Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kovi03
Kormány: Logitech G27

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Kovi03 » 2012.09.17. 22:24

Sajnos mindkét futamon besötétedett a képernyő, és letette tálcára, majd szépen leállt az rfactor. :( Szerintem nem kellet volna frissítenem a VGA drivert, de késő bánat ez van, és bocsánat ha valakibe esetleg belerongyoltam.
Név: Kovács Bálint
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.09.17. 23:02

Curitiba
http://www.simcompany.hu/downloads/Curi ... v1.5_rF.7z

kitömöríted és a GameData mappát bemásolod az rFactorba
Emerico - Head of SIMCo
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2012.09.17. 23:09

Jó versenyek voltak eltekintve attól hogy az első futamon az ucsó körben hibáztam, esélyem sem volt felzárkózni nem hogy talán befogni aki előttem ment.
A másodikban meg valaki kitessékelt a sűrűjéből. Vót egy két meleg helyzet, majdnem puki lett belőle.
Viszont én is koccoltam valakit aki meg is csúszott, csak akkor azt nem tudtam hogy verseny szitu, vagy nagyon bemásztam mellé, megvárni persze nem volt szabad mert akkor leshetem a pozíciót, de hát erre van az óvás. Majd kiderül.
Ami ezúttal tetszett, olyan drájvereket üldöztem akiket amúgy csak a fórumból ismerek :D bár most is csak a valagukat láttam és nem a tükörből...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.09.17. 23:30

Egész jó volt. A Lada totálisan versenyképtelen volt, ám a gumikat nem nagyon ette. Egész sokat előztem, csatáztam. Kamit is kilöktem ahogy kell. Fasza
Emerico - Head of SIMCo
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2012.09.18. 07:55

Az első versenyt nagyon élveztem. Egy pillanatig sem unatkoztam, sőt leizzadtam.

A második nagyon szerencsétlen volt. A 2. kanyarban egy sárga Seat-ot érintettem, 1000 bocsánat. Nem tudom, mi lett vele, mert azonnal egy pofont kaptam, így az utolsó 4-ben folytattam. Azonban egy normális féktávom nem volt, állandóan valamelyik irányba elindult az eleje vagy a hátulja. Ennyiszer kocsit még nem zúztam. Mikor kiléptem, láttam, hogy nem a megszokott set-el mentem :( A hab a tortán már csak a fiam alvásundora volt, aki az ajtóba állt és bömbölt, mert nem látja a monitort és a versenyt :)

Remélem Curitiba már jobban alakul...
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2012.09.18. 10:45

Jo kis versenyek voltak, idomeron sajnos nem sikerult kiautozni az ur idot, de 2dik helyel azert elegedet voltam. Rajtot picit bealudtam igy az elso fel kor vegig a vedekezesrol szolt Vozar-al jo kis csata volt tobb kanyart is egymast mellett vetunk be :). utana sikerult picit leraznom oket es Bika nyomaba eredni, azonban o egyszer csak leparkolt. utana "csak"tempot kellett menni es sikerult nyerni.

Masodik futam joval nehezebb volt , rajt ismet nem sikerult tul jo az elso kanyarokba inkabb arra figyeltem hogy ne veszisek poziciot.. kb 8dik helyet sikerult megerizni, viszont ott csunyan beragadtam Pethe Szabolcs, es egy Seat moge. ott csataztak az en BMW -nek meg sok helyen mar egyszeruen nem volt hely :/ megvartam mig lerendeztek egymas kozott aztan en is 1enkent eloztem oket.. de sajnos ezzel tul sok ido ment el, es a top 4 nagyon elhuzott. megnyomtam mondvan hatha.. de 2 kor allatt ugy elmelegitettem a gumikat hogy utana inkabb a celbaeres volt mar a cel.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2012.09.18. 14:11

Magyar László vs Serbán Norbert
Race 2
CT:7:04 megpöccint is kilök megelőz
CT:9:52 ráhúzza Szigeti Andrisra róla lepattan én lecsúszom az ívről meglök kiforgok szedem össze a kocsin egyenesen nekem jön áll a gázon kiforgat pozíciót is veszítek de jelentős a sérülés az autón
CT:10:18 féktávon simán nekem jön és kilök
CT:14:14 kigyorsításnál lökdös
CT:15:00 ismét féktávon kilök
igen agresszív vezetés mutatott velem szemben nem tudom ezek mennyire fértek bele.kérem az esetek kivizsgálását
Tetszik ez az óvjuk szarrá az ellenfelet hadjárat...

CT:7:04 : Ott tényleg megpöccintem, de szerintem nem sokat számit, amúgy is elég messze volt a kanyar bevételétől.
CT:9:52 : Hát igen, a kamikaze féktáv után próbáltam elfordulni a saját ívemen, de a Szigeti Andris is elmérte a féktávját, így kerültem ki oda.
CT:10:18 : Tetszik a megfogalmazás, csak abban sántít, hogy a féktávon húzzuk be az autót nevű hülyeség nélkül senki nem lökött volna meg senkit
CT:14:14 : a lökdösés általában több lökésre használjuk, itt egy darab lökés volt, amit én is kaptam számtalanszor a verseny során, ráadásul itt még engem is toltak, tehát, nem értem a károgást
CT:15:00 : talán ez az egy este, amit tényleg én szúrtam el, de semmi pozíció vesztés nem volt belőle

De igazából nem is értem mire jó ez, nekem nincs bajom veled, ennyi erővel én is írhatnék egy oldal óvást (pl.:CT: 12:16)
De szarni bele, majd Emerico eldönti ;)
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2012.09.18. 15:30

jo futam volt. fps gondjaim voltak sajnos ugyhogy lehetett volna jobb is de nem baj.

1 kérdésem lenne? hogy az első kerekeseknek melegszik egyáltalán a gumi , meg h mennyi maradt kb a gumiból (csík) mert semmien lényeges változást nem vettem észre:/
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2012.09.18. 16:36

Norbi, én is óvok rajtad majd egyet, készülj fel. :D
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.09.18. 16:53

Vozi írta:jo futam volt. fps gondjaim voltak sajnos ugyhogy lehetett volna jobb is de nem baj.

1 kérdésem lenne? hogy az első kerekeseknek melegszik egyáltalán a gumi , meg h mennyi maradt kb a gumiból (csík) mert semmien lényeges változást nem vettem észre:/
Persze,melegszik,mint állat! :D
125 fokos volt a Civic bal elsője,és 2,5 csík maradt. ;)
Válasz küldése