Az első versenyen a rajtnál sikerült Freakyo mellett elmenni, de aztán lesodródtam és így vissza tudott előzni. Ez után sokáig autókáztam a 6. helyen, majd Oldman megforgott és elém jött vissza. Vele csatáztunk egy kicsit. Oldman légyszi kicsit jobban figyelj arra ha valaki bemegy melléd. Úgy húztad rám a kocsit mintha ott se lettem volna.
Ennek a pályának szerintem van valami bugja, de már a gyakorlás során is észrevettem, hogy néha mintha lekapnák a hátsó szárnyat és megszűnne a tapadás minden ok nélkül. Ez következett be itt is és emiatt forogtam meg. Végül 7. helyen értem be, nem rosszz
2. versenyen jól kaptam el a rajtot így az élre tudtam állni, amit sikerült is tartani pár körig, azonban itt is volt valami tapadásvesztés, ami miatt elvesztettem az első helyet. Ez után jött Gabi és támadott keményen. Visszanéztem az ominózus esetet és szerintem Gabi te a rázón csúsztál meg, nem én löktelek meg, de óvd meg nyugodtan, majd Emerico eldönti
Végül sikerült 2. helyen behozni a kocsit, amire abszolút nem számítottam a futam előtt, de nagyon örültem neki
Ehhez a Maserati vs BMW dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy azért azt vegyétek figyelembe, hogy a Maserati egyenesben jó a BMW inkább kanyarban ami itt ezen a pályán nagyon jól ki is jött. A beállításokkal meg szerintem ésszel kell bánni, legalábbis a dőlés tekintetében. Azért azt ne várjuk szerintem, hogy nagyon nagy dőléssel is simán végigmegy a kocsi. Ha valaki nagy dőléssel megy, akkor vállalja be, hogy jobban kopik a gumi, esetleg defektes lesz. Szerintem...