VW Scirocco Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: VW Scirocco Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.06.30. 22:34

Emerico - Head of SIMCo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.07.01. 12:29

emerico írta:
Mugen írta:Előre szólok, hogy bugzik a pálya, a SC random röpköd a pályán. :|
én még nem láttam. viszont lesz sóder javítás, mert különben a fél mezőny beleragad
Ovok!!!444: Az SC palyan kivulrol szabalytalanul tert vissza az idealis ivre es jo igenyesen kib@szott, pedig eletem felvezetojet futottam :lol:
Csatolmányok
rsz_grab_003.jpg
rsz_grab_001.jpg
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.07.01. 22:18

Végre jó versenyeim voltak!
Az időmérő végén sikerült összerakni egy tiszta kört, ami a 7. helyre volt jó. Tudtam, hogy a versenyen nem leszek ilyen gyors, a 8. hely a végén még jónak is mondható.
A második futamon megtámadtak a szúnyogok, mert nyitva hagytam egy ablakot. :D Többször lecsúsztam az ívről, meg ilyenek, sokszor fél kézzel kormányoztam, a másikkal meg próbáltam lecsapni őket. :lol:
Kár érte, mert a második helyről meg lehetett volna a dobogó, így csak egy 5. hely.
Név: Rebók József
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.07.01. 22:25

:lol: :lol:
Barna, úgy emlékszem téged kaptalak el mikor átcsúsztam a pályán meg úgy mindenen :D :|
Remélem nem rongáltalak be nagyon :cry: bocsánat!
Amu ez nagyon szenvedős volt :| de legalább volt pár csata, főleg Csabival meg Kamival :D
Szicsó, Jani támadását együttes erővel sem tudtuk visszaverni az egyenesben XD pedig toltalak én ahogy bírtam :lol:
Második rajtnál úgy befuladtam mint még soha :shock: nem is értem..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2013.07.01. 22:46

A 2. verseny rajtjánál valami gebasz történt, mert mindenki egyszer csak elindult, holott nekem még ki se villantak a lámpák, majd miután elindultam, pár méterre rá visszarakott abba rajtkockába ahonnan indultam és így vágtam neki. Ha valami crash történt emiatt azért elnézést, nem volt direkt.
Név: Hegyvári János
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.07.01. 22:47

Hát ez nagyon durva volt!!!! Ez a 3. futamom asszem ezzel a moddal de eddig mind2 versenyen ugyan olyan sz@r eredményeket hoztam mint most az időmérőn és az első versenyen. Már a teszteken se értettem miért nem tudok első 3 között lenni, de nem is nagyon érdekelt, elfogadtam h lassabb vagyok ezzel a moddal mégis csak első kerék meg mittomén. Ugyan ez volt most is időmérő 8. első verseny 7. aztán mondta valaki, asszem Barna, hogy miért nem húzatom ki eléggé? Kipróbáltam és BAAAzdmeg...... Ugyan ott váltottam boostal mint boost nélkül és rengeteget veszítettem így. Warmapon gyorsan összedobtam egy űberfasza setet és máris tudtam Bika tempóját menni. Sőt!! Első helyről sikerült egy hatalmasat hibáznom így Bika elém tudott kerülni de kb 3-4 sec hátrányt ledolgoztam a futam végéig. Ő is hibázott, vissza első hely, de vissza tudott előzni 1 körre rá, uccsó körben pedig megint tudtam támadni de már nem tudtam megelőzni. Nagyot meccseltünk, nagyon élveztem de főleg azért mert a setupolás és boostos kihúzatás után tudtam végre első helyért menni ezzel a moddal és h Gabit vissza tudtam hozni hátrányból 8-) :lol: Köszi 2. warmup! kelletté :D
Név: Pintér Roland
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.07.01. 22:54

Ez egy tragédia volt, egyedül nehéz lett volna teljesitenem a 2x25percet, nemhogy 28 másik őrülttel, így elnézést, ha valakinek betartottam, ma este elég off voltam...
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2013.07.01. 22:54

Pal Kinizsi írta::lol: :lol:
Barna, úgy emlékszem téged kaptalak el mikor átcsúsztam a pályán meg úgy mindenen :D :|
Amu ez nagyon szenvedős volt :| de legalább volt pár csata, főleg Csabival meg Kamival :D
Szicsó, Jani támadását együttes erővel sem tudtuk visszaverni az egyenesben XD pedig toltalak én ahogy bírtam :lol:
Nem én voltam (vagy nem emléxem) de jó versenyek voltak, kár, hogy a másodikon elfogyott a benya az utolsó körben 2 helyet vesztettem.
Zöd kocsi fóbiám lett :)
Név:Füzy Barna
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.07.02. 11:42

Tegnap gyakorláson megyek 35,7-et, erre időmérésen 36,8 :cry: :cry:
Kaptam egy bitang setupot Bikától amitől mint az eszement mentem. Néha elszakadt a cérna, és agresszív is voltam, de nehéz volt előzni.
Emerico - Head of SIMCo
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.07.02. 16:50

Pal Kinizsi írta::lol: :lol:
Kemény volt úgy egészében! :lol:
Janit Én se értettem,hogy ment úgy el. :shock:
Én a váltóáttételekkel szenvedek,valahogy nem érzek rá mi is a jó. :)
Válasz küldése