Mindent leszedtél hozzá???Sorban kell berakni a patcheket és az 1,25 ös a nyerő mód.laby írta:Kipróbáltam a mód-ot és iszonyatosan tetszikSajnálom hogy az utolsó futam előtt jöttem rá hogy szükségem van erre.
Pályabetöltésnél Helmet hibákat ír ki a játék, kipróbáltam Directx 8 meg 9-be is de továbbra is kiírja, van erre megoldás?
Társalgó
Re: Társalgó
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
És ha az sem oldja meg, akkor a játékban a mod sisakjai közül válassz ki egyet.Paffy írta:Mindent leszedtél hozzá???Sorban kell berakni a patcheket és az 1,25 ös a nyerő mód.laby írta:Kipróbáltam a mód-ot és iszonyatosan tetszikSajnálom hogy az utolsó futam előtt jöttem rá hogy szükségem van erre.
Pályabetöltésnél Helmet hibákat ír ki a játék, kipróbáltam Directx 8 meg 9-be is de továbbra is kiírja, van erre megoldás?
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Sorrendbe feltettem mindent, de hiába. Sisakot meg nem tudok választani, mert csak 1-et rak be alapból és még azt sem tudom kiválasztani.Tropie írta:És ha az sem oldja meg, akkor a játékban a mod sisakjai közül válassz ki egyet.Paffy írta:Mindent leszedtél hozzá???Sorban kell berakni a patcheket és az 1,25 ös a nyerő mód.laby írta:Kipróbáltam a mód-ot és iszonyatosan tetszikSajnálom hogy az utolsó futam előtt jöttem rá hogy szükségem van erre.
Labancz Bence
Én iiss, arra már megpróbálnám elintézni hogy tudjak jönni, háháPaffy írta:Én is ÉN is ÉN IS!!!!!!!!!Tropie írta:Én azért remélem lesz majd ebből még egyszer bajnokság, mert a végére nagyon összeszokott a mezőny, elején még voltak óvatoskodások. Én akarok még egy Suzuki bajnokságot
Gergo Baldi
Pályabetöltésnél Helmet hibákat ír ki a játék, kipróbáltam Directx 8 meg 9-be is de továbbra is kiírja, van erre megoldás?[/quote]
Mindent leszedtél hozzá???Sorban kell berakni a patcheket és az 1,25 ös a nyerő mód.[/quote]
És ha az sem oldja meg, akkor a játékban a mod sisakjai közül válassz ki egyet.[/quote]
Sorrendbe feltettem mindent, de hiába. Sisakot meg nem tudok választani, mert csak 1-et rak be alapból és még azt sem tudom kiválasztani.[/quote]
ha a pályát nem játsza le akk egy utolsó lehetőség:
A pálya mappájába lévő dolgokat másold ki a locations mappába.de a fő pálya mappát ne töröld ki csak szedd ki belőle a dolgokat.
Mindent leszedtél hozzá???Sorban kell berakni a patcheket és az 1,25 ös a nyerő mód.[/quote]
És ha az sem oldja meg, akkor a játékban a mod sisakjai közül válassz ki egyet.[/quote]
Sorrendbe feltettem mindent, de hiába. Sisakot meg nem tudok választani, mert csak 1-et rak be alapból és még azt sem tudom kiválasztani.[/quote]
ha a pályát nem játsza le akk egy utolsó lehetőség:
A pálya mappájába lévő dolgokat másold ki a locations mappába.de a fő pálya mappát ne töröld ki csak szedd ki belőle a dolgokat.
De ha nem a pályával van a gondod akk nem tudom.
Szigeti Csaba óvja Kovács Lászlót.
2.futam - 1.kör - 0.25sec...
Bocs Csabi!
Visszanéztem a versenyt, és jogos az óvásod.
Nem akartam rád támaszkodni, de valamiért nem láttalak. A szándék nem ez volt, hanem más íven venni a kanyart. Lehet azért nem láttalak, mert egy picivel mögöttem voltál. Sajnálom.
Bocs Csabi!
Visszanéztem a versenyt, és jogos az óvásod.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Szerintem nem a pályával van a gond, mert ha csak 1 sisakot látsz és azt sem tudod kiválasztani, akkor valami összekutyulódott a mappákban, feltételezve azok után hogy jól tetted fel a modot. Hányféle mod van feltelepítve? Lehet valamelyikkel ütközik.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nagyon ritka,ha méregből óvok...ez az eset nem ilyen.Kola19 írta:Szigeti Csaba óvja Kovács Lászlót.
Bocs Csabi!
Visszanéztem a versenyt, és jogos az óvásod.![]()
Nem akartam rád támaszkodni, de valamiért nem láttalak. A szándék nem ez volt, hanem más íven venni a kanyart. Lehet azért nem láttalak, mert egy picivel mögöttem voltál. Sajnálom.
Köszönöm,hogy pozitívan értékelted,nincs harag...nem is volt.
A vicc az egészben hogy még nevetgéltem is hogy nem sérült egyik versenyen sem az autóm. Örülök hogy nincs harag. Én is óvnék ha ilyen helyzetben lettem volna. Na majd az utolsó versenyen lecsatázzuk remélem.Szicsó írta:Nagyon ritka,ha méregből óvok...ez az eset nem ilyen.Kola19 írta:Szigeti Csaba óvja Kovács Lászlót.
Bocs Csabi!
Visszanéztem a versenyt, és jogos az óvásod.![]()
De sajna helyezéseket buktam el,ezért ment az óvás.
![]()
Köszönöm,hogy pozitívan értékelted,nincs harag...nem is volt.
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!