rFactor 2 - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: rFactor 2

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.01.03. 16:13

Én abszolút nem félek attól, hogy rossz lenne.
Az rF-re épül, mitől lenne rossz?
Meg Ingy is megmonhassa hogy jó. Jó?

Én csak attól félek, hogy soha nem adják ki. :)
The Power of Dreams
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2012.01.03. 17:00

Az én véleményem pedig az, hogy amint Emerico bejelenti, hogy "ok, akkor innentől átállunk az rF2-re, és csak azzal csapatunk", attól kezdve 1-2 hónap alatt az aktívan versenyző társaság létszáma kb. a felére csökken. És ennek több oka is van:

Egyrészt habár még nem vagyok olyan régóta itt, de úgy tudom, hogy régen fizetős volt a SimCo (vagy egy része csak, nem tudom). Az úgy még mindig jobb, mert tudja a nép, hogy a pénze mire megy és kinek. Viszont, hogy az rF2 fizetős lesz, így perkálunk, de mégsem "köztünk" marad a pénz.

Másrészt én nem vagyok nagy játékos, egyedül az rF tudott megfogni hosszútávon, ezért habár zsidó nem vagyok, de nekem nem éri meg fizetni ezért. És gondolom vannak még páran így.

Harmadrészt bőven van még liga aki rF-es ligát indít (van, ahol 2012 november közepéig kész a versenynaptár), és tudom, hogy sok olyan van itt, aki máshol is versenyzik, így szerintem nem sokat fognak gondolkodni, hogy mi legyen a SimCoval, hiszen bőven versenyezhetnek még máshol.

Negyedrészt mi garantálja, hogy azt kapok a pénzemért, amit várok? Mert kiélezett, izgalmas versenyt szeretnék vívni, és persze ez rajtam is, és az ellenfélen is múlik. És már fordult elő néhányszor olyan, hogy nem saját hibámból zúztak be, általában az első kanyarban, így ha még nem is estem ki, de egyedül körözgettem 20 mp-s lemaradással. Na ezért tuti nem fizetnék. És persze azért se, amilyen a GT1-es bajnokság volt, hogy 10 percenként lekurogatott, és a 2 versenyből, amit megpróbáltam, a rajtnál levágott. Lehet, hogy rF2-nél ilyen nem lesz, de más technikai hiba, vagy bug biztosan előfordul majd. És gondolom nem fogják visszatéríteni azt a pénzt.

Ötödrészt havi 2-4 futamon veszek részt a SimCoban, ezért szintúgy nem éri meg fizetni.

Ez csak a személyes indokaim, hogy én miért nem fogok fizetni, és rF2-zni, de szerintem vannak még páran, akik legalább egy ponttal egyetértenek.

Végszóként pedig annyit, hogy lehet azt mondani erre, hogy "minden más liga is átáll majd az rF2-re, és akkor máris buktak az érveim. Mert sok versenyre lebontva minimális az összeg, sok liga fog átállni rF2-re, és persze benne vannak a rossz versenyek, de összességében megéri. Meg hát végül is mindenki rF2-zni fog idővel."

Erre csak azt tudom mondani, hogy aktív tagként kb. 4-5 ligában vagyok, passzívként meg még legalább plusz 10-ben. És minden helyen max. közölnek róla pár infot, hogy ilyen lesz, meg olyan aztán jóvan. De ez a remegés iránta csak itt a SimCo-ban megy.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.01.03. 17:39

Mi remegünk érte mert nekünk van benfentes emberünk akit lehet szekírozni vele. :lol:
The Power of Dreams
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.01.03. 17:55

Matthew91 írta:Az úgy még mindig jobb, mert tudja a nép, hogy a pénze mire megy és kinek. Viszont, hogy az rF2 fizetős lesz, így perkálunk, de mégsem "köztünk" marad a pénz.
Őőő azért azt remélem tudod, hogy igazából az rF1 is fizetős volt és elég sokan meg is vettük a játékot és mindezek mellett fizettük be a szerverdíjat is.
Matthew91 írta:De ez a remegés iránta csak itt a SimCo-ban megy.
Azért légyszi ne asszál már le minket mert várunk egy előreláthatólag nagyon szuper játékot csak úgy, mint a szimulátoros világ 3/4-e. Had beszéljük már meg a vele kapcsolatos dolgokat, ha nem tetszik, hogy erről beszélünk ne olvasd a topicot!
A pénzvisszatérítésről meg annyit, hogy én úgy olvastam, hogy ha megveszed az rF2 beta-t és nem nyeri el a tetszésedet, akkor visszautalják a pénzedet, de erre nem mernék most megesküdni, hogy tuti így lesz.
Amúgy meg szerencséd van, hogy ilyen sok liga közül tudsz majd választani, akkor talán nem is lesz nagy érvágás számodra ha itt hagyod a Simcot.
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Matthew91

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2012.01.03. 18:16

Nem azzal van a baj, hogy várjátok, hanem az, hogy miért épít erre ennyire a SimCo?

Lehet, hogy folynak háttérmunkálatok, és csak azért nem tudok semmit, de ilyenkor általában már el szokott kezdődni a következő bajnoksághoz használandó mod utáni keresgetés, próbálgatás, szavazás, stb. Most semmi, ráadásul a GT1, és az STCC is úgy lett meghirdetve, hogy ha nem jelenik meg az rF2, akkor hosszabb lesz a bajnokság. Tehát nem az van, hogy majd próbálgatjuk a 2-t funokon meg ilyenek, aztán meglátjuk milyen lesz, hanem a bajnokság már biztonsági okoból előre lerövidítve, hogy az rF2 ha megérkezik, akkor BUMM, máris toljuk vele ezerrel. Ha meg mégse jelenik meg, akkor kiegészítjük még 2 versennyel, hogy addig se unatkozzunk.

Ebből úgy gondolom, hogy nincs betervezve másik bajnokság, és a SimCo már belőtte magát az rF2-re. Kérdés, hogy milyen minőségű és mennyire használható lesz a Béta, és mikor jön ki a végleges verzió? Meg ugye összességében, mire ez az rF2 magasztalás? Lehet, hogy végeredményben egy rF1-et kapunk, kicsivel jobb grafikával, több csilli-villivel, deformálódó és kopó gumival (amiből kasztnis kocsinál nem sokat látunk), meg esővel.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.01.03. 18:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne húzd fel magad.Igyál 1 sört. :D
Szar volt ma a suli mi??? :lol: :lol: :lol:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Matthew91

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2012.01.03. 18:42

Hót nyugodt vagyok. És kérdezd meg tesódat erről, mert ő is hasonló véleményen van.
Cselt
2024 licenszes
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.01.03. 18:44

Igen lehet, hogy csak egy feljavított rf1-et kapunk, de az máris jobb mint a mostanink és ezzel már rohadt rég toljuk vágyik mindenki szerintem egy kis újdonságra.
Fejlődni kell, vagy te még mindig win98-al tolod, mert az is jó meg megszokta már az ember?
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.01.03. 18:47

Tudom, részben én is egyet értek, de várom is, mert kíváncsi vagyok.Majd ha megjelenik akkor majd kiderül minden.Max abba marad a simulátoros élet. :D Ha meg nem fog elfutni a jelenlegi konfigon akkor meg ott rohadjon meeeeg.
Én még XP-t használok. (problem :P )

A személyes véleményem az egészről. hogy egy lehet egy kicsit túl van lihegve az az rf2 téma.Anno a HL2 is csúszott csúszott míg ki nem jött.Igaz jó volt.
A másik része, hogy ha ne adj isten valamikor is megjelenik, ami szerintem kb nyár akkor sem ártania az rf1-et mellőzni.
Pont a pc illetve a ,,lízingelős" story miatt.Valami lesz, de amint hallottam még Ingy sem tud semmi időpontot.

Jah és a Racedepertmenen is lihegnek, de rendesen. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paffy 2012.01.03. 18:58-kor.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.01.03. 18:56

Hannibal írta:
kaszasi írta:Meg ezt.
letöltöttem a 60'-as modot, de mivel lehet ezt kibontani???? 7z-vel és winrar-al sem megy nekem!
vagy mit kell egyáltalán csinálni vele?

Nem tudom átment e a privát üzenet.

rfmod file-t bekell másolni majd a Packages könyvtárba és majd gamén belül megkell nyomni az install gombot
Lezárt