Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Tropie

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.03.22. 23:25

Szerintem nálad kevés lesz a RAM, 1 G már sok mindenhez kevés. Ha tudsz beletenni még legalább 1 G-t, szerintem megoldja a problémádat.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.03.23. 15:18

Először is Pumától egy kis bocs, hogy az első verseny rajtja után meglöktelek és Gratulálok.

1.verseny:Bika Puma és közöttem zajlott az adok kapok már a rajttól kezdve.Végül örültem a 2.helynek mert így hoztam valami kis pontot Pumán.
2.verseny:Ismét nem akar összejönni egy verseny úgy hogy ne legyek benne valami nagyobb kalamajkában.A 2 kanyarban Soos György egy kicsit meglökött ezért keresztben a füvön csúszva kanyarodtam be.Soos neki ment Bikának és ahogy jött Magyar Laci meg neki ment Soosnak.Ennek következtében lett az a jó kis tömegbaleset.
A versenyen reménykedtem, hogy Ficza nem rak ki a korlát szélére,(nagyon durván lököd mindenkit, már majdnem írtan neki verseny közben)illetve, hogy Mugennek most is nagyon széles autója lesz.Végül a 7.helyről rajtolva 3.lettem keserű szájízzel.
Talán a kövi futamon elkerül ez a mértékű balszerencse és viszonylag nyugodt versenyem lesz. :D

Gratulálok mindenkinek.

Akinek akadozik:Próbálja meg, hogy DX7-re rakja, a látható autók számát meg csökkentse.Le butítja a grafikát.Más tippem nincs.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.03.23. 17:01

Épp a memória bővítéssel zaklatom a "hazai csapatot"(www.civic4gklub.net) :mrgreen:.
De itt is felteszem akkor a kérdésem. :D Melyik a jobb?2x1G,vagy1x2G memória?(dual core a gép)
Valszeg kell cselekednem,de érdekes,hogy csak a Szuzi mod-nál van ilyen probléma...az F1 is szórakozik mostanában,de csak az első pár körben.BTCC,és a fun versenyek okésak. :D
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.03.23. 17:49

Vegyél bele egy 2gigást. Az a jó megoldás!
Amúgy azt figyeltem meg, hogy az autók számát érdemes csökkenteni az fogja a legjobban, meg nem érdemes natív felbontásban erőltetni a nagyméretű monitoron. Nekem full HD monitoron is "csak" 1280x800-ban megy.
Név:Füzy Barna
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.03.23. 20:58

Paffy írta:Először is Pumától egy kis bocs, hogy az első verseny rajtja után meglöktelek és Gratulálok.

1.verseny:Bika Puma és közöttem zajlott az adok kapok már a rajttól kezdve.Végül örültem a 2.helynek mert így hoztam valami kis pontot Pumán.
2.verseny:Ismét nem akar összejönni egy verseny úgy hogy ne legyek benne valami nagyobb kalamajkában.A 2 kanyarban Soos György egy kicsit meglökött ezért keresztben a füvön csúszva kanyarodtam be.Soos neki ment Bikának és ahogy jött Magyar Laci meg neki ment Soosnak.Ennek következtében lett az a jó kis tömegbaleset.
A versenyen reménykedtem, hogy Ficza nem rak ki a korlát szélére,(nagyon durván lököd mindenkit, már majdnem írtan neki verseny közben)illetve, hogy Mugennek most is nagyon széles autója lesz.Végül a 7.helyről rajtolva 3.lettem keserű szájízzel.
Talán a kövi futamon elkerül ez a mértékű balszerencse és viszonylag nyugodt versenyem lesz. :D

Gratulálok mindenkinek.

Akinek akadozik:Próbálja meg, hogy DX7-re rakja, a látható autók számát meg csökkentse.Le butítja a grafikát.Más tippem nincs.

Ellnézést a hibás megállapításomért valóban Soos Gyuriba mentem bele picit és nem Mikle Istvánba.(ezt benéztem csúnyán)
FANATIC OF THE SPEED
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.03.24. 07:23

Szicsó írta:Épp a memória bővítéssel zaklatom a "hazai csapatot"(http://www.civic4gklub.net) :mrgreen:.
De itt is felteszem akkor a kérdésem. :D Melyik a jobb?2x1G,vagy1x2G memória?(dual core a gép)
Valszeg kell cselekednem,de érdekes,hogy csak a Szuzi mod-nál van ilyen probléma...az F1 is szórakozik mostanában,de csak az első pár körben.BTCC,és a fun versenyek okésak. :D
2x1giga a jó mert ha egyik bedöglik akkor is még ott a másik.Meg gyorsabban üriti ki az agyát igy gyorsabban is dolgozik. :D
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.03.24. 12:07

Ezen a Salzburgringen is lehet nyesni a pályát.A legjobban az ,,olajteknős" síkánt! :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.03.24. 14:03

Így van, aki ott nyes, lazán egyből 45-ös időt tud menni. Nagyon ki lehet centizni, viszont legtöbb esetben a kijáratnál ki lehet sodródni. Megnéztem hogy ha fél kerékkel már túl megyek mind a bejárati, mind a kijárati résznél, máris 8 tizeddel voltam jobb a saját időmhöz képest, ebből következtetem azt, hogy 45.8-as időt mentem volna így. Sok lesz a bünti, ha a versenyen tömegben érünk oda. Hasonló balesetre számítok ott, mint amit Bika át élt.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.03.24. 16:57

kaszasi írta:
Szicsó írta:Épp a memória bővítéssel zaklatom a "hazai csapatot"(http://www.civic4gklub.net) :mrgreen:.
2x1giga a jó mert ha egyik bedöglik akkor is még ott a másik.Meg gyorsabban üriti ki az agyát igy gyorsabban is dolgozik. :D
Ma rendeletem meg a +1G-t...holnap megérkezik,és szombati F1 lesz a teszt vele. :D
Igaz ugyan olyan típusút nem találtam,de minden más paramétere megegyezik a mostanival...annyi a különbség,hogy más a gyártó. :D
Remélem összeférnek! :mrgreen:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.03.24. 17:59

Szicsó írta:Ma rendeletem meg a +1G-t...Igaz ugyan olyan típusút nem találtam,de minden más paramétere megegyezik a mostanival...annyi a különbség,hogy más a gyártó. :D
Remélem összeférnek! :mrgreen:
Szerintem nem lesz gond, ha az óra jelük is egyforma. Azért mielőtt beleteszed, nézd át az alaplapod guide-jét, a biztonság kedvéért.
Lezárt