Nem gond, ugyis biztos lesz nehany verseny, amire nem tudok majd jonni, nem a helyezes a lenyeg.endre írta:Lehetünk csak tőlem ne várj túl nagy sikert...
Camaro Cup 2013 - társalgó
Re: Camaro Cup 2013 - társalgó
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Emerico, meg lehetne azt oldani, hogy ne 15-os lepesekkel lehessen allitani a rugot es a stabilizatort? Teszteltem az autot es igy nem nagyon tudtam jol beallitani, mert 100/80-as rugonal alulkormanyzott, 100/95-nel meg tulkormanyzott volt.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Én meg azt szeretném, ha az utánfutást is lehetne állítani, mert azt elvileg minden autónál lehet.Night írta:Emerico, meg lehetne azt oldani, hogy ne 15-os lepesekkel lehessen allitani a rugot es a stabilizatort? Teszteltem az autot es igy nem nagyon tudtam jol beallitani, mert 100/80-as rugonal alulkormanyzott, 100/95-nel meg tulkormanyzott volt.
Név: Rebók József
Night írta:Nem gond, ugyis biztos lesz nehany verseny, amire nem tudok majd jonni, nem a helyezes a lenyeg.endre írta:Lehetünk csak tőlem ne várj túl nagy sikert...
Joh és mi legyen a csapatnév mert akkor ugyi helyesbíteni kell.
Ami neked készült az egy valós csapat egyik verziója. Írjuk át arra az egészet?
Akár azt is lehet, hogy megpingálok egy másik autót ami kicsit másképp néz ki, a falkon meg megy a közösbe ha kell valakinek.
emerico problem?
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Nekem kb teljesen mind1. Egyebkent tetszik a Millenium Falcon nev. Esetleg csatlakozhatna a csapathoz meg ember, ha mar 4-en lehetunk.endre írta:Joh és mi legyen a csapatnév mert akkor ugyi helyesbíteni kell.
Problem?
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Egy kérdés Emericohoz:
Biztos, hogy jó ötlet húsvét hétfőre tenni az első versenyt? Szerintem többeknek is problémát okozhat az indulás, pl. nincs otthon a hosszú hétvégén, vagy elment locsolni és berúgott stb.
Hopp, most néztem a verseny kiírást, akkor sztornó ! Csak a fő oldalon van 04.01. kiírva.
Biztos, hogy jó ötlet húsvét hétfőre tenni az első versenyt? Szerintem többeknek is problémát okozhat az indulás, pl. nincs otthon a hosszú hétvégén, vagy elment locsolni és berúgott stb.
Hopp, most néztem a verseny kiírást, akkor sztornó ! Csak a fő oldalon van 04.01. kiírva.
Név: Rebók József
Jó akkor lessz a név millenium falcon a festés meg a te verziód. Hogy emericot is boldogítsuk.Night írta:Nekem kb teljesen mind1. Egyebkent tetszik a Millenium Falcon nev. Esetleg csatlakozhatna a csapathoz meg ember, ha mar 4-en lehetunk.endre írta:Joh és mi legyen a csapatnév mert akkor ugyi helyesbíteni kell.
Problem?
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Dubai-t csak nálam nem tölti be a játék?
Nállam se jó sajna..dodiiee írta:Dubai-t csak nálam nem tölti be a játék?
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nálam,másik Dubai pálya okozott problémát.Kivettem,és betöltötte.