SCCA World Challange 2012 - társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: SCCA World Challange 2012 - társalgó
nagyon hasznos volt a tesztfutam. az akkor előjövő összes hibát orvosoltam, a gumik pont kibírták, jó volt a setup, stabil a kocsi, üzemanyag pont elég. rajtnál kis szerencse is. igaz eldobtam 20 sec-et de végül így is 3. hely.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát most csúnyán elpártolt a szerencse mellőlem.
Első kanyarnál pont úgy érkeztem meg, hogy egy autó nekem oldalt még el tudott menni az előttem forgó autó mellett, de mire erre én is sort kerítettem volna pont oda lökték a kerülő útra.
Aztán be boxba, mert egyenesen nem nagyon haladt az autó, aztán nosza neki a mezőnynek, végül 6. lettem. Időmérő elég szoros volt, az autó jó, na majd legközelebb.
Cseltnek külön grat, szépet csatáztunk! 
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Kormány: Logitech G29
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Fantasztikus verseny volt.annak aki ott volt .én nem mert ez a sz....r megint engem szopat.
Többet nem szeretnék elmondani..
Többet nem szeretnék elmondani..
FANATIC OF THE SPEED
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Hát én kiléptem kb. 20perc után, mert idegenben játszottam egy kis kinyitható izom-kényelmetlen széken gubbasztva 
A verseny előtt tudtam csak gyakni és mire elkezdődött a verseny, már kb. másfél órája gubbasztottam, úgyhogy ennyit bírt a seggem, meg a hátam
Így aztán dunsztom sincs mit tud a Mustang, de majd legközelebb!
A verseny előtt tudtam csak gyakni és mire elkezdődött a verseny, már kb. másfél órája gubbasztottam, úgyhogy ennyit bírt a seggem, meg a hátam
Így aztán dunsztom sincs mit tud a Mustang, de majd legközelebb!
Név: Rebók József
Én is hadilábon állok a szerencsével! Éppen beestem az időmérőre, először az update 3 szívatott aztán random kifagyott az rf. Mint kiderült a hud-ot nem szereti valamelyik update (kösz Szicso). Amikor már azt hittem, hogy ezek után semmi rossz nem történhet a második körben connection lost-ot kaptam! Gyak. a mustangosok betliztek tegnap, de remélem a köv. futamon már több szerencsénk lesz.
Lesz javítva a hud-os hiba?
Lesz javítva a hud-os hiba?
Nem értem rá az első futamra...Kár érte...
GRAT mindenkinek!
GRAT mindenkinek!
/ban FWD
AWD WIN!
AWD WIN!
Night!
Elnézést kérek tőled a kiforgatásért, de normál esetben ilyentől semmi nem forog ki, maximum a szánkó a jégen. Ettől függetlenül jogos az óvásod és valóban hibáztam.
Elnézést kérek tőled a kiforgatásért, de normál esetben ilyentől semmi nem forog ki, maximum a szánkó a jégen. Ettől függetlenül jogos az óvásod és valóban hibáztam.
Semmi gond. Visszanezve tenyleg csak eppen hozzam ertel, sajnos rf-ben neha ennyi is eleg... Mondjuk abban a pillanatban nagyon pipa voltam, mert eppen akkor kezdtem visszakapaszkodni, miutan a 2. helyrol utottek ki...Tropie írta:Night!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Bosszús is voltam,meg nem is...
Nagyon élveztem a versenyt,pedig egész végig Tepy-re voltam mérges,és úgy éreztem,Őmiatta buktam el 8 pozíciót,de a replay-t visszanézve nem igazán ez volt a baj...pedig arra gyanakodtam,hogy indokolatlanul vett nagyon hosszú féktávot a célegyenes ráfordítóban.
Szépen meg is úszott az autóm a padlózott fékezés miatt,és már amikor sikerült kihoznom a sodródásból,akkor találtak telibe hátulról...
Jó csatákban/kergetőzésekben volt részem,és a set-em is bevált ismét.
A végén sikerült gyorsnak maradnom,és ha még lett volna 1 kör,akkor S.Norbit is elkapom
...de sajna leintették a futamot...12.hely.
Bocsi Norbi a pöciért,de ez az rF. hibája...alig értem hozzád...ugyan így bocsi Karcsi...nálad is pont ez,és pont ott volt a szitu.
Grat mindenkinek!Kemény volt!
Nagyon élveztem a versenyt,pedig egész végig Tepy-re voltam mérges,és úgy éreztem,Őmiatta buktam el 8 pozíciót,de a replay-t visszanézve nem igazán ez volt a baj...pedig arra gyanakodtam,hogy indokolatlanul vett nagyon hosszú féktávot a célegyenes ráfordítóban.
Jó csatákban/kergetőzésekben volt részem,és a set-em is bevált ismét.
Bocsi Norbi a pöciért,de ez az rF. hibája...alig értem hozzád...ugyan így bocsi Karcsi...nálad is pont ez,és pont ott volt a szitu.
Grat mindenkinek!Kemény volt!
-
Bauer Richárd
Tegnap nagyon jó futamom volt csak a verseny közben elmentem filmet nézni ,a film cime LOST CONNECTION LOST ,nagyon zsir volt:)