Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.09.18. 17:05

Mindkét futamon mérgelődtem...ismét!!! :evil:
Tényleg nem lehet értelmesen versenyezni?Az okés,hogy WTCC,de ez inkább WTF! :shock:
Két kiugró személyiséget említenék részemről...Szalai Krisztián,és Darvasi Marcell...Ti láttatok egyáltalán más versenyzőt is magatokon kívül?Szerintem nem igazán,mert úgy mentetek végig a pályán.
Marci,rajtad meg nagyon meglepődtem,mert Te nem voltál ilyen agresszív,minden áron előzök típus. :?

Szomszéd!Neked meg a pöcsödre lépek,és hanyatt löklek a tegnapiért! :lol: :twisted: Hogy gondoltad azt ott? :shock:
Amúgy is egy megdobós-balos kanyar,hagyok helyet is,és simán befuccsol a versenyem,mert kirepültem a pályáról,a palánk mögé. :roll:

Szabó Zolitól meg elnézést kérek!A célegyenesben,olyan jól működött a szélárnyék,hogy le is forgott a motor,és sikerült elmérnem a féktávot,ezzel kiszorítani Téged.Bocsi!Óvd légyszi,ha jogosnak ítéled! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szicsó 2012.09.18. 17:55-kor.
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2012.09.18. 17:40

Végignéztem mindkét versenyt, de nem találtam semmit, konkrétan egymás közelében sem voltunk, kivéve, mikor az első versenyen megelőztél, de akkor én a pályán kívül voltam. Rajtnál se volt köztünk semmi lökdösődés, de lehet, hogy mégis volt valami kontakt köztünk, ez esetben légyszi írd le az időt, mert én nem találom.

Amúgy lehet, hogy most kicsit másképp mentem, de az nem agresszió volt, hanem balfaszkodás, mert február eleje óta most nyomtam be először az rF-et. :D
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.09.18. 17:50

Jó volt.
2.verseny rajt egy csoda volt.
Vozi:Nézz meg egy első kerekest.130 fok,2,5 kocka maradt.Ja és van egy fél kör amikor kuva lasú a kopás miatt,de szerintem észrevetted mögöttem.
A pöci nem kellett volna,de értékelem,hogy elvetted utánna a gázt. :-)
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.09.18. 17:56

Matthew91 írta:Végignéztem mindkét versenyt, de nem találtam semmit, konkrétan egymás közelében sem voltunk, kivéve, mikor az első versenyen megelőztél, de akkor én a pályán kívül voltam. Rajtnál se volt köztünk semmi lökdösődés, de lehet, hogy mégis volt valami kontakt köztünk, ez esetben légyszi írd le az időt, mert én nem találom.

Amúgy lehet, hogy most kicsit másképp mentem, de az nem agresszió volt, hanem balfaszkodás, mert február eleje óta most nyomtam be először az rF-et. :D
Ezer bocsi Máté!Rosszul emlékeztem a névre :oops: ,és már javítottam is! :D
Sorry! ;)
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.09.18. 18:06

Bár úgysem fog változni semmi, de annyit szigorítanék a büntetéseken, hogy aki az 1. körben krassol annak nem egy figyut dobnék, hanem azonnal időbüntetést.
Eddig számomra ez a bajnokság 80% roncsderbiből áll. :(
The Power of Dreams
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2012.09.18. 18:27

Mugen írta:Bár úgysem fog változni semmi, de annyit szigorítanék a büntetéseken, hogy aki az 1. körben krassol annak nem egy figyut dobnék, hanem azonnal időbüntetést.
Van benne igazsàg.Sőt ha vágok egy picit es nyerek pár tizedet jobb esetben ,azért 20 sec a bunti de ha kiütnek akkor csak egy figyelmeztetés.Végülis végig lehet igy Tarkinizni minden futamot.
FANATIC OF THE SPEED
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.09.18. 18:42

lightning STIG írta:
Mugen írta:Bár úgysem fog változni semmi, de annyit szigorítanék a büntetéseken, hogy aki az 1. körben krassol annak nem egy figyut dobnék, hanem azonnal időbüntetést.
Van benne igazsàg.Sőt ha vágok egy picit es nyerek pár tizedet jobb esetben ,azért 20 sec a bunti de ha kiütnek akkor csak egy figyelmeztetés.Végülis végig lehet igy Tarkinizni minden futamot.
Nem egészen mert a figyelmeztetést viszed magaddal a köv versenyre.Ha jól tudom.Ott is van galiba akkor 20sec
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.09.18. 18:45

Támogatom! :D
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.09.18. 19:45

Viszonylag jó futamok voltak, bár időmérőn nem sikerült kiautózni azt amit a Q1-ben így kb 2 pozíciót vesztettem.
Az első verseny rajtja jól sikerült majd Gabi hibájának köszönhetően már a 4. helyen voltam. Innen még éreztem, hogy lenne esélyem feljebb jönni, de nem tudtam elmenni Vozi és Paffy mellett, pedig volt hogy úgy éreztem kicsit feltartottak, végül aztán győzött a gumikopás így nem is nagyon tudtam már támadni.
A második verseny rajtjánál próbáltam megint óvatosan helyezkedni, mégis összeakadtunk Szatoccsal, aminek kipörgés lett a vége így a 24. helyről jöhettem fel. Egész jól sikerült visszazárkózni, voltak jó előzgetések, csaták. Nagy kár azért a kicsúszásért, de ez benne van a dologban. ;)

Az elsőkerekes gumikopáshoz az én adataim: kb 2-3 kör után a bal első 130 fokos volt és a végére már pirosba is ment a kopás, kb 2,5 - 3 kocka maradt meg.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2012.09.18. 19:51

Paffy írta:
lightning STIG írta:
Nem egészen mert a figyelmeztetést viszed magaddal a köv versenyre.Ha jól tudom.Ott is van galiba akkor 20sec
Ha kvalin vagsz egy picit is 20 sec en ennyit kaptam a Hungaroringen .Ami sztem nem jar akkora elonnyel.
FANATIC OF THE SPEED
Válasz küldése