Clio Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Bauer Richárd

Re: Clio Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2012.02.21. 18:27

Miha írta:
Bauer Richárd írta: Nem értem az óvásodat ,az szimplán egy csata volt és én belül voltam, nem tudtam szükebben fordulni mert azt a kanyart amúgy sem úgy vesszük be,
és én csak sodródok az iven te akarsz befordulni ugy hogy én ott vagyok ,ne ám már külső iven akarsz előzni mert akkor tényleg rajtad keresztül támaszkodva fordulok be, épp úgy te is hibás vagy benne ,én már nem tudtam ott elvenni ,hagytál helyet én beraktam és nem engedtél ,mert ha engedsz simán megelőzöl ezért az óvásodat én nem fogadom el ,és ha bárhogy is dönt emerico akkor is ezen állásponton maradok.
de jelzem hogy 50 kg plussz súllyal mentem ,te meg súly nélkül gratulálok.

Plussz ha emlékszel arra az esetre amikor cselt berakta neked ugyanott ahol én ,és ott is ráhúztad cseltre, aztán meg még rá is villogsz ,ott annyi különbség volt hogy sokkal korábban fékeztetek és igy nem kerültél abba a helyzetbe amiért te engem óvtál .
rizsa..
(És nem a Cseltre villogtam...)
Nem rizsa ,ha óvsz akkor ne csak azt óvd aki a bajnokságban elötted áll,mert a versenyen volt több olyan eset is akit óvhatnál,az enyém szimpla előzési kisérlet volt támaszkodással és nem kerültél kilóméterekre mögénk .
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2012.02.21. 18:31

Bauer Richárd írta:
Miha írta:Pintér Roland, Bocsi hogy útban voltam, de annyira ideges lettem, hogy bele k*rtam a kormányba, és egyszerűen nem érzékelte a pedálokat, meg minden sz*rt bekapcsolt. Bocsi még1x.

Ratyi verseny volt.. :x
Nem értem az óvásodat ,az szimplán egy csata volt és én belül voltam, nem tudtam szükebben fordulni mert azt a kanyart amúgy sem úgy vesszük be,
és én csak sodródok az iven te akarsz befordulni ugy hogy én ott vagyok ,ne ám már külső iven akarsz előzni mert akkor tényleg rajtad keresztül támaszkodva fordulok be, épp úgy te is hibás vagy benne ,én már nem tudtam ott elvenni ,hagytál helyet én beraktam és nem engedtél ,mert ha engedsz simán megelőzöl ezért az óvásodat én nem fogadom el ,és ha bárhogy is dönt emerico akkor is ezen állásponton maradok.
de jelzem hogy 50 kg plussz súllyal mentem ,te meg súly nélkül gratulálok.

Plussz ha emlékszel arra az esetre amikor cselt berakta neked ugyanott ahol én ,és ott is ráhúztad cseltre, aztán meg még rá is villogsz ,ott annyi különbség volt hogy sokkal korábban fékeztetek és igy nem kerültél abba a helyzetbe amiért te engem óvtál .
Nálam is ez volt az esete , nem vagy egyedül én még be akartam várni de közbe jöttem rá h nem is én vok a hibás.
Eszelos

Hozzászólás Szerző: Eszelos » 2012.02.21. 19:59

Night írta:Masadik verseny:

Elso korben 3.59-nel Kovacs L. lelok a palyarol, tobb poziciot veszitek.
11.25 Juhasz G. meglok, ket poziciot veszitek.
12.12 Juhasz G. nem hagy helyet, meglok, ezzel vege a versenyemnek.

Visszanéztem ezt a 2 esetet de őszintén szólva nem értem...nem rég versnyzek, de volt már jópár ehez hasonló esetem nekem is (marmint az első) .mégse óvtam. De nem is ez a lányeg. Ezt meg el is ismerem lehet kicsit más féktávott kellett volna vennem,de szerintm te már "vígan csusztál" ugymond mikozben én már az íven betapadva fordultam... nah de mind1 en mentem beléd hátulról szoval ezt aláírom :S
A másodikat viszont végképp nem értem, hogy ott és ugy akarj előzni..és utána én vagyok a hibás ??
Mindegy jövöhétre kiderül mi az ítélet.
....négy keréken már szédülök.... :)
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2012.02.21. 20:36

Szicsó írta: Szigeti Csaba óvja Maros Gergelyt.
CT: 4:41 - Gergő a pályát levágva belém jön,átforgok a túloldalra...12(!) pozíciót vesztek.
Láttam, hogy nem lesz ott nekem hely hagyva azért menekültem a fű felé, de az meg csúszott. Sajnálom, nem volt szándékos. (persze ez Téged nem vigasztal, engem sem)
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.02.21. 22:09

Clayman írta:
Szicsó írta: Szigeti Csaba óvja Maros Gergelyt.
CT: 4:41 - Gergő a pályát levágva belém jön,átforgok a túloldalra...12(!) pozíciót vesztek.
Láttam, hogy nem lesz ott nekem hely hagyva azért menekültem a fű felé, de az meg csúszott. Sajnálom, nem volt szándékos. (persze ez Téged nem vigasztal, engem sem)
Nem haragszom,és van pozitív oldala is ennek :) ...legalább vannak olyan emberek köztünk,akik beismerik a hibájukat. ;)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.02.21. 23:22

Azt hittem jobban megfog hatni az az 50kg, erre 5.nek kvalizok 8-).

1. futam Rajtját jól el kaptam sikerült lerajtolnom takit és ezzel feljönni a 4. helyre. Vozi és Jermííííítóó ( :lol: ) ölték egymást, amire számítottam is, ezért csak utaztam pár körön át. Valamivel később beszálltam én is a buliba kicsit "tördeltem a játékot" :lol: majd "apránként" sikerült megelőznöm őket ezzel meglett a 2. hely. Suzukai taktika itt bejött :)

2. futam fincsi 40kg. Rajt ismét jó volt, már az első körben 5 tizeddel eltudtam szakadni Ricsitől, kicsúszott. Onnan már könnyen eltudtam lógni az üldözőktől :) 1. hely
Előny ismét növelve. :| :roll: :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.02.21. 23:59

viccesnek találod a nevem teeee fríííííííkyóóó :lol: am adni akartam qualin szélárnyékot csak mikor ki akartam jönni eléd pont kiléptél boxba, gondoltam visszaadom az F3as helpedet. de ahogy láttam versenyen megoldottad te magad :D
Név: Pintér Roland
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.02.22. 00:54

JeRm írta:viccesnek találod a nevem teeee fríííííííkyóóó :lol: am adni akartam qualin szélárnyékot csak mikor ki akartam jönni eléd pont kiléptél boxba, gondoltam visszaadom az F3as helpedet. de ahogy láttam versenyen megoldottad te magad :D
mér tök jó, jermító. Nekem majdnem mindig a pepitó jut eszembe
Vagy honosítalak és JeRmyo :lol:
;)
Vmit sejtettem, h segítenél, de versenyben tényleg megoldottam ;)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Miha

Hozzászólás Szerző: Miha » 2012.02.22. 01:02

Bauer Richárd írta: Nem rizsa ,ha óvsz akkor ne csak azt óvd aki a bajnokságban elötted áll,mert a versenyen volt több olyan eset is akit óvhatnál,az enyém szimpla előzési kisérlet volt támaszkodással és nem kerültél kilóméterekre mögénk .
Pihenj!
Köszi!
/ban FWD
AWD WIN!
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.02.22. 10:04

Most nézem csak, hogy micsoda melegfrontba kevertetek engem. Én teljes mértékben elhatárolódom :D

Amúgy a verseny jó volt. Sajna az első rajtjánál kicsit benéztem a féktávot, de azért még Gabi is rásegített, hogy biztosan sokat bukjak vele, mentem is vissza a huszonsokadik helyre, onnan jöttem előre talán a 13-ra.
A második versenyen kis szerencsém is volt, meg végre megszabadultam a súlytól is, így meneteltem előre a 4. helyig, amivel nagyon meg voltam elégedve :)

(Szerk: Miha óvásához meg csak csendben annyit fűznék, hogy szerintem érvénytelen lesz, mivel nincs megjelölve, hogy melyik futamról van szó.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselt 2012.02.22. 10:27-kor.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Válasz küldése