piceey írta:Tök király volt a futam nagyon élveztem! - az első nyolc kört!
Ugyanis történt,hogy egy lekörözött ráadásul Alfás, pont betartott nekem,olyannyira,hogy az ütközés elkerülhetetlen volt,innen végig szenvedtem az egész futamot,nagy csatákat vívtam de úgyérzem ma akár a győzelem is szóba jöhetett volna,de ha az nem is egy dobogó kinézett volna bőven, a tempóm megvolt hozzá,jók voltak a csaták jó volt a Bika elleni csata,bár ő nagyon agresszíven védekezett és egyetlen egy fegyvere volt csak,a hozzám vetőlegesen magas végsebesség,és mivel ez egy ilyen tempós pálya,nem igazán tudtam mit kezdeni vele a kanyarokban,mert akárhányszor bementem mellé mindig legyorsult,még szélárnyékban is.
Viszlát a következő futamon,ja és mégvalami kérlek Alfások ha lehet figyeljünk egymásra,legalább mi.
Üdv.
Szánom bánom de nem akartam betartani

.Tiszta büszke voltam hogy te majd megszorongatod a töküket az elejében Alfával hogy ne csak Ingy küzdjön velük.Erre pont előtted bénáztam.
A verseny maga volt a katasztrófea, Az időmérőn behalt a kormányom gyors szerviz épp kész lett a rajtra. De nem kalibráltam be csak összedugtam és beléptem, indul a felvezető és én meg nem mert befogott a fék. Kihúz bedug fék jó irány a mezőny után, hideg gumi nagy kocc bal első defekt

.A rajt után rögtön be a boxba sérülés 41 sec uccu neki Gyorshajtás, kaptam egy stopngo-t mire letöltöttem meg is kaptam a körömet,és még nem mentünk 3 kört. Szóval a 36 os mezőnyben pont ezt a lekörözést néztem be. Volt baj rendesen