Nekem DX9be is csinál ilyet.freakyo írta:dx7be van ilyen gond,Apophis írta:Valakinek van valami ötlete, hogy a pálya bizonyos szakaszain miért lesz ilyen fehér az aszfalt? Ezt eddig még nem csinálta nekem, és elég zavaró a féktávoknál.
nálunk is ilyen
tedd át dx8ba és nem lesz ilyen baj, vagy ha nem bírja a géped akkor megszokodveszíteni nem fogsz vele
Társalgó
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Átraktam DX8-ra, és elolvadt a hó
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Aham.Ok, de egy ember nem csinál nyarat.És mi van, ha a pl a mögöttem lévő folyamatosan ,,vágja" a kanyarokat, ezáltal előnyhöz jut.Mivel mindenkiben benne van a versenyszellem ezért valószínű, hogy én is vágnám, hogy jobban tudjak védekezni.Ebből adódik, hogy én nem fogom tudni megóvni, ha megelőz (folyamatosan vágta a kanyart és előnyhöz jutott) mert jönne vissza rá a kontra, hogy te is vágtad.Rohadt egy dilemma.Tropie írta:Mielőtt még a futam után is értetlenkedések lennének,........
Amúgy ha mindenáron lökdösődni akartok, tegyétek velem, engem nem zavarjó a stressztőrű képességem, max megint röhögve intenek le
Este majd mindenki derül.Jó szórakozást mindenkinek majd.
u.i.: Köszönjük Emerico, hogy az időméréses rendszerrel ki szűröd a vágó egyéneket.(meglepő, hogy magad is büntetted- Fair Paly díj a Tied
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
janosratkai
Apophis írta:Valakinek van valami ötlete, hogy a pálya bizonyos szakaszain miért lesz ilyen fehér az aszfalt? Ezt eddig még nem csinálta nekem, és elég zavaró a féktávoknál.
Emerico tudna mesélni a lefagyott Hungaroringről :DDD Szilveszter Rally 2
Miféle kiegészítőt használsz, hogy ilyen sok adatot látsz? Nekem is kell ilyenApophis írta:Valakinek van valami ötlete, hogy a pálya bizonyos szakaszain miért lesz ilyen fehér az aszfalt? Ezt eddig még nem csinálta nekem, és elég zavaró a féktávoknál.
Amúgy pár hónappal ezelőtt, pont ugyan így nézett ki a Hring
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nekem is ilyen,de nem agyalok rajta...ez van,és már megszoktam hozzá...Apophis írta:Valakinek van valami ötlete, hogy a pálya bizonyos szakaszain miért lesz ilyen fehér az aszfalt? Ezt eddig még nem csinálta nekem, és elég zavaró a féktávoknál.
Csak akkor -16 fok volt, most meg az adatok alapján a pálya 25- 31 fokig a levegő meg 22-27 fokos. 
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nálunk a második futam már higgadtabb volt...Paffy írta: Szicsó:A második futamon is ez volt az A serveren.Mindenki egymás hegyén hátán, jobbról, balról, mint egy darálóban.Már végigfutott az agyamon, hogy ,,mennyetek és üssétek ki egymást, én elveszem picit a gázt" A hév és a versenytempó közbeszólt.
De tényleg rossz a daráló üzemmód...ha valaki gyorsabb,akkor gyorsabb...van idő az előzésre,és nem az első körben kell bizonyítani.
De mindenki az első kanyarban akarja majd eldönteni.Szicsó írta:Nálunk a második futam már higgadtabb volt...Paffy írta: Szicsó:A második futamon is ez volt az A serveren.Mindenki egymás hegyén hátán, jobbról, balról, mint egy darálóban.Már végigfutott az agyamon, hogy ,,mennyetek és üssétek ki egymást, én elveszem picit a gázt" A hév és a versenytempó közbeszólt.![]()
De tényleg rossz a daráló üzemmód...ha valaki gyorsabb,akkor gyorsabb...van idő az előzésre,és nem az első körben kell bizonyítani.
Kicsit más hud de ez sem rossz.
http://www.virtualr.net/xd-212-released/
Ű betűvel lehet aktiválni és inaktiválni.
Tudom még egy kicsit korai, de a kövi pálya mikor lesz fent???
-
TerranceG
- Kapcsolat:
http://www.ctdp.net/rfdynhud.htmlTropie írta:Miféle kiegészítőt használsz, hogy ilyen sok adatot látsz? Nekem is kell ilyenApophis írta:Valakinek van valami ötlete, hogy a pálya bizonyos szakaszain miért lesz ilyen fehér az aszfalt? Ezt eddig még nem csinálta nekem, és elég zavaró a féktávoknál.
Amúgy pár hónappal ezelőtt, pont ugyan így nézett ki a Hring
Név: Kaszap Zsolt