rFactor 2 - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: rFactor 2

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.01.03. 19:02

jah.. szar volt a suli :D
amúgy attól én is kicsit tartok h nem fog elmenni pedig nincs annyira szar gépünk, de gondolom az aktív tagok felének sincs atomreaktora stb..
nem lehet tutira mondani se a beta bug mentességét, és amint látjátok se a megjelenését
a 98 az király ne szóld le :D múltkor majdnem azt raktuk fel :lol:

ennyire nem lehet még alapozni a rf2re
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2012.01.03. 19:33

Szépen elfelejthetjük az rF2-őt jó időre. Majd nyáron kihozzák a bétát, karácsonykor meg a véglegest. Csak akkor már kinek kell majd annyi más szim mellett...
Név: Kaszap Zsolt
Knife
2024 licenszes
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: Knife » 2012.01.03. 19:36

Nem tudom Matthew91 te F1C-ztél-e, de ha az alapján nézzük amit írsz, akkor nem, mert még mindig azzal játszanál.
Ugyanez ment akkor is. Minek az rf, jó az f1c. Ez csak javított f1c. Meg hasonlók. És most? Hol az F1C?
Bizony eljön az idő amikor lépni kell. Aki nem lép, lemarad. Lehet hőzöngeni, hogy minek úgy sietni, csak nem érdemes.

Ha a másik vonalad nézzük, a pénz... Anno rFel az játszott aki megvette. Csodás idők voltak. Hidd el magasabb volt a színvonal a public szervereken. Ott találkoztam össze Ingyvel és JuanG-vel, azt sem tudtam, hogy ők csinálták a Zondát, amivel épp nyomultunk. Aztán lassan F1C szintre süllyedt szegény rf. Minden hajszálamra jut egy "liga" és nem is vagyok kopasz.
Ár és "lízing" tekintetében sem a magyar piacból kell kiindulni. Ha az egészet bukják sem nagy érvágás szerintem.
Az hogy lesz akinek a gépe nem bírja szintén csak kis hazánkban mérvadó és nem számottevő.

És igen, tetszik ez a lízingelés. Ha kapok egy olyan odafigyelést érte, mint mondjuk a boxosok a forzában, nekem már megérte. Ha egyszer fizetni kell azért hogy törődjenek a vásárlókkal, de cserében tényleg törődnek velem, akkor bizony fizetek.

Nem mondom, hogy az év végén ez lesz a legjobb szimulátor, de az F1C-vel és az rF-el már le tettek valamit az asztalra ezek a srácok. Ezért várjuk úgy sokan kedves Matthew. És ezért fogjuk megvenni. És ezért mer Emerico már erre a még meg sem jelent játékra alapozni.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.01.03. 19:59

Én nem versenyzem máshol,mert itt jól érzem magam,és akiket személyesen is megismertem,azokat meg jó arcnak tartom. :D
Tehát,ha ez a követelmény,hogy tovább itt tudjak szórakozni,akkor bevállalom...bár nem tetszik a lízing dolog,viszont nincs rá más megoldás.Csak akarat kérdése az egész...
Kinek Ingy,nem veszi magára! :lol:
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.01.03. 20:23

Knife írta: Ár és "lízing" tekintetében sem a magyar piacból kell kiindulni. Ha az egészet bukják sem nagy érvágás szerintem.
Az hogy lesz akinek a gépe nem bírja szintén csak kis hazánkban mérvadó és nem számottevő.
Lízing ha tényleg törődnek az emberrel oké, havi ténylegesen 1-2 ezer forint nem gáz, de akkor ne kallódjanak el.

Itt főként a Simcoról van szó és nem pont a magyar piacról. Nem az ISI szemszögéből kell most nézni a dolgokat, mert nekik bármi megéri hozzánk képest. Szerintem tény, hogy a liga aktív azaz aktív tagjai közül (vagyis nem az a 93 ember akit a simco honlapján a "tagjaink" menü sor alatt látsz, hanem az a 25-35 fő*) nincs atomreaktora, ha meg új gépre akarok/akarunk beruházni biztosan, nem egy olyanra szeretne mindenki amin épphogy elmegy lowon/mediumon a játék. Bár ez pénztárca függő természetesen.

*Egyesekkel (taglistára értve) nagyon ritkán találkozom :| , pedig amióta itt vagyok (ami már több mint 2 éve) max 1 futamot hagytam ki.
nincs atomreaktora, ha meg új gépre akarok/akarunk beruházni biztosan, nem egy olyanra szeretne mindenki amin épphogy elmegy lowon/mediumon a játék.

Legfőképp Én :roll: , ha már videókat csinálok egyes bajnokságok alá nem akarom ocsmány low grafon felvenni érted, hogy értem. Akkor annyira nem élvezhető a videó.

Meg persze én még mindig azon vagyok, látván az elmúlt 1 évet ahogy ígérgetnek az ISI-nél nem mostanában fogjuk látni magát a játékot, nyugodt szívvel lelehet nyomni még 1-1 bajnokságot. Max ha útközben mégis kiadják a beta-t lehet vele funolni, ismerkedni, kóstolgatni, kiismerni mint a játékmenetet, mint a szükséges gép configot. Lehet bugosan kiadják, és rá 1-2 hónapra jön a megváltó patch stb. Bizonytalanok még ők is a kiadásának az idejében.
Szóval csatlakozom Kaszap "TerranceG" Zsoltihoz.

ui.: ha érdekel pü: egy másik ligában zonda lesz: jan.19én csüt 19.00től hetente
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára freakyo 2012.01.03. 20:30-kor.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szkarol
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2012.01.03. 20:26

Szicsó írta:Én nem versenyzem máshol,mert itt jól érzem magam,és akiket személyesen is megismertem,azokat meg jó arcnak tartom. :D
Tehát,ha ez a követelmény,hogy tovább itt tudjak szórakozni,akkor bevállalom...bár nem tetszik a lízing dolog,viszont nincs rá más megoldás.Csak akarat kérdése az egész...
UFF! Te beszéltél helyettem is szócső...izé Szicsó sápadt arc testvér! :)
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.01.03. 20:37

Szicsó írta:Én nem versenyzem máshol,mert itt jól érzem magam,és akiket személyesen is megismertem,azokat meg jó arcnak tartom. :D

Pedig mindent elkövettem, hogy minél ellenszenvesebb legyek :lol:
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2012.01.03. 20:41

Hát a gépigényhez csak annyit tennék hozzá, hogy volt egy időszak még régebben, amikor alaplapi videókártyával!!!! kellett rFactoroznom, mert elromlott az akkori videókártyám és várnom kellett mire összegyűjtöttem egy újra a pénzt. Igaz, hogy DX7-ben 640x480-ban nem volt valami szép, de ígyis élveztem a versenyzést. Amúgy én nagyon várom, emlékszem amikor bekötötték a netet nekem, akkor elkezdtem F1C-zni és az volt az etalon, nem érdekelt más, rFactorra nagyon nem akartak átállni az emberek, de aztán belátták, hogy kell ez, mert jobb. Hasonlóra számítok az rFactor 2 esetében is, bár én már nagyon várom! xD :D
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.01.03. 20:45

Szerintem azért nem kell itt még pánikolni, még van 2 hétig fix bajnokság a Simcoban, aztán utána meg kiderül, hogy mi lesz. Addigra már nagyon remélem, hogy körvonalazódik a beta, esetleg meg is jelenik.

A gépigény meg sajnos nőni fog, de ez a fejlődés ára, különben még mindig 286-os gépen nyomná mindenki. Inkább most legyen kicsit nagyobb a gépigénye de szép és jó játék legyen, mert gondolom nem 1 év múlva jön az rF3 :P
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.01.03. 20:59

Az rF3-at,szerintem az első nyugdíjamból fogom kifizetni. :lol:
Lezárt