GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: GTR EVO - Általános társalgó
Nagyon élveztem én is a futamot. Mivel nem volt tétje, így azt sem bántam, mikor a 17. körben a 3. helyről kiestem. Igaz, szaggatás most is megvolt, de még éppen vezethető szinten volt. Az első 12 körben tartottam ugyanazokat a köridőket, onnantól kezdve meg kb 1s lassulás, de ismét sikerült állandó köröket menni. A verseny alatt megtaláltam a pálya ritmusát is, pedig nem egy szemrevaló pálya. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Jó móka volt! Az elején 3-an elléptünk Gabival meg Tomival aztán meg hibáztak én meg szépen kihasználtam és könnyedén behoztam elsőnek a végén már majdnem, h unatkoztam is!
Köszi a lekörözötteknek, mindenki fair volt és alig vesztettem tempót!
Grat all!
Grat all!
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
-
batihu
Nekem is nagyon tetszett, régen játszottam már ilyen jót!
Igaz, hogy semmit nem gyakoroltam rá, de az első 4 körben nem hibáztam! Az ötödikben sajna felfüggesztésem tönkrement miközben harcoltam a 10 helyért. Úgy tűnt boxba is kell mennem, elengedtem majdnem mindenkit, de aztán újra gázt adtam és befejeztem a versenyt. Pumbával jót harcoltam, amikor meg Kancsár Feri megjelent mögöttem, azt hittem már leköröz
A vége kemény volt... 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Egész jó kis verseny lett volna ha a rajtnál a seatos kollega nem lök ki a pályáról (első kanyarba gratulálok hozzá) Majd mire a homokágyat megjártam vissza kb útolsó helyre elkezdtem felkapaszkodni , Kancsár úr hibázott az egyik gyors jobbosba mikor odaértem mellé akkor csapodott vissza a palánkról és eltalált
, na ott megint egy forgás. Innen küszködtem fel magam a végén a 4. helyre ami a BMW-t figyelembe véve nem is volt rossz 
Petya írta:Én is nagyon élveztem...ez volt az első futamon,hogy tag lettem
Nagyon tetszett...igaz 12-ik lettem,de jól éreztem magam
Megpróbáltam úgy haladni,hogy másokat ne tartsak fel alkalomadtán!
Az utolsó körökben sajna egy kicsúszás után visszatápászkodás közben nem figyeltem eléggé...ezúton kérek elnézést Tim Gábortól,akivel emiatt koccantunk!Mégegyszer bocsi Gábor!Legközelebb jobban figyelek!
Ja és gratulálok mindenkinek,aki teljesítette a távot...de főleg a dobogósoknak
Én nem hibáztatnálak az útolsó körért én láttam hogy kicsúszol és jössz vissza fele , ha én ki tudtalak kerülni akkor neki is simán ki kelett volna sőt én még direkt közel is mentem hozzád. Simán látható voltál itt ő hibázott nem te , te csak jöttél visszafele a rázón át.
Az a Seatos én vtam! He-he!Voodoo írta:Egész jó kis verseny lett volna ha a rajtnál a seatos kollega nem lök ki a pályáról (első kanyarba gratulálok hozzá) Majd mire a homokágyat megjártam vissza kb útolsó helyre elkezdtem felkapaszkodni , Kancsár úr hibázott az egyik gyors jobbosba mikor odaértem mellé akkor csapodott vissza a palánkról és eltalált, na ott megint egy forgás. Innen küszködtem fel magam a végén a 4. helyre ami a BMW-t figyelembe véve nem is volt rossz
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
Voodoo írta:
Én nem hibáztatnálak az útolsó körért én láttam hogy kicsúszol és jössz vissza fele , ha én ki tudtalak kerülni akkor neki is simán ki kelett volna sőt én még direkt közel is mentem hozzád. Simán látható voltál itt ő hibázott nem te , te csak jöttél visszafele a rázón át.
Köszi Voodoo...ez jólesett!
Nagyon sokat filóztam rajta az eset után...és az az igazság,én sem tartottam magam nagyon hibásnak!
Csak mivel új vagyok..úgy éreztem Nekem kell bocsánatot kérnem!
Amúgy ha előttem valaki kicsúszott,én nem csináltam belőle nagy problémát...szépen lassítottam...ha véletlenül visszatámolyogna az útra,nehogy telibekapjam.Most az a pár mp igazán belefér...hisz ez csak egy játék...és nem dől össze a világ!
Csak miután kicsit lelettem baszva a futam után...kicsit elszontyolodtam.
Na mindegy...mindenki máshogy veszi fel ezeket
Köszi Voodoo mégegyszer:)
Nagyon sokat filóztam rajta az eset után...és az az igazság,én sem tartottam magam nagyon hibásnak!
Amúgy ha előttem valaki kicsúszott,én nem csináltam belőle nagy problémát...szépen lassítottam...ha véletlenül visszatámolyogna az útra,nehogy telibekapjam.Most az a pár mp igazán belefér...hisz ez csak egy játék...és nem dől össze a világ!
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
Chriss írta:Az a Seatos én vtam! He-he!Voodoo írta:Egész jó kis verseny lett volna ha a rajtnál a seatos kollega nem lök ki a pályáról (első kanyarba gratulálok hozzá) Majd mire a homokágyat megjártam vissza kb útolsó helyre elkezdtem felkapaszkodni , Kancsár úr hibázott az egyik gyors jobbosba mikor odaértem mellé akkor csapodott vissza a palánkról és eltalált, na ott megint egy forgás. Innen küszködtem fel magam a végén a 4. helyre ami a BMW-t figyelembe véve nem is volt rossz
Majd nézd meg a replayt és remélem utánna nem ezt mondod! Egy íven mentem végig de érintettél picit és lepattantál rólam aztán elindult a segge amit nem tudtál megfogni! Ha nem tudsz BMW-t vezetni ne indulj vele és akkor mást sem kell hibáztatni! Ennyi...
Te egy sztár vagy. 2 szer löktél meg a féktávon ha megnézed a replayt. Te egy íven mész persze... csak amikor kanyarodik az út te nem. Én meg ott mentem kívül és ha a féktávon meglököd ott az embert akkor kíváncsi vagyok hogy fogod meg te sztár. Lehet az arcból vissza kéne venni mert a végén nem fogsz beférni a kocsiba.
Nem kell felvenni az ilyet , megesik. Sokan elfelejtik hogy ők is voltak újoncok és elszalad velük a ló , és még mindig nem vérre megy ez a játék , van pár kocka aki azt hiszi mert megnyert egy versenyt vagy egy fun race-t akkor a többiek felett áll. Nem kéne azt se elfelejteni ha a többi emberke nem lenne mehetne versengeni az AI ellen.Szóval sok sikertPetya írta:Voodoo írta:
Voodoo írta:Nem kell felvenni az ilyet , megesik. Sokan elfelejtik hogy ők is voltak újoncok és elszalad velük a ló , és még mindig nem vérre megy ez a játék , van pár kocka aki azt hiszi mert megnyert egy versenyt vagy egy fun race-t akkor a többiek felett áll. Nem kéne azt se elfelejteni ha a többi emberke nem lenne mehetne versengeni az AI ellen.Szóval sok sikertPetya írta:Voodoo írta:
Köszi
Pont ugyanezek a gondolatok voltak bennem is...így már nem is kell leírnom!Megtetted helyettem
Egy nagy respect Voodoonak
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...