Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: Társalgó
Ingy, nagyon nem ment az az autó, legközelebb friss gumit rakj rá. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Cselt írta:Ezen a pályán mondjuk nem buksz sokat a váltó meg kuplung miatt, mivel végig csak 3-4 az egész pálya, nem kell sokat váltogatni.Paffy írta:Nem is olyan rossz ez a G27.Kuplunggal és H váltóval megyek 38:5 ös időt.A talpam meg a bokám már fáj egy kicsit.Kemény.
Iracingben próbáld még ki ha van rá lehetőséged, ott is frankón meg van csinálva. Sőt, ott elvileg aki kuplunggal nyomja az gyorsabb tud lenni, mert az auto kuplungban van valami késleltetés.
Ja, ha a heel&toe-t begyakorlod, mehetsz jobbat. Meg van autó, ahol automata kuplungnál kinyomja a gép, manuálisnál meg nem kell, hiszen szekvenciális váltó van benne, ott még többet lehet nyerni emiatt. LFs-ben is faszán működik, netKar pro-t nem tudom, de szerintem ott is meg van csinálva. Minden más játékban meg dísznek van a kuplung kb...
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
A tegnapi verseny borzasztó volt, az új idő mérésen nem ment, 1mp-el lassabb voltam mint szerdán, mondjuk ez csak 3-4 helyet számított, de sajnos kevés benzin maradt így hiába voltam végig 12-14. végül is utolsó lettem. (Köszönet Bobák úrnak hogy betolt a célig.) Ez meg is pecsételte a 2. versenyem, hátul akkora a tülekedés meg a lökdösődés, hogy az nem igaz. Az egyik ilyen után falat fogtam, kerék kitört motor leállt. Még "utolsóbb" lettem mint az első versenyen. Na majd legközelebb.
Ja mindenkit óvok!
Ja mindenkit óvok!
Név:Füzy Barna
Nagyon izgalmas volt tegnapi verseny,és tetszik az uj időmérő is,BTCC-nél is jó lett volna ilyen pár pályánál
Sikerült 19. helyet megszereznem időmérőn,Sógorom mögöttem egyel.Rajt után kis fészkelődés után sógor megelőz,alig hittem a szememnek
Na semmi gond megyünk utána ,de lassult igy muszáj voltam vissza előzni,aztán a 16. helyen találtam magam Mihalik előttem Feke mögöttem.Mihalikot nem egyszerü megelőzni,ahogy elmentem mellette már jött is vissza elém,végül meglépet előlem.Feke hátul nagyon jött a 4. körben első kanyarban meg is löktem,elnézést érte.Óvást várom én is óvnék
Végül ha jól emlékszem Fuzy került elém akit megelőztem és 15. lettem.
2. versenyen jó rajt után érdekes volt az az össze borulás 2. kanyarban.Sikerült egy kis helyet találnom ahol át tudtam préselni suzit kis koccanások közepette.Mire megnyugodott mezőny megint Feke üldözött
Jó kis csatát vívtunk de a 9. körben pályát vágtam és megcsúszott kocsi igy sikerült lehagynia.16. hely lett meg.
Jó futam volt kösz mindenkinek.
2. versenyen jó rajt után érdekes volt az az össze borulás 2. kanyarban.Sikerült egy kis helyet találnom ahol át tudtam préselni suzit kis koccanások közepette.Mire megnyugodott mezőny megint Feke üldözött
Jó futam volt kösz mindenkinek.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Időmérő: hoppá
Sikerült futnom egy 2:41.7-es kört.
Örültem is, hogy Sógort 1 rajtkockával megelőztem, de hát neki muszáj volt 2 tizedet hozni rajtam az utolsó gyorskörén
1. futam: a rajtot egész jól elkaptam, kicsit harcoltunk Sógorral, megelőztem, de belassultam, és vissza előzött.
Utána Darvasi Marcival csatáztam egy jót.
Sajnos félidőre elfogyott a gumim, úgyhogy a 21. helyre sikerült behozni a kocsit, bár ez csak annak volt köszönhető, hogy Kamit betolták a célba
2. futam: PHÖJJJ
A gumi ismét elfogyott a futam felére. Az utolsó körben Darvasi Marcinak sikerült megelőznie, de még időben rátapadtam, és a célegyenesben vissza tudtam előzni.
Segítséget kérnék: valamiért csak és kizárólag a suzuki replay-t nem tudom vissza nézni, mert feketére vált át a monitor és meghal a játék. Van valakinek erre valami ötlete?
Örültem is, hogy Sógort 1 rajtkockával megelőztem, de hát neki muszáj volt 2 tizedet hozni rajtam az utolsó gyorskörén
1. futam: a rajtot egész jól elkaptam, kicsit harcoltunk Sógorral, megelőztem, de belassultam, és vissza előzött.
Utána Darvasi Marcival csatáztam egy jót.
Sajnos félidőre elfogyott a gumim, úgyhogy a 21. helyre sikerült behozni a kocsit, bár ez csak annak volt köszönhető, hogy Kamit betolták a célba
2. futam: PHÖJJJ
A gumi ismét elfogyott a futam felére. Az utolsó körben Darvasi Marcinak sikerült megelőznie, de még időben rátapadtam, és a célegyenesben vissza tudtam előzni.
Segítséget kérnék: valamiért csak és kizárólag a suzuki replay-t nem tudom vissza nézni, mert feketére vált át a monitor és meghal a játék. Van valakinek erre valami ötlete?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
A 2. futamon pedig így nézett ki a kocsim
Sajnos azért nem tudod visszanézni a replayt, amiért nincs kaszni a kocsidon.Apophis írta:A 2. futamon pedig így nézett ki a kocsim![]()
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
De az 1. futam replay-t sem tudom vissza nézni, pedig akkor még volt kasztnim.
Ettől függetlenül nem lehet, nekem mind a két versenyen volt kasznim, a replay-en meg csak az üvegek meg a bukókeret. Nekem a proci a hibás az már tuti. Kicsi a teljesítménye. Próbáld meg amit leírtam, dx7, beállítások a legbutábban, proci felhúzva teljesen, élsimítást kapcsold ki, látható autók számát vedd vissza 6-ra. A videókártya szerintem nem hibázik. De ha vkinek van ötlete akkor várom én is.Apophis írta:De az 1. futam replay-t sem tudom vissza nézni, pedig akkor még volt kasztnim.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Nagyon bizakodva vártam ezt a futamot mert feküdt a pálya és bíztam jó eredményekben ami jött is.
1.futam.jó volt a rajtom az első két körben igyekeztem felzárkózni hogy legyen esélyem a dobogóra.mire megelőztem L.Norbit addigra 2-3 sec közé nőtt az idő az előttem levőkhöz képest végig konstans teljesítményt hoztam meg is lett az eredménye 4 hely az első fuatmon.király volt .Sok ilyet még nekem:)
2.futam Nah...ami itt történt még a replay után is csak vakargattam a fejemet Mikle István és Kiss Attila kicsit összeakadtak 2-es kanyarban láttam egy rést ahol be bujhatnék be nekimentem oldalról jól megtámasztva Mikle Istvánnak mire hátulról szinte az egész galéria telibevert( 27 helyről sajnos csak a 14 .re tudtam feljönni katasztrófa volt nekem a második futam pedig bennem volt sokkal jobb helyezés is.(majd óvásban meglátjuk , de lehet csak versenybaleset.bár sok el sem vették a gázt)
1.futam.jó volt a rajtom az első két körben igyekeztem felzárkózni hogy legyen esélyem a dobogóra.mire megelőztem L.Norbit addigra 2-3 sec közé nőtt az idő az előttem levőkhöz képest végig konstans teljesítményt hoztam meg is lett az eredménye 4 hely az első fuatmon.király volt .Sok ilyet még nekem:)
2.futam Nah...ami itt történt még a replay után is csak vakargattam a fejemet Mikle István és Kiss Attila kicsit összeakadtak 2-es kanyarban láttam egy rést ahol be bujhatnék be nekimentem oldalról jól megtámasztva Mikle Istvánnak mire hátulról szinte az egész galéria telibevert( 27 helyről sajnos csak a 14 .re tudtam feljönni katasztrófa volt nekem a második futam pedig bennem volt sokkal jobb helyezés is.(majd óvásban meglátjuk , de lehet csak versenybaleset.bár sok el sem vették a gázt)
FANATIC OF THE SPEED