sok xerencsét! sokáig nem maradt üresen a kocsimApophis írta:Mivel a merciből nem látom a kiutat, így vissza adnám, és autót cserélnék.
Ez az autó mostantól szabad, vihető: Mercedes Benz 190E 2.3 - #03 Joachim Winkelhock
Helyette elviszem a következő autót: BMW M3 E30 - #31 Kurt Thiim
TCL - Nevezés és társalgó
Re: TCL - Nevezés és társalgó
Így van, ahogy Laby mondja.
Szakítunk a Holden Grouppal, mivel nem hozta a innovation of suspension project az ígéretet.
Tisztában vagyok én is azzal, hogy dobom a pontjaimat, de inkább most, mint a szezon közepén.
Már-már agyvérzést kaptam a pályán, mikor egy másik autóval a 4. körben jobb időt mentem. Ezt már az első futamon is fontolgattam, csak már olyan sok kört mentem a Holdennel, hogy azt hittem megszokom...de csak egyre rosszabb lett.
Tehát autót cserélek:
Név: Tepliczky Péter
Nick: Tropie
Old Car: Holden VL Commodore SV - #19 Finnigan/Matthews
New Car: Volvo 250 Turbo #31 Simonsen/Simonsen
Köszönöm és elnézést a kavarásért!
Szakítunk a Holden Grouppal, mivel nem hozta a innovation of suspension project az ígéretet.
Tisztában vagyok én is azzal, hogy dobom a pontjaimat, de inkább most, mint a szezon közepén.
Már-már agyvérzést kaptam a pályán, mikor egy másik autóval a 4. körben jobb időt mentem. Ezt már az első futamon is fontolgattam, csak már olyan sok kört mentem a Holdennel, hogy azt hittem megszokom...de csak egyre rosszabb lett.
Tehát autót cserélek:
Név: Tepliczky Péter
Nick: Tropie
Old Car: Holden VL Commodore SV - #19 Finnigan/Matthews
New Car: Volvo 250 Turbo #31 Simonsen/Simonsen
Köszönöm és elnézést a kavarásért!
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Ingy...minden tiszteletem a Tied!
Nem tudok többet kihozni az Alfából
...de amit futok,azt stabilan,minden körben,44 alja.
Remélem hosszútávon ez jó eredményhez vezet majd...
Nem tudok többet kihozni az Alfából
Bocsi h most szólok, de szabad a Skylineom a következő versenyekre. Sajna kedden vizsgázom és hétfő este le kell mennem kóterba és előreláthatólag a következő futamon is programom lesz. Inkább nem veszem el a helyet azoktól akik jönnének
Jó versenyzést
Jó versenyzést
Név: Pintér Roland
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy én holnap indulhatok e a futamon? Nem voltam még teszt futamon se nálatok, de még szerverre se volt időm felmenni (vagy ma este vagy holnap valamikor tudok). Ettől függetlenül holnap indulhatok vagy sem?
Köszi előre is a választ!
Üdv.
Az a kérdésem, hogy én holnap indulhatok e a futamon? Nem voltam még teszt futamon se nálatok, de még szerverre se volt időm felmenni (vagy ma este vagy holnap valamikor tudok). Ettől függetlenül holnap indulhatok vagy sem?
Üdv.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Emerico versenyen van a hétvégén, szerintem csak holnap tud választ adni.Ulvar írta:Sziasztok!
Üdv.
Név: Rebók József
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Mivel a nicked kék színű, ezért tag vagy, tehát simán indulhatsz szerintem.Ulvar írta:Sziasztok!
Üdv.
The Power of Dreams
L
Mindenkinek jó játékot kívánok holnapra. Csácsumcsá. 
Látod bakker és pont most nem tudok indulni mert pesten vagyok málenkij robotbanSzicsó írta:Ingy...minden tiszteletem a Tied!![]()
Nem tudok többet kihozni az Alfából...de amit futok,azt stabilan,minden körben,44 alja.
![]()
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nevezned mindenképp kell,hogy indulhass a futamokon.Ulvar írta:Sziasztok!
Üdv.