Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szkarol
2024 licenszes

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2012.08.14. 15:32

Bercisan írta:
jegember95 írta:Még a szimulátoros pályafutásom elején volt rá példa, de kb. 1 éve nem, hogy teljesen elveszítsem a kedvem a modtól....
Már Monzában is szenvedtem, de ez tragédia volt, ugyanazzal a settel 3!! mp-vel voltam lassabb, mint a csapattársam, minden pontját vesztettem időben (fékezés, kanyar kigyorsítás) , és még a Merciben éreztem magam a legjobban...
Meg lelkiismeret fuldalásom is van, mert szerintem Szicsót löktem ki kétszer is...ne haragudj, de annyira kiszámíthatatlan, mi történik, mikor a fékre lépek, nagyon sajnálom.... :(
Teljesen le vagyok törve, biztos, hogy bennem van a hiba, de így, hogy másokat veszélyeztetek, nem szeretnék tovább menni ezzel a moddal.... :(
Elnézést kérek a csapattársaimtól is, hogy ilyen gyatra teljesítmény nyújtottam, de megpróbálok valakit szerezni a helyemre ;)

u.i.: Azért videókat természetesen csinálok tovább, mert azzal legalább nem rontom el a többiek versenyét :lol: :lol:
Meg ne próbálj itt hagyni minket :D.Talán tudnék segíteni a setben,de ahoz eggyüt is kéne tesztelnünk jóval többet.Egyébként a fék problémára a verseny után jöttem rá :(.Túl melegedett.
Verseny:
-A vártnál jobban sikerült.ez,hogy bekerültem a qualin a 10be akkora meglepetés volt számomra hogy az nem igaz :lol: .A rajtnál bepánikoltam...ahogy néztem neveket azt a kérdést tettem fel magamnak,hogy:"mit keresek ilyen nagy nevek közt"?Végül nagyon el óvatoskodtam a rajtot,de ezzel együtt sem vesztettem pozíciót.Az elöttem haladók sorra kicsusztak,szóval sikerült javítanom a pozíciómon.Pintér Rolandot,és Pethe Szabolcsot tartottam fel a legtöbbet.:D.Gratulálok mindenkinek a megszerzett helyezéseiért. :)
Csatlakozom a csapattársamhoz. Ha lelépsz, bárhol -bármilyen bajnokságban összefutunk, mész a sóderágyba.... :D
Van ilyen hogy nem megy az emberfiának, Nekem is volt kb. fél éve. Én se bírok ezzel a Mercivel. Huszon akárhanyadiknak Én se szeretek lenni, viszont Barnáékkal külön élvezet a középmezőnyben... :lol:
Egyébként meg inkább küzdök itt Veletek meg a vassal, mint krumplit pucoljak... :shock:
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.08.14. 15:42

Ezen a versenyen egy fokkal versenyképesebbnek éreztem a kocsit. mint Monzában, bár a lemaradás itt is tetemes volt.
Időmérőn majdnem a legjobb körömet futottam, de így is a középmezőny elejébe volt csak jó az időm. A rajt után az első kanyarnál valaki engem használt fékpedál helyett így szépen visszaestem a 30. hely környékére. Onnan aztán elkezdtem felzárkózni. Potyogtak is ki előlem és előzgettem is párat. A végén már a 9. hely környékén jártam mikor nem értettük meg egymást valakivel és kicsúsztam, így visszaestem a 12. helyre és itt is fejeztem be a futamot.
A második versenyen kivételesen egész tűrhetőt rajtoltam, de aztán az első kört megint túlzottan elóvatoskodtam így buktam pár helyet, de aztán sikerült visszaszerezni őket, sőt előrébb is tudtam lépni a 8. helyig kis szerencsével. Mihával volt egy kis csatánk, bár konkrét előzési kísérlet nem nagyon volt, inkább csak ki bírja tovább hiba nélkül verseny volt, de az is tetszett :)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.14. 17:05

Most már elszállt a mérgem,a tegnapi futamok miatt...

Norbi!No para! ;) Fel ne merd adni! :D Az első két kör,amúgy is óvatoskodós ezzel a mod-al...óvok,ha szükséges. :P ;)
Viszont mindkét verseny izgalmasra sikerült...Lacival,és Gabival is iszonyatosakat kergetőztünk! :D Köszi!Jó volt! :D
Egyébként meg egy roncsderbi...az az érdekes,hogy ha rágyúrok egy futamra,sosem a saját hibám miatt nem sikerül a versenyem. :?

Joke!Karaj volt a setup!Köszi! ;)

Karesz...sorry,de ott elfértünk volna ketten is,de túl szűken akartál elfordulni :( ...ezért pattantál le rólam. :P ;)

Knife...Én voltam az egyik ember,aki miatt restart lett...ez tényleg ekkora probléma lenne?Warmup végén dobott le a szero. :?
Ráadásul,Én már a pálya betöltésénél jártam,amikor Emerico átrakta futamra...ezért kértem resit.
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.08.14. 17:36

@Norbi

Nem adod fel, mert megveretlek indokolatlanul.
Én is bénázok WTCC-n, V8 sokkal jobban fekszik, mégsem adom azt fel. :P

@Baldi Gergő

Köszi, hogy a rajtnál majdnem fölöklelsz a rajtrácson, utána még mindig az 1. körben a dombtetőn telibeversz jóigényessen, majd kilépsz a futamból. Legközelebb kicsit több aggyal, thx. ;)
The Power of Dreams
Knife
2024 licenszes
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: Knife » 2012.08.14. 19:46

Szicsó írta:Knife...Én voltam az egyik ember,aki miatt restart lett...ez tényleg ekkora probléma lenne?Warmup végén dobott le a szero. :?
Ráadásul,Én már a pálya betöltésénél jártam,amikor Emerico átrakta futamra...ezért kértem resit.
Dehogy probléma, erről szó nincsen. Pusztán előző futamon történt, hogy én estem le wu-n és visszalépés közben átváltott. Ekkor megkaptam, hogy várjam ki a 25 percet, mert nincs restart. Megtettem. Most meg volt restart. És mikor megkérdeztem, most akkor hogy van ez, megkaptam, hogy miért nem kértem múltkor. Sajnos emerico hangvétele betette nálam a lécet és nem tudtam volna sem a versenyre koncentrálni, se arra, hogy ne törjek össze másokat, se arra, hogy ne mondjak valami éktelenül csúnyát, ezért inkább kiléptem. Ennyi a történet.

A restartnak van előnye is hátránya is. Hiszen nyilván benned volt a versenyláz, készültél, időt, energiát pazaroltál bele és szar érzés, ha mindez kárba vész, pedig ez csak játék. A többieknek sem fáj ez annyira, ha van egy restart.
Azonban ott a másik oldal, hogy van akinek a koncentrációját tönkreteszi a restart, de szerintem még mindig ők vannak kevesebben.
Tehát mellette és ellene is van érv, de én mindig is mellette voksoltam. Csak nem kissé megkülönböztetve éreztem magam. Valóban nem vagyok annyi futamon, mint Te, de nekem se ez az első bajnokságom itt azt hiszem és nekem ennyire futja az időmből.
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2012.08.14. 20:38

köszi, hogy így mellettem vagytok, amúgy itt nem is a szenvedésről van szó, hanem, hogy nem tudok biztonságosan menni az autóval, mert nem tudom mi fog történni egyes mozdulatokra....
De én se vagyok olyan nyámnyila, hogy tényleg ilyen könnyen feladjam, már a csapattársamtól kértem telemetriai fájlt, hogy kielemezzem, mit csinálok másként, és Doningtonra még biztos felkészülök tisztességesen :twisted: :twisted:
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.14. 21:20

Knife...szerintem ez csak egy véletlen,és nem rendszeres dolog.Emerico-t sem irigylem ilyenkor,annyi mindenre oda kell figyelnie.Engem sem hallott meg tegnap,de Szatocs is szólt neki,és hogy még másokat is ledobott a szeró,és ezért lett restart.De ezt hallottad Te is TS.-en. ;)
Hidd el,tudom miről írsz...volt pár futamom,amikor nem volt resi,pl. BTCC-ben,vagy akár Suzuki kupában,és akkor egyedül nem léphettem vissza.Megértettem,és picit orrolva,de kivártam a következő futamot.Tényleg szar érzés,hogy készülsz ezerrel,és nem tudod véghezvinni,amit szeretnél.
Nálam,a koncentrációt csak az zavarja meg,ha nem Önhibámból alakul rosszul egy-egy futam,mert tudom,hogy többre vagyok képes. ;)
Van ennél rosszabb is...ha megszakad a net-ed...na akkor van pipa rendesen! :lol:
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2012.08.15. 06:55

Én is emlékszem múltkor Knife-ra, hogy szólt, de nem én döntöm el nyilván, hogy mikor van újraindítás.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Bercisan

Hozzászólás Szerző: Bercisan » 2012.08.15. 08:24

jegember95 írta:köszi, hogy így mellettem vagytok, amúgy itt nem is a szenvedésről van szó, hanem, hogy nem tudok biztonságosan menni az autóval, mert nem tudom mi fog történni egyes mozdulatokra....
De én se vagyok olyan nyámnyila, hogy tényleg ilyen könnyen feladjam, már a csapattársamtól kértem telemetriai fájlt, hogy kielemezzem, mit csinálok másként, és Doningtonra még biztos felkészülök tisztességesen :twisted: :twisted:
Ennyi,remélem az segít :D
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.08.15. 09:54

Szatocs írta:Én is emlékszem múltkor Knife-ra, hogy szólt, de nem én döntöm el nyilván, hogy mikor van újraindítás.
de nem ám :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt