rFactor 2 - Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: rFactor 2
Hát P3-ason tuti nem fog menni, de azért nem egy dirt3 lesz, legalábbis a képek alapján tuti nem. Remélhetőleg ez is jól skálázható lesz.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Mennyibe fog fájni? Szegény vagyok
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Majd küldök neked használt ruhát.Bezzeg a söröcske megy a torkodon lefeleApophis írta:Mennyibe fog fájni? Szegény vagyok![]()
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Én még mindig tartom magam az eddigiekhez. Mivel még nagyon kérdéses, hogy mennyi futamon fogok tudni elindulni 2012-ben, illetve mennyi időm lesz akár játszani is a számítógéppel, nem igazán szándékozok költeni játékra, pláne nem olyanra, amire évente kell majd fizetni. Mondjuk, ha a terveim összejönnek, amiért küzdök már lassan 2 éve, akkor 2014-ben egészen biztosan nem fogok számítógéppel autókázni, mert kedvem, időm és energiám sem lesz rá. Így hát értelmetlen röghöz kötnöm magam.
Ugyan már ,fizesd nyugodtan majd én használom helyetted isTropie írta:Én még mindig tartom magam az eddigiekhez. Mivel még nagyon kérdéses, hogy mennyi futamon fogok tudni elindulni 2012-ben, illetve mennyi időm lesz akár játszani is a számítógéppel, nem igazán szándékozok költeni játékra, pláne nem olyanra, amire évente kell majd fizetni. Mondjuk, ha a terveim összejönnek, amiért küzdök már lassan 2 éve, akkor 2014-ben egészen biztosan nem fogok számítógéppel autókázni, mert kedvem, időm és energiám sem lesz rá. Így hát értelmetlen röghöz kötnöm magam.
Név :Zoltan Nagy
Az LFS accountomat is Viski Gabinak adtam oda, hogy használja, mert én nem nagyon használom és még mindig 25 font van rajta...kaszasi írta:Ugyan már ,fizesd nyugodtan majd én használom helyetted isTropie írta:Én még mindig tartom magam az eddigiekhez. Mivel még nagyon kérdéses, hogy mennyi futamon fogok tudni elindulni 2012-ben, illetve mennyi időm lesz akár játszani is a számítógéppel, nem igazán szándékozok költeni játékra, pláne nem olyanra, amire évente kell majd fizetni. Mondjuk, ha a terveim összejönnek, amiért küzdök már lassan 2 éve, akkor 2014-ben egészen biztosan nem fogok számítógéppel autókázni, mert kedvem, időm és energiám sem lesz rá. Így hát értelmetlen röghöz kötnöm magam.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Originally Posted by Tim Wheatley View Post
I believe we will be at release candidate (RC of open beta) stage at the point where I hoped we would be at the actual release of the open beta stage. Gjon has said that he doesn't want to put the staff and testers through having to manage a release over the holiday period, so it is getting likely to be shortly after the holidays rather than shortly before. Although the reason why there's no news is because there isn't absolute certainty yet. To quote Gjon, there's a 49% chance of releasing before the holidays, 51% shortly after..
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
És választ kaptam....
-Will turbo charges be simulated? I.e. boost lag.
-Not currently, but this is something that will come into play at some point.
-Will turbo charges be simulated? I.e. boost lag.
-Not currently, but this is something that will come into play at some point.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
In any case, this will probably be the last update before the holidays.
We'll be seeing you all online at the track very soon.
Not long to go now--thanks for your patience through this long development.
We'll be seeing you all online at the track very soon.
Not long to go now--thanks for your patience through this long development.
The Power of Dreams