VW Scirocco Cup - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: VW Scirocco Cup - Társalgó
Hát ez bizony kemény volt. Külön tetszett hogy a második futamon az induló 35-ből, majd mindenki befejezte a futamot!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nagyon jó volt mindkét futam.
A másodikon tudtam annyit spórolni, hogy megnyomjam az utolsó kört.
Be is értem Kamit meg Szicsót.
Az utolsó pár méterért még egyszer bocs Szomszéd, én még úgy láttam,
hogy jobbról ki tudok húzni mellőled.
Egy pillanatig féltem tőled
Így még senki nem hozta ki belőled az "állatot"
A másodikon tudtam annyit spórolni, hogy megnyomjam az utolsó kört.
Be is értem Kamit meg Szicsót.
Az utolsó pár méterért még egyszer bocs Szomszéd, én még úgy láttam,
hogy jobbról ki tudok húzni mellőled.
Egy pillanatig féltem tőled
Így még senki nem hozta ki belőled az "állatot"
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
-
peti0201
- 2024 licenszes
- Kormány: Fanatec CSL DD - Mclaren GT3 V2
Huhh, nagyon jó futamok voltak, élveztem mindkettőt
.
Időmérőn sikerült bejönni a 9. helyre, örültem neki.
Első futamon jót rajtoltam, egyből feljöttem a 7. helyre. Innen előztem néhányat, és már az 5. helyen találtam magam. Elkezdtem egy kicsit nyomni, már Milánékra ráérkeztem, de az utolsó körbe vettem észre, hogy kevesebb benya maradt mint amennyi kellett volna. Végén épphogy nem tudott megelőzni Mézes Gyula.
Második futamon szintén jó rajt, 7. hely egyből. Elkezdtem menetelni, Czimer Gábort egy kicsit nehezen, de megelőztem. Elkezdtem megint felzárkózni Milánékra, de jött mögöttem nagyon Takács és Márk is. Sajnos az utolsó körben Márk megtudott előzni, és Takács is majdnem, a célba épphogy be tudtam érni, asszem 33-34 ezred lehetett közöttünk.
Időmérőn sikerült bejönni a 9. helyre, örültem neki.
Első futamon jót rajtoltam, egyből feljöttem a 7. helyre. Innen előztem néhányat, és már az 5. helyen találtam magam. Elkezdtem egy kicsit nyomni, már Milánékra ráérkeztem, de az utolsó körbe vettem észre, hogy kevesebb benya maradt mint amennyi kellett volna. Végén épphogy nem tudott megelőzni Mézes Gyula.
Második futamon szintén jó rajt, 7. hely egyből. Elkezdtem menetelni, Czimer Gábort egy kicsit nehezen, de megelőztem. Elkezdtem megint felzárkózni Milánékra, de jött mögöttem nagyon Takács és Márk is. Sajnos az utolsó körben Márk megtudott előzni, és Takács is majdnem, a célba épphogy be tudtam érni, asszem 33-34 ezred lehetett közöttünk.
Név: Szentpéteri Péter
email: szentpeti0201@gmail.com
email: szentpeti0201@gmail.com
-
Teroitin
- Név: Szobota Dániel
- Kormány: G27
- Kapcsolat:
ÁÁÁjj annyira egy elcsépelt versenyek voltak...
Időmérőn meglepődtem, hogy bejöttem 8.-nak, nagyon örültem is.
1. futamon annyira jó volt minden 3 körig... A 2. kanyar féktávján utólag azt vettem észre, hogy blokkolnak a kerekek fordulatszám le van esve és kettesben vagyok hármas helyett, féket felengedtem, a motor felvette a fordulatot, bőgött és megállt. A meghackelt váltóm lesz a hibás, második versenyre le is szedtem a picsába.
2. versenyen megtörtént a megtörténhetetlen önerőből megpördültem ezzel az autóval, ráadásul rajtnál beragadtam. Nálam lassabbakat támadni nem tudtam sőt ők támadtak engem annyira vigyáztam az autóra ki ne gyújtsam, utolsó kört meghúztam p2p-vel, ezzel 1 helyet szereztem, de úgy, hogy megállt az autója.
Időmérőn meglepődtem, hogy bejöttem 8.-nak, nagyon örültem is.
1. futamon annyira jó volt minden 3 körig... A 2. kanyar féktávján utólag azt vettem észre, hogy blokkolnak a kerekek fordulatszám le van esve és kettesben vagyok hármas helyett, féket felengedtem, a motor felvette a fordulatot, bőgött és megállt. A meghackelt váltóm lesz a hibás, második versenyre le is szedtem a picsába.
2. versenyen megtörtént a megtörténhetetlen önerőből megpördültem ezzel az autóval, ráadásul rajtnál beragadtam. Nálam lassabbakat támadni nem tudtam sőt ők támadtak engem annyira vigyáztam az autóra ki ne gyújtsam, utolsó kört meghúztam p2p-vel, ezzel 1 helyet szereztem, de úgy, hogy megállt az autója.
Szobota Dániel
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Nem voltak túl izgalmas futamok, mentek az oda vissza előzgetések, majd 6 század előnnyel sikerült beérnem a 3. helyre. 
Második futam, ugyanaz mint az előző csak 5. lettem, volt még benne, de túl óvatos voltam a benzin spórolással.
Szerintem változtatni kéne a rendszeren mert így sok értelme nincs ugyanazt a futamot lefutni még egyszer. Olyasmit kéne hogy az edzés után aki vágott az első futamon 10 másodperc, majd a második futamon fordított rajtrács de itt is kapjon az edzésen vágott 5 másodpercet, így hátrébbről kezdheti plusz még 5 másodperc ami ilyen szoros versenyen sokat számíthat. Vagy valami hasonlót, a lényeg, hogy ne ugyanúgy induljunk.
Második futam, ugyanaz mint az előző csak 5. lettem, volt még benne, de túl óvatos voltam a benzin spórolással.
Szerintem változtatni kéne a rendszeren mert így sok értelme nincs ugyanazt a futamot lefutni még egyszer. Olyasmit kéne hogy az edzés után aki vágott az első futamon 10 másodperc, majd a második futamon fordított rajtrács de itt is kapjon az edzésen vágott 5 másodpercet, így hátrébbről kezdheti plusz még 5 másodperc ami ilyen szoros versenyen sokat számíthat. Vagy valami hasonlót, a lényeg, hogy ne ugyanúgy induljunk.
A 2. futamos forditott sorrendet abszolut tamogatom, igy tenyleg ugyanazt a versenyt futjuk 2x.Milán írta:Nem voltak túl izgalmas futamok, mentek az oda vissza előzgetések, majd 6 század előnnyel sikerült beérnem a 3. helyre.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Most ezen a futamon így marad, de Márk által vázolt dolog nem rossz ötlet.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Milánemerico írta:Most ezen a futamon így marad, de Márk által vázolt dolog nem rossz ötlet.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
az isfreakyo írta:Milánemerico írta:Most ezen a futamon így marad, de Márk által vázolt dolog nem rossz ötlet.![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Viheted az összes adósságomatSzicsó írta:(teljes vagyonelkobzást javasolnék)
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.