Na jó, de ugye a gépem megérzi hogy 1 GB-al több van benne?Szatocs írta:Rakd bele nyugodtan mellé, nem lesz baja. A lassabbhoz fog igazodni az órajel és ennyi.
Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
1GB-ig minden érezhető, főleg játékoknál. Régebben, mikor 462-esem volt, az 512 és az 1 giga között volt a szakadék, az 1 és a másfél között már nem nagyon vettem észre különbséget. De lehet, hogy ma már fokozottabban észreveszed. Igazából ha van egy kis pénzmag, jobb lehet egy teljeskörű fejlesztés, ha viszont 5k-ig megúszod a gigás memóriát, egy próbát megérhet. 512-es 2k körül is van már.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Kéne egy kis segítség.
Ma újratettem az egész szart,elkezdtem felpakolgatni mindent,rfactorral együtt.
Indítom,erre nem látszódnak a kocsik,amikor "load track"-re mennék,akkor meg fogja magát és kilép/crashel.
Valakinek már volt hasonló?Végigolvastam vagy 200 fórumot de csak hülyeségeket írnak
Indítom,erre nem látszódnak a kocsik,amikor "load track"-re mennék,akkor meg fogja magát és kilép/crashel.
Valakinek már volt hasonló?Végigolvastam vagy 200 fórumot de csak hülyeségeket írnak
Crack-et feltetted hozzá?Márk írta:Kéne egy kis segítség.
Vagy valamelyik modból nem felejtettél ki egy patch-et? Mindent abban a sorrendben raktál be, ahogy a letöltéseknél van?
Crack megvan,és a patchek is elvilegApophis írta:Crack-et feltetted hozzá?Márk írta:Kéne egy kis segítség.
Vagy valamelyik modból nem felejtettél ki egy patch-et? Mindent abban a sorrendben raktál be, ahogy a letöltéseknél van?
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
Ha nincs crack,akkor nem is tudna pályát sem betölteni.
Egyből azt az ablakot dobja fel,hogy vásárold meg az eredetit.
...de Mi nem használunk kalóz példányt!!!
Egyből azt az ablakot dobja fel,hogy vásárold meg az eredetit.
...de Mi nem használunk kalóz példányt!!!
Akkor honnan is tudod ilyen jól ezt?Szicsó írta:...de Mi nem használunk kalóz példányt!!!
-
Szicsó
Na kíváncsi leszek a gépemre...ugye,a net szakadás nem múlt el...tegnap is csinálta.
Voltam bent a szolgáltatómnál,és kiderült,hogy nekem a legjobb itt Kecskeméten a jelem.
1 évre visszanézve a statisztikát,1.3%-os a hibajelentés...ez nem annyira szar szerintem.
Valszeg a Win. szórakozik,pedig újraraktam,de nem tudtam előtte formatálni.
Ma reggel észrevettem,hogy az energiatakarékosság érdekében,az XP kikapcsolhatja a hálókarit...nem is értem ez miért van alapból bejelölve.Talán ez okozhatta a hibát...most kikapcsoltam ezt,és kaptam kölcsönbe egy laptop-ot,Win7-el,tesztelni.
Ha így is szakadok,rákötöm a laptop-ot,és,ha azzal is megszakad a kapcsolat,akkor befejelem a szolgáltató ajtaját,az tuti!
Voltam bent a szolgáltatómnál,és kiderült,hogy nekem a legjobb itt Kecskeméten a jelem.
Valszeg a Win. szórakozik,pedig újraraktam,de nem tudtam előtte formatálni.
Ma reggel észrevettem,hogy az energiatakarékosság érdekében,az XP kikapcsolhatja a hálókarit...nem is értem ez miért van alapból bejelölve.Talán ez okozhatta a hibát...most kikapcsoltam ezt,és kaptam kölcsönbe egy laptop-ot,Win7-el,tesztelni.
Ha így is szakadok,rákötöm a laptop-ot,és,ha azzal is megszakad a kapcsolat,akkor befejelem a szolgáltató ajtaját,az tuti!
-
Szicsó
Mindig próbálkozik az ember,valami olcsóbb megoldást találni.Apophis írta:Akkor honnan is tudod ilyen jól ezt?Szicsó írta:...de Mi nem használunk kalóz példányt!!!![]()
![]()
Visszatérve,patchekkel nincs gond...(legalábbis úgy csináltam mindent mint legutóbb)