Hozzászólás
Szerző: Matthew91 » 2012.01.03. 17:00
Az én véleményem pedig az, hogy amint Emerico bejelenti, hogy "ok, akkor innentől átállunk az rF2-re, és csak azzal csapatunk", attól kezdve 1-2 hónap alatt az aktívan versenyző társaság létszáma kb. a felére csökken. És ennek több oka is van:
Egyrészt habár még nem vagyok olyan régóta itt, de úgy tudom, hogy régen fizetős volt a SimCo (vagy egy része csak, nem tudom). Az úgy még mindig jobb, mert tudja a nép, hogy a pénze mire megy és kinek. Viszont, hogy az rF2 fizetős lesz, így perkálunk, de mégsem "köztünk" marad a pénz.
Másrészt én nem vagyok nagy játékos, egyedül az rF tudott megfogni hosszútávon, ezért habár zsidó nem vagyok, de nekem nem éri meg fizetni ezért. És gondolom vannak még páran így.
Harmadrészt bőven van még liga aki rF-es ligát indít (van, ahol 2012 november közepéig kész a versenynaptár), és tudom, hogy sok olyan van itt, aki máshol is versenyzik, így szerintem nem sokat fognak gondolkodni, hogy mi legyen a SimCoval, hiszen bőven versenyezhetnek még máshol.
Negyedrészt mi garantálja, hogy azt kapok a pénzemért, amit várok? Mert kiélezett, izgalmas versenyt szeretnék vívni, és persze ez rajtam is, és az ellenfélen is múlik. És már fordult elő néhányszor olyan, hogy nem saját hibámból zúztak be, általában az első kanyarban, így ha még nem is estem ki, de egyedül körözgettem 20 mp-s lemaradással. Na ezért tuti nem fizetnék. És persze azért se, amilyen a GT1-es bajnokság volt, hogy 10 percenként lekurogatott, és a 2 versenyből, amit megpróbáltam, a rajtnál levágott. Lehet, hogy rF2-nél ilyen nem lesz, de más technikai hiba, vagy bug biztosan előfordul majd. És gondolom nem fogják visszatéríteni azt a pénzt.
Ötödrészt havi 2-4 futamon veszek részt a SimCoban, ezért szintúgy nem éri meg fizetni.
Ez csak a személyes indokaim, hogy én miért nem fogok fizetni, és rF2-zni, de szerintem vannak még páran, akik legalább egy ponttal egyetértenek.
Végszóként pedig annyit, hogy lehet azt mondani erre, hogy "minden más liga is átáll majd az rF2-re, és akkor máris buktak az érveim. Mert sok versenyre lebontva minimális az összeg, sok liga fog átállni rF2-re, és persze benne vannak a rossz versenyek, de összességében megéri. Meg hát végül is mindenki rF2-zni fog idővel."
Erre csak azt tudom mondani, hogy aktív tagként kb. 4-5 ligában vagyok, passzívként meg még legalább plusz 10-ben. És minden helyen max. közölnek róla pár infot, hogy ilyen lesz, meg olyan aztán jóvan. De ez a remegés iránta csak itt a SimCo-ban megy.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"