FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó
Csak gyorsan annyit, hogy Cselttől elnézést, amiért meglöktelek, de tényleg nem számítottam rá, hogy korábban fékezel. Ettől függetlenül megóvhatsz nyugodtan, mert sokat vesztettél.
Név: Rebók József
Joke írta:Csak gyorsan annyit, hogy Cselttől elnézést, amiért meglöktelek, de tényleg nem számítottam rá, hogy korábban fékezel. Ettől függetlenül megóvhatsz nyugodtan, mert sokat vesztettél.
Nnna itt a példa
bocs de nem tudtam kihagyni
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Na. Időmérőn nekem 2.5sec-es lagok voltak, úgyhogy örültem a 1:33:7-nek mint majom a farkának hiába 32:9 lett volna a reál.
Versenyre Emerico deportálta szinte az összes játszó pajtásomat a B serverre, én meg ott maradtam a sok ufo között szinte egyedül.
Csak pislogtam.
Főleg mikor ledobott az utolsó percben rajt előtt, de szerencsére sikerült visszajönnöm és a boxból még elindulhattam. Onnan meg az előzmények hatására már a garázsból kifele lebontottam a meki csomagtartóját
, és az egész versenyt nélküle teljesítettem, szerencsére nem nagyon lehetett észrevenni.
13.nak hoztam be ha jól emlékszem, köszönhetően hogy másokat ledobott és hogy sokat vagy nagyot hibáztak én pedig egész keveset, ami miatt nagyon boldog vagyok
, Soos Gyurival volt pár pengeváltás ami tök jó volt
, de jó lett volna több csata.. de reálisan nézve itt vagy 5 emberrel lett volna erre esély ha nekik rosszabb napjuk van nekem meg jobb.
Szóval tetszett nagyon és várom a folytatást!
A pontozás így 2 serverrel hogy lesz majd Emerico?
Versenyre Emerico deportálta szinte az összes játszó pajtásomat a B serverre, én meg ott maradtam a sok ufo között szinte egyedül.
Főleg mikor ledobott az utolsó percben rajt előtt, de szerencsére sikerült visszajönnöm és a boxból még elindulhattam. Onnan meg az előzmények hatására már a garázsból kifele lebontottam a meki csomagtartóját
13.nak hoztam be ha jól emlékszem, köszönhetően hogy másokat ledobott és hogy sokat vagy nagyot hibáztak én pedig egész keveset, ami miatt nagyon boldog vagyok
A pontozás így 2 serverrel hogy lesz majd Emerico?
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Grat!Apophis írta:2. szerver, 2. hely
Lehettem volna 1. is, Endre elkúrt valamit előttem és 2x is megtaláltam.
Sorry,hogy nem tudtam tolni,mert eldobott az rF...
Engem is ledobót rajt előtt, de sikerült vissza lépnem. A kapkodásban elfelejtettem a setet betölteni ezért alappal kellet mennem.
Már a felvezető elején lezúztam a gépet ezért a boxbol indultam. Most is elfelejtettem setet tölteni ezért végig szenvedés volt az egész verseny.
A kevés benya miatt a boxot is hamar kellet látogatnom, az alap mindenhol kemény gumik legalább nem koptak túl gyorsan,
de remekül csúszót rajta az autó. Így utolsó célba érőként 17-ik lettem, remélem a következő verseny már probléma mentesebb lesz.
Már a felvezető elején lezúztam a gépet ezért a boxbol indultam. Most is elfelejtettem setet tölteni ezért végig szenvedés volt az egész verseny.
A kevés benya miatt a boxot is hamar kellet látogatnom, az alap mindenhol kemény gumik legalább nem koptak túl gyorsan,
de remekül csúszót rajta az autó. Így utolsó célba érőként 17-ik lettem, remélem a következő verseny már probléma mentesebb lesz.
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
kormány: Logitech DFGT
Tegnap nem tudtam részt venni a versenyen technikai(net) gondok miatt. Amint visszahallottam megint sok embert ledobott a szerver. Szomorú dolog ez. Örülök hogy nem voltam, mert ha engem is ledob tuti szétvertem volna a kormányt, és a gépet is. Remélem a kövi verseny problémamentes lesz, mert azon biztos hogy ott leszek. Grat mindenkinek aki célbaért! 
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Végre 1x dobogós lettem.
(2. szerver)
Azaz 20. Nulla gyakorlással ez is valami. Zsoltival jól elvoltunk, Ő eggyel többet hibázott így enyém a dobogó.
Azaz 20. Nulla gyakorlással ez is valami. Zsoltival jól elvoltunk, Ő eggyel többet hibázott így enyém a dobogó.
Név:Füzy Barna
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
valaki aki a 2. szerveren volt tudna írni nekem egy eredményt kik értek be?
dobogót tudom, 4. bzs 5.6.7.8.9.10.11... ? ki?
kösz
kösz
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
5. Váradi Zoltánfreakyo írta:valaki aki a 2. szerveren volt tudna írni nekem egy eredményt kik értek be?
kösz
6. Kiss Endre
7. Lali
Ennyien értünk be
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Ne szopass má Zoli...és az első négy holvan?Apophis írta:5. Váradi Zoltánfreakyo írta:valaki aki a 2. szerveren volt tudna írni nekem egy eredményt kik értek be?
kösz
6. Kiss Endre
7. Lali
Ennyien értünk be
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!