Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
[HRC]Norbi
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: [HRC]Norbi » 2014.01.27. 23:27

Jó volt, ráéreztem a pályára elég hamar, setup is atomjó volt, azt csinált a kocsi amit én akartam.

Verseny nem volt valami izgi. Volt egy necces szitu. Asszem Soós Gyurit köröztem utolsó kanyar előtt lement jobbra, elmentem mellette balról, de nem lassított le eléggé vagy nem tudom és összeértünk a kanyar csúcspontjánál. Én meg abban a hitben voltam nem fogunk összeérni de végül sajna összeértünk és ő kipördült.
Leitner Norbert

SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2014.01.27. 23:31

Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2014.01.27. 23:38

emerico írta:Brands Hatch Indy
http://simcompany.hu/downloads/brandshatch.rar
hányinger :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára freakyo 2014.01.27. 23:39-kor.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Baki
2024 licenszes
Kormány: Hát... nekem ilyenem nincs

Hozzászólás Szerző: Baki » 2014.01.27. 23:39

Nem lett volna rossz futam, ha a kvali után a warmupra váltáskor nem zavarodik meg nálam valami és kezdek laggolni a középső szektorban. Egy rf resi megoldotta a warmupra, de a futamon újból elkezdte csinálni, aztán a futam resinél még rosszabb lett. Remélem a következő pályáig rájövök mi lehetett a gond és megoldom, mert ez így nem volt mókás, de talán a dnf-el jobban jártam, mintha valaki a laggom miatt belém jött volna.
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2014.01.27. 23:43

A verseny jó volt, amíg volt verseny...
Sajnos a szolgáltatóm (T-Home) nincs a helyzet magaslatán, de már jelentettem és kaptam 72 órát. Ha valaki ismer egy progit, amivel a hálózatomat tudom a háttérben figyelni, megköszönöm.

Hiba: Játék közben leesek a szerverről, azonban a TS tovább megy (nem bomlik a kapcsolat). Race07 alatt is tapasztaltam, azt a Steam-nek tudtam be, hiba volt.

Remélem ma gondom megoldódik és BH Indín már teljes "gázzal" ott tudok lenni. A győzteseknek grat!
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2014.01.27. 23:46

Hát én is jobbra számítottam a tempóm alapján. A terv az volt h lerajtolom Norbit és majd faszán kicsúszik mögöttem szélárnyékban a gyors kanyarokban :) Ennek ellenére én csúsztam ki mögüle majd az első kiáll után Milán mögül. 2x szívatott meg a szélárnyék pedig első körben még vigyáztam is :/ Végül sikerült visszahozni a hátrányt és Gabit meg tudtam kicsit szorongatni a végére :) 2. hely simán benne volt, Norbit most nem lehetett volna megfogni.
Név: Pintér Roland
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2014.01.27. 23:53

Én is folyamatosan szakadok itthon is és a kecskeméti albérletben is szakadtam mikor ott laktam. mind2 t-home... itthon azt hittem a router miatt de ma lekötöttem és így is ledobott időmérő előtt.
Név: Pintér Roland
Ze83

Hozzászólás Szerző: Ze83 » 2014.01.28. 08:52

freakyo írta:ez a futam egy piece of shit volt.
Elején megforogtam önszántamból, mert a rázó úgy döntött. Aztán egyenesben Fulmer Zoli forgatott meg :? Aztán kapaszkodhattam felfele.
Hááát 6. hely :? taliga egy pálya, 3.5-ben is alig tudtam rá settelni, most is így volt.
Sajnos nem emlekszem a szitura, majd visszanezem delutan. Mindenesetre bocsanat erte.
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2014.01.28. 17:33

Ze83 írta:
freakyo írta:ez a futam egy piece of shit volt.
Elején megforogtam önszántamból, mert a rázó úgy döntött. Aztán egyenesben Fulmer Zoli forgatott meg :? Aztán kapaszkodhattam felfele.
Hááát 6. hely :? taliga egy pálya, 3.5-ben is alig tudtam rá settelni, most is így volt.
Sajnos nem emlekszem a szitura, majd visszanezem delutan. Mindenesetre bocsanat erte.
pacsi, már mindegy. :roll: :)
JeRm írta:Hát én is jobbra számítottam a tempóm alapján. A terv az volt h lerajtolom Norbit és majd faszán kicsúszik mögöttem szélárnyékban a gyors kanyarokban :) ...
Hasonló volt az én elméletem is, amikor 6. helyen voltam. A terv a következő volt: Norbinál áramszünet vagy netszünet, nekem aztán mindegy :D Te felérsz a Milánra, csatáztok, felér rátok Twister, tovább csatáztok, felér rátok Csabi is és csináltok egy tömeg crasht a nagy csatározásban, és megnyerem. Hát nem jött össze :lol:

Győrben a Digi is szarakszik mostanában, minden nap 19.40-20.00ig, de úgy hogy a telefon is elszáll. Valaki másnak akinek van Digije az találkozott ilyennel?
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2014.01.28. 21:59

Ahhoz képest, hogy az utolsó pillanatban lett autóm, marha jó verseny kerekedett.
Megtankolt autóval gyakoroltam, így az időmérő felejtős volt, plusz a nagy akarásban mindig szélesítettem, így utolsó előtti helyről indultam. A rajtot is elrontottam, Zoli simán lenyomott, de az első kanyarban sikerült visszavenni a helyem, majd a másodikban még javítottam 1 vagy 2 helyet. Aztán jött a crash party, én meg mindenkit kikerülve a 13-14 helyre kerültem. Mivel ehhez a pozícióhoz nem voltam elég gyors, így mindenki utolért. végig védekeztem, páran könnyen mások nagyon nehezen előztek le. Élvezetes volt. Pár helyet így visszaestem, de a végére mégis a 14. lettem hála a további kiesőknek, meg annak, hogy nem forogtam egyszer se és talán ha háromszor csúsztam le a pályáról bukótérbe, vagy kavicságyba.
Három futam, három féle autó és egyre jobb az eredmény.
Név:Füzy Barna
Válasz küldése