Flegmább lennék a helyedbe:)Miha írta:Pihenj!Bauer Richárd írta: Nem rizsa ,ha óvsz akkor ne csak azt óvd aki a bajnokságban elötted áll,mert a versenyen volt több olyan eset is akit óvhatnál,az enyém szimpla előzési kisérlet volt támaszkodással és nem kerültél kilóméterekre mögénk .
Köszi!
Clio Cup - társalgó
Re: Clio Cup - társalgó
1futam.
Hát.. rajt elfogadható volt féltem h belém szállnak de szerencsére elfordultam a 3helyen ha jol emlékszem. utána jerm-t üldöztem körökön át. de nagyszerűen védekezett de sikerült megelöznöm de ahogy megelőztem kb el is szált a gumi alig birtam befordulni jött balázs és meg is elözött de bejöttem a 3.helyen
2futam.
rajt megvolt eljöttem. hát.. sullyal szenvedtem nagyon meg sajnos rossz votl a beállításom így sokat buktam védekeztem ahogy birtam de nem szabálytalanul.Miha-t sokáig feltartottam szerinte szabálytalanul de szerintem aahogy probált előzni az votl szabálytalan:D(helyet kéne hagyni).De majd ovunk ugyis:)
bejöttem talán az 5.helyre
Hát.. rajt elfogadható volt féltem h belém szállnak de szerencsére elfordultam a 3helyen ha jol emlékszem. utána jerm-t üldöztem körökön át. de nagyszerűen védekezett de sikerült megelöznöm de ahogy megelőztem kb el is szált a gumi alig birtam befordulni jött balázs és meg is elözött de bejöttem a 3.helyen
2futam.
rajt megvolt eljöttem. hát.. sullyal szenvedtem nagyon meg sajnos rossz votl a beállításom így sokat buktam védekeztem ahogy birtam de nem szabálytalanul.Miha-t sokáig feltartottam szerinte szabálytalanul de szerintem aahogy probált előzni az votl szabálytalan:D(helyet kéne hagyni).De majd ovunk ugyis:)
bejöttem talán az 5.helyre
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Ide is kiirom nehogy gond legyen .ha vkinek én problémát okoztam vagy okozok .annak nem kell személyeskednie privát üzenetben "Night "hanem tedd ide a megjegyzésed mert egy esetből többen is tanulhatnak.az első körben történt esetről meg majd emerico eldönti másodsorban mugennek is van szája keze ha neki ez gond volt és ő is ugy látta ahogyan te akkor majd óvást fogok kapni tőle.mindenkinek szép napot.
FANATIC OF THE SPEED
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
kvalim egész jól sierült 7 hely.
1.futam.Semmit nem láttam az idulásból sem hangot sem lámpát.benéztem .El is mentek páran de próbáltam fogni a helyemet.az első körben első kanyarban valóban kevés helyet hagytam Mugennek,de ő előtte már letért a pályáról(sztem lett volna helye még a pályán)a replayban ugy láttam ,hogy megdobta a pálya elhagyása és még korrigált is vissza esett a pályára akkor akadtunk és ott senki nem vette el a gázt én is védtem magam(amugy előrébb voltam) és ő megforgott.sajnálom.Emerico kivizsgálja.Persze hibáztam is a hideg gumikon ezért kiforogtam a sóderben 29 re esetem vissza onnan 25 -ig tudtam feljönni.
2.futam .szintén rajt benézés stb.
25 helyről azsem a 15 re hoztam fel az autót.elég sok és kemémny csata volt helyenként lehet nem vol annyira fair.de nem óvok mert nem éreztem egyiket sem olyannak.
1.futam.Semmit nem láttam az idulásból sem hangot sem lámpát.benéztem .El is mentek páran de próbáltam fogni a helyemet.az első körben első kanyarban valóban kevés helyet hagytam Mugennek,de ő előtte már letért a pályáról(sztem lett volna helye még a pályán)a replayban ugy láttam ,hogy megdobta a pálya elhagyása és még korrigált is vissza esett a pályára akkor akadtunk és ott senki nem vette el a gázt én is védtem magam(amugy előrébb voltam) és ő megforgott.sajnálom.Emerico kivizsgálja.Persze hibáztam is a hideg gumikon ezért kiforogtam a sóderben 29 re esetem vissza onnan 25 -ig tudtam feljönni.
2.futam .szintén rajt benézés stb.
25 helyről azsem a 15 re hoztam fel az autót.elég sok és kemémny csata volt helyenként lehet nem vol annyira fair.de nem óvok mert nem éreztem egyiket sem olyannak.
FANATIC OF THE SPEED
Sztem meg folosleges spamelni a topikot esetleg egy hosszura nyulo beszelgetessel.lightning STIG írta:Ide is kiirom nehogy gond legyen .ha vkinek én problémát okoztam vagy okozok .annak nem kell személyeskednie privát üzenetben "Night "hanem tedd ide a megjegyzésed mert egy esetből többen is tanulhatnak.az első körben történt esetről meg majd emerico eldönti másodsorban mugennek is van szája keze ha neki ez gond volt és ő is ugy látta ahogyan te akkor majd óvást fogok kapni tőle.mindenkinek szép napot.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Akkor neked is idezem a szabalyzat szoveget, amit ugye mindenkinek tudni kellene...Eszelos írta: A másodikat viszont végképp nem értem, hogy ott és ugy akarj előzni..és utána én vagyok a hibás ??
Mindegy jövöhétre kiderül mi az ítélet.
"Leszorítás
Előzési manővernek számít, ha a támadó fél első tengelye egy vonalba kerül a védekező fél hátsó tengelyével. A védekező félnek elegendő helyet kell hagyni, hogy a támadó fél is az aszfalton tudja folytatni a manővert, különben leszorításról beszélünk, ami szabálytalan."
A kanyar bejaratanal te a kulso ivet valasztottad, en a belsot. Boven elobb volt az en elso tengelyem, mint a te hatsod, ennek ellenere kanyar kozepen behuztad az autot a belos ivre, ahol en voltam, ergo leszoritottal.
Persze nem ezekkel az autokkal voltunk, csak arra az rf-re, ahol visszaneztem, nem tettem fel a clio modot... De a lenyeg latszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Night 2012.02.22. 13:23-kor.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
srácok. gondoltam kicsi feszültség lesz az eastern creek miatt. nem lehet előzni, és sok volt a taszigálás. nem is biztos hogy szabályosan.
ezeket szépen megóvjuk, és a szócsatákat meghagyjuk az ovisoknak.
én pl végig anyáztam a futamot, szegény Kamit szidtam Karol helyett, de mindegy. Egyszerűen máshogy ment a pályán mint én, és egyszerűen állandóan belecsúsztam. Ha nagyon akarná szétóvhatna, mert annyiszor lökdöstem. Mégsem állok neki civakodni.
én pl végig anyáztam a futamot, szegény Kamit szidtam Karol helyett, de mindegy. Egyszerűen máshogy ment a pályán mint én, és egyszerűen állandóan belecsúsztam. Ha nagyon akarná szétóvhatna, mert annyiszor lökdöstem. Mégsem állok neki civakodni.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Night, pont nem jó amit belinkeltél, mert a kocsid nem az aszfalton kezdi az előzési manővert. Ott nincs hely.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
ket kerekkel az aszfaton voltam, az nem szabalyos? Egyebkent az a lenyeg h o kanyar kozepen huzta be belsore, amikor mar en ott voltam... Sztem ha ezeket hagyjuk szabalyosnak, akkor abba az iranyba mozdul el a dolog, h ha megprobalsz elozni kibasznak... Sajnos ez mar megfigyelheto a Simconal es ezt nem tartom jo iranynak...emerico írta:Night, pont nem jó amit belinkeltél, mert a kocsid nem az aszfalton kezdi az előzési manővert. Ott nincs hely.
teljesen igazad van.emerico írta:srácok. gondoltam kicsi feszültség lesz az eastern creek miatt. nem lehet előzni, és sok volt a taszigálás. nem is biztos hogy szabályosan.
itt szinte akkor lehetet előzni ha a másiknál 5-6ztizeddel gyorsabb vagy vagy a másik hibázik. ha jol védekezik szinte lehetetlen volt.