Az első versenyen csak a rajttól féltem. Sikerült megúszni
A másodiknál kaptam egyet hátulról, így neki az előttem autózónak és a dominók dőltek
No, majd Donington...
Örülök, hogy nem rögtön írtam tegnap, mert azt hiszem nagyon messzire küldtelek volna el.emerico írta:Azoknak akik elvesztették a hitüket a modban. Ne adják fel, fogok a modom is javítani, mert én is éreztem gondokat. Tudom mit fogok javítani.
Knife-tól külön elnézést kérek, a TS-n elég ingerülten beszéltem, sík ideg voltam, sajnos nem volt nálam 2 gép, és ki be kellet lépkednem hogy rajtrácsot csináljak. Agyrém volt na, sorry.
Egyébként a versenyek jók voltak, amint túléltük az első köröket
Meg ne próbálj itt hagyni minketjegember95 írta:Még a szimulátoros pályafutásom elején volt rá példa, de kb. 1 éve nem, hogy teljesen elveszítsem a kedvem a modtól....
Már Monzában is szenvedtem, de ez tragédia volt, ugyanazzal a settel 3!! mp-vel voltam lassabb, mint a csapattársam, minden pontját vesztettem időben (fékezés, kanyar kigyorsítás) , és még a Merciben éreztem magam a legjobban...
Meg lelkiismeret fuldalásom is van, mert szerintem Szicsót löktem ki kétszer is...ne haragudj, de annyira kiszámíthatatlan, mi történik, mikor a fékre lépek, nagyon sajnálom....![]()
Teljesen le vagyok törve, biztos, hogy bennem van a hiba, de így, hogy másokat veszélyeztetek, nem szeretnék tovább menni ezzel a moddal....![]()
Elnézést kérek a csapattársaimtól is, hogy ilyen gyatra teljesítmény nyújtottam, de megpróbálok valakit szerezni a helyemre![]()
u.i.: Azért videókat természetesen csinálok tovább, mert azzal legalább nem rontom el a többiek versenyét![]()
Restart akkor van ha általános a jelenség. Azaz nem egy ember pottyan le hanem tömegesen 3-4 pilóta. Egyébként te mikor kifagytál, akkor többször is mondtam, hogy mit kéne csinálnod (azt hiszem directx állítás) és mondtam előre hogy le fog dobni. A TS-en Te is vegyél vissza a stílusodból, most nyugodtan versenyezhettél volna. Mindenesetre písz.Knife írta: Légyszíves döntsd el, hogy van-e restart és ha van, akkor milyen feltételekkel, mert még azt is megértem, ha csak nekem nincs, csak akkor ne vágd a fejemhez, hogy nem kértem.
Igen, mondtad, csak hiába ha nem az volt a hiba. Hiába mondtam, hogy a ts okozza. Érdekes módon második futamon már jó volt kikapcsolt ts-el. Most pedig 64bites 32-es ts-el szintén.emerico írta:Restart akkor van ha általános a jelenség. Azaz nem egy ember pottyan le hanem tömegesen 3-4 pilóta. Egyébként te mikor kifagytál, akkor többször is mondtam, hogy mit kéne csinálnod (azt hiszem directx állítás) és mondtam előre hogy le fog dobni. A TS-en Te is vegyél vissza a stílusodból, most nyugodtan versenyezhettél volna. Mindenesetre písz.Knife írta: Légyszíves döntsd el, hogy van-e restart és ha van, akkor milyen feltételekkel, mert még azt is megértem, ha csak nekem nincs, csak akkor ne vágd a fejemhez, hogy nem kértem.
Azóta egy patch került ki, szóval ne add fel.zsnemes írta:Monza után azt gondoltam talán most közelebb tudok kerülni az elejéhez hát nem sikerült.
Annyira nem hogy a hotlaps időmet még csak megközelíteni sem tudtam.
Nem értem mi a gáz az E92 Bmw vagy a setupom![]()
WTCC-ben bent voltam mindkét versenyen a q2-ben itt meg fényévre az elejétől és ez baromira elkeserít.
Úgyhogy ha nem gond ezt módot nem erőltetem tovább,így legalább a lekőrözőknek nem kell kerülgetniük.
WTCC marad vigasznak.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot], Semrush [Bot] valamint 3 vendég