TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.07.20. 11:53

Heh,
Óvás topikból->
Night írta:Ovom P. Vargat az 5.02-nel okozott buli miatt. Nagyon csunya, amit csinalt Cselttel, siman lett volna hely, de o kitolja a fure... 3 embert szivat meg... gratulalok.

kérem normálisan leírni, így nem fogadom el. emerico
Egy kicsit tényleg kezd harakiri szaga lenni. :lol:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2011.07.20. 12:02

Szerintem nem is kell óvni, mivel első körben történt és azt amúgy is nézi Emerico, vagy már nem :?:
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.07.20. 12:16

Az első kör mindig ellenőrizve van.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.07.20. 12:18

Szatocs írta:Az első kör mindig ellenőrizve van.
En attol meg ovok, biztos ami tuti es hatha igy jobban lejon neki, h jobban kene vigyazni.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.07.20. 12:26

Night írta:
En attol meg ovok, biztos ami tuti es hatha igy jobban lejon neki, h jobban kene vigyazni.
LOL. :D en inkabb most leulok Mugen melle ..
http://f.cl.ly/items/0s0B2f3D3X1S2C2J331E/popconr.gif
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oldman 2011.07.20. 13:31-kor.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.07.20. 13:23

Besírok rajtatok, kezd már szánalmas lenni.
Fejezzétek be.
Igaz legalább megy a fórum. :lol:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.07.20. 14:49

Majd röhögünk mikor a nevetek szépen KÉK-ről ZÖLD-re vált :lol: :lol: :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.07.20. 17:05

Tényleg túl van már kicsit lihegve a dolog. Elemzés topikban mindenki megtudja majd, hogy mi történt.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.07.20. 19:10

Szatocs írta:Tényleg túl van már kicsit lihegve a dolog. Elemzés topikban mindenki megtudja majd, hogy mi történt.
Neszojjábe én is elemezni akarok :lol:

Ahhoz képest hogy remek csaták voltak és izgalmas verseny volt nemtudom leplezni a csalódottságomat. Kvalin sikerült a legjobb időmet megfutni sajnos szélárnyék nélkül pedig bíztam hogy Leitner Norbi meghúz de a gecc lemenekült a pályáról :lol:, így is úgy érzem remek teljesítmény volt hogy a 4 skyline mögül indulhattam. Apropó rajt, végre egyszer jól kapom el de Nagy úr beragadt előttem és mondhatni szarul jöttem ki az egészből. De az első kör vége volt az igazi unikum (amiről most vitáztok) mivel én is benne voltam mint a Szojuz 78 "abszcinens" katapultáló legénysége, szóval a személyes véleményem a történtekről: Cselt szűken veszi a sikánt a rázókövön megcsúszik a valaga korrigál neki esik Varga Péternek, még egyszer neki megy, Varga Peti szintén a rázó kövön fordul ő neki is ellenkormányoznia kell, Cseltel összeütköznek, Cselt kicsúszik néhány refi és k anyázás mellett Nagy úr mellé vissza tér a pályára mind2 en elém fordulnak én meg az Alfa remek hegymászó technikájának köszönhetően csúcsra törtem (Friki ha ez nem lesz benne a videóban összekócolom a fanszörödet :lol: ) és vissza csúsztam a 11. helyre. Sztem verseny baleset volt a kettejük csatája. Mind2-en harcoltak mint a fuldokló rétisas és ez lett a vége. 2. köröm se volt kevésbe izgalmas Emerico megijedt Horváth úr agilis Mustangjától és kirakott a fűre a kör végén pedig az antivirus progi gondolt egyet hogy itt az ideje az updatenek kivágott az asztalra veszítve ismét 2 helyet. 3. körben beértem Horváth úr Mustangját csak 1 dolgot felejtettem el hogy a Mustangnak kb 3 kilóméterrel hosszabb a féktávja és neki posszantam ezúton is szeretnék elnézést kérni. 4. körtől elkezdtem üldözni Norbiékat és a 9. körben utol is értem őket sajnos Norbi kiforgott és Szatócstól is szeretnék elnézést kérni mert támaszkodva előztem meg innentől kezdve a verseny végéig ádáz küzdelem folyt Varga Peti Szatócs és köztem, végre sikerült az Alfát kvalira és versenyre belőni atom stabil volt, élvezet volt nézni hogy a 2 merci-nél stabilabb voltam de mivel az anya tigris ostorral csapkodott úgy drukkolt, a végén nem bírtam Varga Petivel " Ingy ez milyen szar kifogás :lol: ", de cimbi legközelebb kevesebbszer vágd a pályát ;)

Csácsumcsá :lol:

u.i.: Jokét is meg lehet érteni mert 10 ből 9 versenyen valaki kilöki az elején ami tényleg frusztráló lehet.
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.07.20. 19:58

Ingy2 írta:
Szatocs írta:Tényleg túl van már kicsit lihegve a dolog. Elemzés topikban mindenki megtudja majd, hogy mi történt.
Neszojjábe én is elemezni akarok :lol:

Ahhoz képest hogy remek csaták voltak és izgalmas verseny volt nemtudom leplezni a csalódottságomat. Kvalin sikerült a legjobb időmet megfutni sajnos szélárnyék nélkül pedig bíztam hogy Leitner Norbi meghúz de a gecc lemenekült a pályáról :lol:, így is úgy érzem remek teljesítmény volt hogy a 4 skyline mögül indulhattam. Apropó rajt, végre egyszer jól kapom el de Nagy úr beragadt előttem és mondhatni szarul jöttem ki az egészből. De az első kör vége volt az igazi unikum (amiről most vitáztok) mivel én is benne voltam mint a Szojuz 78 "abszcinens" katapultáló legénysége, szóval a személyes véleményem a történtekről: Cselt szűken veszi a sikánt a rázókövön megcsúszik a valaga korrigál neki esik Varga Péternek, még egyszer neki megy, Varga Peti szintén a rázó kövön fordul ő neki is ellenkormányoznia kell, Cseltel összeütköznek, Cselt kicsúszik néhány refi és k anyázás mellett Nagy úr mellé vissza tér a pályára mind2 en elém fordulnak én meg az Alfa remek hegymászó technikájának köszönhetően csúcsra törtem (Friki ha ez nem lesz benne a videóban összekócolom a fanszörödet :lol: ) és vissza csúsztam a 11. helyre. Sztem verseny baleset volt a kettejük csatája. Mind2-en harcoltak mint a fuldokló rétisas és ez lett a vége. 2. köröm se volt kevésbe izgalmas Emerico megijedt Horváth úr agilis Mustangjától és kirakott a fűre a kör végén pedig az antivirus progi gondolt egyet hogy itt az ideje az updatenek kivágott az asztalra veszítve ismét 2 helyet. 3. körben beértem Horváth úr Mustangját csak 1 dolgot felejtettem el hogy a Mustangnak kb 3 kilóméterrel hosszabb a féktávja és neki posszantam ezúton is szeretnék elnézést kérni. 4. körtől elkezdtem üldözni Norbiékat és a 9. körben utol is értem őket sajnos Norbi kiforgott és Szatócstól is szeretnék elnézést kérni mert támaszkodva előztem meg innentől kezdve a verseny végéig ádáz küzdelem folyt Varga Peti Szatócs és köztem, végre sikerült az Alfát kvalira és versenyre belőni atom stabil volt, élvezet volt nézni hogy a 2 merci-nél stabilabb voltam de mivel az anya tigris ostorral csapkodott úgy drukkolt, a végén nem bírtam Varga Petivel " Ingy ez milyen szar kifogás :lol: ", de cimbi legközelebb kevesebbszer vágd a pályát ;)

Csácsumcsá :lol:

u.i.: Jokét is meg lehet érteni mert 10 ből 9 versenyen valaki kilöki az elején ami tényleg frusztráló lehet.
Kedves Ingy!

Ez gyönyörű volt! Könnybe lábadt a szemem a röhögéstől! :lol: Annyira jól előadtad az elemzésed. FANTASZTIKUS! Az urak remélhetőleg abbahagyják egymás b****gatását. Majd a következő futamon leharcolják! Persze csak szabályosan!!! Joke távozásának nem örülnék, mert szerintem minden ember a maga módján színfoltja a versenyeknek. Bízom benne hogy ott lesz a következő futamon is.

Hé Joke! Engem is kilöknek sokszor, és én is kilökök sok embert akaratlanul is, de ez engem csak erősít, és növeli a küzdeni akarást. Ajánlom ott legyél a következő futamon, mert ha nem, AKKOR............ :oops: :D
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Lezárt