Társalgó
Re: Társalgó
Akkor átkúrták a fejünket 
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
háát lehet, hogy lesz én már mérget nem merek venni semmire
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
utah
- Név: 1989.06.15
- Kormány: Logitech G29 + Simtech GT Porsche GT3 Wheel,Simxpro R80 cockpit,samsung led 40' TV
sajnos kormányprobléma miatt nem tudok a mai futamra jönni:S Sorry!
"I was Happy to see him in my mirrow." Mika Häkkinen
sajnálom ha valakinek kellemetlenséget okoztam futamon, dx9-el 40autót nem bírt el a gépem és nagyon akadtam, nem tudom kívülről hogy látszott így jobbnak láttam ha el se indulok 2. futamon. elején még nem is volt gond, de mikor a visszapillantóban akarta kirajzolni azt a 7-8 autót meghalt a rendszer 
tényleg sorry! :/
tényleg sorry! :/
Név: Pintér Roland
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Hát ez xar volt.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.
Név:Füzy Barna
Sry mindenkitől, aki "előtt nem léptem ki" a "lelki mélypontom miatt"! 
Btw szenvedek isten tudja miért, én nem tudom.
Az utolsó scca versenyem még pole-t is szereztem itt, igaz szerencsém is volt 3-4en elszúrták amennyire emlékszem, Tim G ott sem volt, kis lökdösődéssel 5. lettem. a huszonharmincból
a wtcc teszteken 5. időmérő hely, p1 körök meg ilyenek. De amióta elindult ez a sorozat, annyival vagyok lassabb szutyok szar, hogy TELJESEN de TÖK utolsó vagyok.
Egy SZAR. minden egyes wtcc versenyen. igaz lökdösnek rendesen, aztán el is borul az agyam, de akkor is.
Na ilyen nincs ez lehetetlen, statisztikailag.
A gázpedálom átment féldigitálisba (nem túl analog, beugrik 100%ba félállásban), de ez sem lehet nagy gáz már asszem ilyen volt scca-n is. talán setup, de sztem az sem. lehet olyat, hogy valamit controller beállítást elrontok? érzékenység vagy akármi?
Sry hogy kilépek, az elsőnél is kiléptem, mert rendesen összetörtem... de a másodikat már el sem akartam kezdeni még dolgoznom kellett volna, de akkor már inkább hajnalban.
Btw szenvedek isten tudja miért, én nem tudom.
Az utolsó scca versenyem még pole-t is szereztem itt, igaz szerencsém is volt 3-4en elszúrták amennyire emlékszem, Tim G ott sem volt, kis lökdösődéssel 5. lettem. a huszonharmincból
a wtcc teszteken 5. időmérő hely, p1 körök meg ilyenek. De amióta elindult ez a sorozat, annyival vagyok lassabb szutyok szar, hogy TELJESEN de TÖK utolsó vagyok.
Egy SZAR. minden egyes wtcc versenyen. igaz lökdösnek rendesen, aztán el is borul az agyam, de akkor is.
Na ilyen nincs ez lehetetlen, statisztikailag.
A gázpedálom átment féldigitálisba (nem túl analog, beugrik 100%ba félállásban), de ez sem lehet nagy gáz már asszem ilyen volt scca-n is. talán setup, de sztem az sem. lehet olyat, hogy valamit controller beállítást elrontok? érzékenység vagy akármi?
Sry hogy kilépek, az elsőnél is kiléptem, mert rendesen összetörtem... de a másodikat már el sem akartam kezdeni még dolgoznom kellett volna, de akkor már inkább hajnalban.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
kormány: G25
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Sajnos ez a pálya egy bughegy. Nem is lesz Hungaroring-en több futam, amíg nem jelenik meg értelmes verzió.
Hatalmas gratula és tisztelet azoknak akik ezt az egyrémet el tudták viselni, ilyen hosszan, és megértem hogy sokaknak le kellett lépnie.
A második futamon fél pontokat osztok.
Hatalmas gratula és tisztelet azoknak akik ezt az egyrémet el tudták viselni, ilyen hosszan, és megértem hogy sokaknak le kellett lépnie.
A második futamon fél pontokat osztok.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szerintem ismételjük majd meg ezt a két futamot 
Név: Takács Attila
Hát azt hittem, lesz*pom magam
Ez tényleg egy rakás bug.
Abban is biztos vagyok, hogy a repülő rajtnál nem voltam jó helyen, előttem vagy 4-5 ember fogta magát, és bele állt a fékbe, hát a franc se fog már megállni
Szabó Zoli, nagyon szép volt, ahogy az utolsó métereken megelőztél, gratula, leizzadtam
Ez tényleg egy rakás bug.
Abban is biztos vagyok, hogy a repülő rajtnál nem voltam jó helyen, előttem vagy 4-5 ember fogta magát, és bele állt a fékbe, hát a franc se fog már megállni
Szabó Zoli, nagyon szép volt, ahogy az utolsó métereken megelőztél, gratula, leizzadtam
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Szerintem is valamikor újra kéne a 2. versenyt futni. Na persze nem azért mert a 31. helyről kellett feljönnöm... 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milán 2012.09.03. 23:25-kor.