TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.07.05. 15:43

Joke írta:Már megint egy minősíthetetlen versenyem volt. Szokás szerint az első kör végén már tök utolsó voltam a 14.helyről rajtolva, mert összeakadtam Kiss Balázzsal és persze én forogtam meg.
Utána vagy három körig azon gondolkodtam melyik falba menjek bele teljes gázzal - semmi kedvem nem volt az egészhez, csak poroszkáltam körbe-körbe. Aztán úgy döntöttem elevickélek a kerékcseréig, mert mediummal mentem. A boxlátogatás után a 2. és a 3. helyezett közé jöttem vissza körhátrányban és mivel simán tartottam a tempójukat, így már volt valami élvezet a dologban. A tükörből néha láttam Ingyék csatáját a harmadik helyért: kemény volt :D
Az utolsó körben még elkaptam Szicsót és megszereztem a király 28.helyet. :lol:
Silverstoneban talán jobban elférünk majd és tudok haladni a tempómnak megfelelő helyen.
:? kár, hogy a poroszkálásod Kinizsi Palinak 9 helyébe került :(
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.07.05. 17:00

Én pedálproblémával küzdöttem végig,mivel nem volt csak kb.90%-os padlógázom. :(
Ezzel viszont iszonyatosat rajtoltam...talán 10 helyet is feljöttem,de a hiba miatt mindenki húzott el mellettem később. :(
Emiatt nem tudtam jó időt se futni még a qualin sem. :evil:
Pali :D ...Jókat meccseltünk pár körön keresztül :D ,de az egyik kanyarban megjött a max. gázpedál állás,és meg is forogtam egyből...rohadt bosszantó volt,és ezt már nem először csinálta a futam alatt.Talán a poti lehet koszos,mert a kijelzőn végig ingadozik a "zöld csíkocska". :?
A végére meg megkaptam Joke-t a nyakamba...volt para,mert sokkal gyorsabb volt,és az utolsó kör hosszú emelkedőjére ráfordító kanyarba ismét megjött a max. gáz...szépen meg is forogtam megint. :evil:
Amúgy se szeretem ezt a pályát,most meg már végképp utálom! :lol:
Grat mindenkinek! ;)

Egyébként nem értek valamit ebben a mod-ban...ha picit jobban megindul a hátulja,képtelenség megfogni...még kuplunggal sem. :?
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.07.05. 17:18

Király az alfa. Kár hogy nem ezzel kezdtem a bajnokságot. Jó futam volt, 22.helyen végeztem. Lehetett volna jobb helyezés is, de miután Szalai Karcsi megforgatott, újra kellett kezdenem mindent. Sógor, kár hogy behalt a géped, veled is jót csatáztam. Szomszéd, király setet küldtél, a gázpedálodat javítsd meg köv futamra :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Apophis 2011.07.05. 17:24-kor.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2011.07.05. 19:28

Apophis írta:Király az alfa. Kár hogy nem ezzel kezdtem a bajnokságot. Jó futam volt, 22.helyen végeztem. Lehetett volna jobb helyezés is, de miután Szalai Karcsi megforgatott, újra kellett kezdenem mindent. Sógor, kár hogy behalt a géped, veled is jót csatáztam. Szomszéd, király setet küldtél, a gázpedálodat javítsd meg köv futamra :)
Próbáltam helyet hagyni, de mellettem voltál, így nem láttalak.Sajnálom, természetesen nem gond ha az óvás topikban olvasom majd az esetet..... :)

Más: tudnátok segíteni, hogy visszatudjam nézni a versenyeket?
Letöltöm-bemásolom, azt nem látok semmit a replayban. Üres a visszajátszás.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.07.05. 19:45

Szicsó írta:Én pedálproblémával küzdöttem végig,mivel nem volt csak kb.90%-os padlógázom. :(
Ezzel viszont iszonyatosat rajtoltam...talán 10 helyet is feljöttem,de a hiba miatt mindenki húzott el mellettem később. :(
Pali :D ...Jókat meccseltünk pár körön keresztül :D ,de az egyik kanyarban megjött a max. gázpedál állás,és meg is forogtam egyből...rohadt bosszantó volt,és ezt már nem először csinálta a futam alatt.Talán a poti lehet koszos,mert a kijelzőn végig ingadozik a "zöld csíkocska". :?
A végére meg megkaptam Joke-t a nyakamba...volt para,mert sokkal gyorsabb volt,és az utolsó kör hosszú emelkedőjére ráfordító kanyarba ismét megjött a max. gáz...szépen meg is forogtam megint. :evil:
Grat mindenkinek! ;)

Egyébként nem értek valamit ebben a mod-ban...ha picit jobban megindul a hátulja,képtelenség megfogni...még kuplunggal sem. :?
Ilyen gázpedál probléma nekem is volt (előtte meg fék, most meg kormány :cry: :? )...
Én szétszedtem és a poti volt kicsúszva a helyéről, aztán adtam neki wd-40-et meg a féknek is és azután még a holtjátékot is visszavehettem :P , hiába, a wd40 mindent megold :lol:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.07.05. 19:46

Szkarol írta:
Apophis írta:Király az alfa. Kár hogy nem ezzel kezdtem a bajnokságot. Jó futam volt, 22.helyen végeztem. Lehetett volna jobb helyezés is, de miután Szalai Karcsi megforgatott, újra kellett kezdenem mindent. Sógor, kár hogy behalt a géped, veled is jót csatáztam. Szomszéd, király setet küldtél, a gázpedálodat javítsd meg köv futamra :)
Próbáltam helyet hagyni, de mellettem voltál, így nem láttalak.Sajnálom, természetesen nem gond ha az óvás topikban olvasom majd az esetet..... :)

Más: tudnátok segíteni, hogy visszatudjam nézni a versenyeket?
Letöltöm-bemásolom, azt nem látok semmit a replayban. Üres a visszajátszás.
ékezetes mappa
Emerico - Head of SIMCo
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.07.05. 19:55

Pal Kinizsi írta:
Szicsó írta:Én pedálproblémával küzdöttem végig,mivel nem volt csak kb.90%-os padlógázom. :(
Grat mindenkinek! ;)

Ilyen gázpedál probléma nekem is volt (előtte meg fék, most meg kormány :cry: :? )...
Én szétszedtem és a poti volt kicsúszva a helyéről, aztán adtam neki wd-40-et meg a féknek is és azután még a holtjátékot is visszavehettem :P , hiába, a wd40 mindent megold :lol:
Most kitakarítottam,de elfogyott a WD40. :oops:
Pedig alap,hogy legyen! :lol:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.07.05. 19:55

Elnézést srácok, hogy ha nem jeleztem ismételten, de előre már megtettem, hogy nem indulok a futamon.

Elképzelhető hogy a következőn sem tudok indulni, mert külföldön leszek. A Formula-1 magyar nagydíj után indulni fogok már a futamokon, addig viszont nem nagyon leszek itthon.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.07.05. 21:28

Nem igazán szeretem a WD40-t,inkább szilikonzsirt (autósbolt) használjatok.Nekem pl. nyikorgot a pedál,szétszedtem és a rugókat bekentem vele,azóta olyan halk hogy csak az FFb -t lehet hallani :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
HunGaben
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.07.05. 21:50

kaszasi írta:Nem igazán szeretem a WD40-t,inkább szilikonzsirt (autósbolt) használjatok.Nekem pl. nyikorgot a pedál,szétszedtem és a rugókat bekentem vele,azóta olyan halk hogy csak az FFb -t lehet hallani :lol:
Hááát akárhogyis, de én potméterBE nem raknék szilikon zsírt :shock:
A sok idő alatt lekopott szenet hivatott "lemosni" a wd40 vagy a kontakt spray.
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Lezárt