Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jegember95
2024 licenszes

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2012.08.13. 21:15

Még a szimulátoros pályafutásom elején volt rá példa, de kb. 1 éve nem, hogy teljesen elveszítsem a kedvem a modtól....
Már Monzában is szenvedtem, de ez tragédia volt, ugyanazzal a settel 3!! mp-vel voltam lassabb, mint a csapattársam, minden pontját vesztettem időben (fékezés, kanyar kigyorsítás) , és még a Merciben éreztem magam a legjobban...
Meg lelkiismeret fuldalásom is van, mert szerintem Szicsót löktem ki kétszer is...ne haragudj, de annyira kiszámíthatatlan, mi történik, mikor a fékre lépek, nagyon sajnálom.... :(
Teljesen le vagyok törve, biztos, hogy bennem van a hiba, de így, hogy másokat veszélyeztetek, nem szeretnék tovább menni ezzel a moddal.... :(
Elnézést kérek a csapattársaimtól is, hogy ilyen gyatra teljesítmény nyújtottam, de megpróbálok valakit szerezni a helyemre ;)

u.i.: Azért videókat természetesen csinálok tovább, mert azzal legalább nem rontom el a többiek versenyét :lol: :lol:
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.08.13. 22:32

Azoknak akik elvesztették a hitüket a modban. Ne adják fel, fogok a modom is javítani, mert én is éreztem gondokat. Tudom mit fogok javítani.

Knife-tól külön elnézést kérek, a TS-n elég ingerülten beszéltem, sík ideg voltam, sajnos nem volt nálam 2 gép, és ki be kellet lépkednem hogy rajtrácsot csináljak. Agyrém volt na, sorry.

Egyébként a versenyek jók voltak, amint túléltük az első köröket :)
Emerico - Head of SIMCo
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.08.13. 22:37

Hát ezh kiba kemény volt :lol:
Kvalin érthető módon lelassúltam, kb 1 másodpercel lassabb voltam a legjobb időmnél, sajnos elmúlt a bor hatása mert még vezetnem kell :lol:. Versenyen 9. helyről sikerült szerencsével meg néha erőből fellépni a 4. helyre Roós Andrissal meg Holdampf Markkal jókat csatáztunk. Második versenyen meg u azzal a setuppal kib@szottul szenvedtem, csúszkált a kocsi jobbra balra, próbáltam harcolni, meg is lett a 4. hely nagyobb szerencsével mint általában de ha vki úgyérzi kalamajkát okoztam neki, ezúton kérek elnézést.
Nagyon jók voltak a versenyek, remélem legközelebb összeszedettebb leszek, avagy több bort kell innom :lol:
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.08.13. 22:50

Emerico - Head of SIMCo
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2012.08.13. 22:54

én csak annyit szeretnék kérni, hogy igaz, én "csak Hannibal" vagyok, és nem igen szokok óvni, de ha már ott vagyok a pályán, próbáljátok ezt figyelembe venni. /2. futam első kör... kaptam előlről ,hátulról, miután a sok menő kilökdöste egymást sikerült kicsit előrébb jutnom, de hamar lehűtöttek... név nélkül/
ha már tehetségem nincs, legalább jogaim legyenek. :(
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.08.13. 23:01

a futam ismétlése nemsokára elérhető
http://ostv.hu/index.php/videok.html
Emerico - Head of SIMCo
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.08.13. 23:30

Hannibal írta:én csak annyit szeretnék kérni, hogy igaz, én "csak Hannibal" vagyok, és nem igen szokok óvni, de ha már ott vagyok a pályán, próbáljátok ezt figyelembe venni. /2. futam első kör... kaptam előlről ,hátulról, miután a sok menő kilökdöste egymást sikerült kicsit előrébb jutnom, de hamar lehűtöttek... név nélkül/
Van igazság abban, hogy a "csillag hullás" után a csillagok igen agresszíven nyomultak előre, de sajnos azt vettem észre veled kapcsolatban, hogy nem nagyon nézed a tükröt, de néha még előre is nehezen látsz. Első verseny visszafordító után hegynek felfele, rázón gyorsítok ki, előtted-melletted vagyok, erre csak nyomsz le a fűbe mé? Utána gyorsabb voltam nálad, három féktávon is beteszem az autót melléd, erre úgy kanyarodsz hogy semmi helyet nem hagysz, pedig simán el lehet fordulni ketten is, ráadásul a külső még jobb helyzetben is van kigyorsításnál. Légyszi nézd a tükröt, nem kell elengedni, de ne húzd rá a másikra vesztett helyzetben, ha védekezni akarsz, inkább húzódj a belső ívre féktáv előtt, az egyértelmű védekezés.

Peace
Név:Füzy Barna
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.14. 01:58

OEz a futam dettó monza volt. Olyan szinten DE JA VUM volt már az első futamon, mint neonak a mátrixban a macskával.
Annyi különbség volt most, hogy1.helyről elbénáztam a rajtot.
2. Hely, ugyan úgy közeledtem, mint monzába. Csak itt volt esélyem az előzésre, amit kivitelezni bika ellen mission impossible volt, egy olyan pályán ahol nehéz előzni.
2.futam dettó monza. Pici különbséggel, morfi beforgott elém, és bika belém szállt. Elkerülhetetlen verseny baleset, és ebből én szívtam meg.
14.ről feltudtam kapaszkodni az 5. Helyre. Megint. Sokkal több volt mindkettő futamban, de ha azt nézzük, hogy 40kgval így ment, az egész jó. Egyedül a setuppal meg a kvalival (ami elég nehezen állt össze) vagyok elégedett.
Nah meg a csapatból jermyonak sikerült nyerni. :D kössz a setup tanácsot, hasonló irányba mentem és majd 1secet találtam. (amit súly miatt vissza is buktam) :)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.14. 02:07

Jah és bikával is monza effektus volt, és megint az nyerte a 2.futamot aki az elsőn 8. Lett.
Még valakinél monza effektus?
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2012.08.14. 06:44

kamikaze írta:
Hannibal írta:én csak annyit szeretnék kérni, hogy igaz, én "csak Hannibal" vagyok, és nem igen szokok óvni, de ha már ott vagyok a pályán, próbáljátok ezt figyelembe venni. /2. futam első kör... kaptam előlről ,hátulról, miután a sok menő kilökdöste egymást sikerült kicsit előrébb jutnom, de hamar lehűtöttek... név nélkül/
Van igazság abban, hogy a "csillag hullás" után a csillagok igen agresszíven nyomultak előre, de sajnos azt vettem észre veled kapcsolatban, hogy nem nagyon nézed a tükröt, de néha még előre is nehezen látsz. Első verseny visszafordító után hegynek felfele, rázón gyorsítok ki, előtted-melletted vagyok, erre csak nyomsz le a fűbe mé? Utána gyorsabb voltam nálad, három féktávon is beteszem az autót melléd, erre úgy kanyarodsz hogy semmi helyet nem hagysz, pedig simán el lehet fordulni ketten is, ráadásul a külső még jobb helyzetben is van kigyorsításnál. Légyszi nézd a tükröt, nem kell elengedni, de ne húzd rá a másikra vesztett helyzetben, ha védekezni akarsz, inkább húzódj a belső ívre féktáv előtt, az egyértelmű védekezés.

Peace
Ebben meg neked van igazad. Több verseny tapasztalotot kell szereznem...
Lezárt