semmi esemény,jöttünk -mentünk-csuszkáltunk.
Grat mindenkinek.
Ja időmérő nem lehetne 45 perces?Csak ugy kérdem.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Ismét sikerült egy versenyzésre alkalmatlan beállítást csinálnom. Lomha volt kigyorsításon, lassú a kanyarban, pedig 11 literrel 24 alatt tudtam vele menni folyamatosan.
Mivel előre nem nagyon tudtam jutni így, foggal körömmel védekeztem. Kis vonatot képezve magam mögött, amit én húztam mint egy mozdony.
Régen volt már, hogy egy rossz verseny beállítással versenyezzek és közben mosolyogjak, hát ez a mostani 2 futam ilyen volt. Megpróbáltam kihozni a maximumot, kicsit cicáztam a mögöttem haladókkal, néha imitáltam egy-két támadást.
Ingyvel jót szórakoztunk
Igaz mind a két futamból Ő jött ki jobban
Az 1. futamon a merész ám de céltudatos manővere miatt 3 helyet veszítettem
Aztán röhögtem magamon és a szituáción. Majd a célfotón a vihogó burám látszódott.
2. futamon szinte ugyan az volt a képlet. Ugyan azokkal a versenyzőkkel. Ugyan úgy Ingyvel a tetőponton, majd ketten pörögtünk
bár ez az autómnak már nem tetszett, telibe vertem a bírói posztot, majd utána a bal első gumimat elkezdte darálni a kasztni, meg is lett a jutalmam, bal első defekt a 8. körben
Eredményben nem vagyok magammal megelégedve, de hát ilyen ez a sport
Mivel előre nem nagyon tudtam jutni így, foggal körömmel védekeztem. Kis vonatot képezve magam mögött, amit én húztam mint egy mozdony.
Régen volt már, hogy egy rossz verseny beállítással versenyezzek és közben mosolyogjak, hát ez a mostani 2 futam ilyen volt. Megpróbáltam kihozni a maximumot, kicsit cicáztam a mögöttem haladókkal, néha imitáltam egy-két támadást.
Ingyvel jót szórakoztunk
2. futamon szinte ugyan az volt a képlet. Ugyan azokkal a versenyzőkkel. Ugyan úgy Ingyvel a tetőponton, majd ketten pörögtünk
Eredményben nem vagyok magammal megelégedve, de hát ilyen ez a sport
Néha megijedtem a motorháztetődön lévő fogaktól, mikor hátranéztemIngy2 írta:Nagyot csatáztam a srácokkal, utolsó kanyarban sikerült Tepyn áthámoznom magam az kiru volt
3 dolgot kell megszoknom ezen az autón.
Első ilyen, a 2-es sebesség fokozatról 3-asba váltás, amikor visszaesik a fordulat, nah ezt sose találtam el milyen fordulaton váltsam el.
Második, hogy kanyarban kis fékre elkezd kifarolni, vagyis teljesen máshogyan tőr ki a hátulja mint ahogy várnám.
Harmadik, hogy az a nyamvadt fék néha beragad
Első ilyen, a 2-es sebesség fokozatról 3-asba váltás, amikor visszaesik a fordulat, nah ezt sose találtam el milyen fordulaton váltsam el.
Második, hogy kanyarban kis fékre elkezd kifarolni, vagyis teljesen máshogyan tőr ki a hátulja mint ahogy várnám.
Harmadik, hogy az a nyamvadt fék néha beragad
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Fékberagadást úgy vettem észre, hogy akkor csinál, amikor már kicsit kopott a gumi, lehet, hogy ilyenkor kisebb a tapadás a keréken és emiatt beharapja a fék a kereket, így csúszik tovább az autó, ekkor még gázfröccsre sem akarja elengedni. Erre azt csináltam, hogy 90%-os féket használtam, úgy sem kell több neki. Na meg nem is tiportam annyira, inkább 1-2 méterrel hosszabb féktávot vettem és kevésbé léptem rá. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Tropie írta: Néha megijedtem a motorháztetődön lévő fogaktól, mikor hátranéztemDe hogy ilyen manőverrel megtudtál etetni engem, gratulálok!
Pedig amikor mögötted voltam pont azon gondolkodtam hogy lecseréljem a figurát a TV Macira