Szerintem a BTCC után AE86-os kupa legyen
Vélemények, társalgó
Re: Vélemények, társalgó
Akkor elő kell vennünk a knockhill-i beállításunkat Szicsó

Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Ebben nagyon igazad van sajnos. Most is tempóra szerintem simán jó lettem volna a 10. hely környékére, de vagy én bénáztam és pörögtem meg, vagy valaki besegített a forgásba. A második versenyen már eléggé ideges voltam és úgy voltam vele, hogy még egy forgás és kilépek a fenébe. Kár ezért a futamért is!kamikaze írta:... A BMW-vel 4-5 helyet javítok a rajtnál, majd még az első körben ütközés és utolsó helyről zárkózok fel ....
Elismerem, hogy meglöktelek hátulról és az én hibám a dolog, de azért azt is vedd figyelembe, hogy ott te valami bődületesen hosszú féktávot vettél. Én is korábban fékeztem mint szoktam és mégis kilöktelek, pedig tényleg nem éreztem extrém rövidnek a féktávom. Ennek ellenére sajnálom, hogy így sikerült a dolog.Kola19 írta:Kaptam én is pofonokat, Cseh Tamástól, Nagy Zolitól, és még Görömbei Lalitól is, amit meg is óvok.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Azt én is támogatnám, de jobban örülnék egy TCL 1.0ás bajnokságnak...nem tudom miért de azzal még funrace sincs...pedig élvezetesebb mód nincs nagyon, olyan van mint az egy pár, de az sem sok!Pal Kinizsi írta:Akkor elő kell vennünk a knockhill-i beállításunkat Szicsó![]()
Szerintem a BTCC után AE86-os kupa legyen![]()
Legalább egy funt tolhatnánk vele, aztán ha jól sikerül és tetszene a népnek akkor válasszunk, ha nem akkor meg dobjuk!
De egy próbát megérne...
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Támogatom Bika felvetését.
Az AE86 egy remek mod, nagyon jó fizikával. Amikor mentünk vele funt, jól kijött, hogy milyen jól írányítható, érezni lehet az autó legapróbb rezdüléseit, ezért a párharcoknál is jóval kevesebb hibát vétettem pl. én, mert nem voltak megmagyarázhatatlan, kiszámíthatatlan reakciói a kocsinak. Szerintem ez közelebb áll a valósághoz, mint az úgynevezett nagy kihívást jelentő, de setupolásra hülyén reagáló modok.
DE!
Nekem úgy tűnik, hogy a többség szívesebben versenyez olyan bajnokságban, ahol több különböző autó közül lehet választani. Lásd GT3, BTCC milyen népszerű volt, van. Itt sokan megtalálják a számukra kedves kocsikat és érdekes versenyeket hoz az eltérő tulajdonságokkal rendelkező, de közel azonos teljesítményű autók csatája. Szóval én is inkább a TCL-el mennék, még ha nem is olyan jó a fizikája, akár az 1.1-el is, mert azzal is kqrva jó funt mentünk, ha jól emlékszem Fuji-ban.
A harmadik, amit mindenki figyelmébe ajánlanék, a Toby-Zoli féle Shift Street mod, amiből ki lehetne válogatni jó néhány kocsit, aminek olyan jól sikerült a fizikája, hogy bárki lefossa a bokáját, ha kipróbálja.
Az AE86 egy remek mod, nagyon jó fizikával. Amikor mentünk vele funt, jól kijött, hogy milyen jól írányítható, érezni lehet az autó legapróbb rezdüléseit, ezért a párharcoknál is jóval kevesebb hibát vétettem pl. én, mert nem voltak megmagyarázhatatlan, kiszámíthatatlan reakciói a kocsinak. Szerintem ez közelebb áll a valósághoz, mint az úgynevezett nagy kihívást jelentő, de setupolásra hülyén reagáló modok.
DE!
Nekem úgy tűnik, hogy a többség szívesebben versenyez olyan bajnokságban, ahol több különböző autó közül lehet választani. Lásd GT3, BTCC milyen népszerű volt, van. Itt sokan megtalálják a számukra kedves kocsikat és érdekes versenyeket hoz az eltérő tulajdonságokkal rendelkező, de közel azonos teljesítményű autók csatája. Szóval én is inkább a TCL-el mennék, még ha nem is olyan jó a fizikája, akár az 1.1-el is, mert azzal is kqrva jó funt mentünk, ha jól emlékszem Fuji-ban.
A harmadik, amit mindenki figyelmébe ajánlanék, a Toby-Zoli féle Shift Street mod, amiből ki lehetne válogatni jó néhány kocsit, aminek olyan jól sikerült a fizikája, hogy bárki lefossa a bokáját, ha kipróbálja.
Név: Rebók József
No comment.kaszasi írta:Na +1
2 futam 4.kör 1.08-10 sec-ig Z. Felföldi kanyarban belülről előz,hagyok neki helyet,de olyan kis ivben fordul hogy meglöki kocsimat alig tudom uton tartani![]()
Na ezt lesd meg Sógor
Te már két kerékkel a rázón voltál, én meg pont az ideális íven.
Komolyan nem értem. Második olyan óvásod, amiből sem baleset, sem marha nagy hátrányod nem származott, de mindegy, majd Emerico eldönti.
DE az utolsó futamon majd én is így állok a dolgokhoz.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Emericoval a Lotus Cup-ot mondtuk, hogy esetleg meg lehetne csinálni, azt én nagyon bírnám. 
TCL 1.0 szintén jó, jobban tetszik, mint az AE86.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
A Lotus valóban jó lenne, de azt még meg kell csinálni (mármint a fizikáját). Az mondjuk jöhetne a Suzuki után.Szatocs írta:Emericoval a Lotus Cup-ot mondtuk, hogy esetleg meg lehetne csinálni, azt én nagyon bírnám.
A BTCC viszont mindjárt véget ér, úgyhogy ide valami kész modot kell választani szerintem, hogy legyen idő tesztelni is.
Név: Rebók József
Szerintem legyen ATCC.
Azzal már úgyis mentünk egy fun-t.
Azzal már úgyis mentünk egy fun-t.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Péntekenként lehetne tesztelgetni. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Undorító, moslék pálya az utolsó. Röviden ennyi a véleményem
Amúgy nyomhatnánk BTCC után Sciricco-t vagy BMW Z4-et is.
Amúgy nyomhatnánk BTCC után Sciricco-t vagy BMW Z4-et is.