Én is akartam kérdezni,hogy lesz-e még közvetítés?
Paffy...jól esett,amit írtál...köszi!
Mugen írta:És Szicsó mikor óv?
10:41-kor.
Megőrülök, komolyan.
Egyszer kinyír ez a 10:41.....
Jah igen, ezt kihagytam, nem lenne ezzel semmi probléma, ha ismernék belülről a Simcot.A srácok.Mert ügyebár itt van lassú, gyors, unalom elütő, ráfeszülő versenyző egyaránt, de mindenki tiszteli a másikat.Kivéve amikor elpattan az agyam egy féktávon és belevisítok a tsbe. .......Kola19 írta:Lehet hogy rossz helyre írom!!!
Tisztelt Kommentátorok!
Visszanéztem a futamot! Nem lenne ez rossz közvetítés! A viccen ami a taxi 2-őt illeti, jót mulattam! DE! Pár haverom nézte a közvetítést, és megerősítettek abban hogy a futam ideje alatt a kommentárok között volt olyan aki burkolva jelezte, hogy aki hátul van milyen kutyaütő! Szerintem ezt nem kellene még egyszer még burkoltan sem tenni! Nem lehet tudni, ki, miért van a mezőny végén!!! Nem biztos hogy kutyaütő, hanem az is lehet hogy boxba kellett mennie mert összetörték, vagy defektet kapott, vagy ehhez hasonló egyéb probléma. De ezen kívül nem rossz közvetítés volt, még így visszanézve sem! Grat hozzá! Már várom hogy a következő futamot is visszanézhessem!
Night is 10:41-ezett ma. FFFUUUSzicsó írta:Mugen írta:És Szicsó mikor óv?
10:41-kor.
Megőrülök, komolyan.
Egyszer kinyír ez a 10:41.....![]()
Sorry!
Azt hittem a szokásos "előtted vagyok, kipörgök szindróma" voltemerico írta:Ja, és mielőtt elfelejtem. Azt hiszem Feke Gabit kipattintottam a pályáról. Óvd meg mindenképp!
Örülök, hogy lehetett rajtam röhögniEszelos írta:
....Feke Gabi te meg "fatökű" vagy ... ez vitte a pálmát
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég