Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Én sem panaszkodhatok, ez a két futam nagyon frankó volt. Szinte végig volt kivel csatázni, néha többen is voltunk az optimálisnál
Király volt az a lényeg!
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Fél 8-kor volt egy klassz felhőszakadás...azóta nincs netem. 
Így nem tudok indulni sajnos.
Így nem tudok indulni sajnos.
Dalanics Jani, elnézést kérek a lökésért a második versenyen.
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
Emerico, a csapatot nem nagyon visszük előre!

Iszonyú szar versenyek voltak, pedig szeretem a magyar pályát.
Név: Takács Attila
Nekem nagyon jók voltak a versenyek ^.^
Rég voltam ennyire "elől".. nem is értem, nem gyakoroltam semmit, tegnap este értem haza.. Emerico Hockenheimi beállításával mentem.
Lehet hogy a kölcsön kormány miatt : )) ebbe még a motor is működik XD
Rég voltam ennyire "elől".. nem is értem, nem gyakoroltam semmit, tegnap este értem haza.. Emerico Hockenheimi beállításával mentem.
Lehet hogy a kölcsön kormány miatt : )) ebbe még a motor is működik XD
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Jó versenyek voltak, szinte végig csatázom kellett.
Második futamon elnézést Fulmer Csabitól, nem tudtam már jobban megfékezni, illetve Darvasi Marcitól is bocsi, benéztem a sikán féktávját :S
Második futamon elnézést Fulmer Csabitól, nem tudtam már jobban megfékezni, illetve Darvasi Marcitól is bocsi, benéztem a sikán féktávját :S
Név: Cseh Tamás
R1: eleg jo volt kar,hogy Patrik kirakott, de hogy Peti ne nyerjen ezen pontot igy nem ovok+eleg hirtelen jott az eset igy nehez lett volna jol lereagalni Patrik harmadiknal mar josz egy milkaval
De a bukott poziciokat leszamitva jo volt visszajonni, ill sokat elozni
R2 Jani eltalalt az elejen, o tobbet vesztett vele igazabol betomorultek elottem , es talan kicsit korabban fekeztem.
A verseny vegefele osszejottunk negyen azt hiszem Varga Úr az elso szektorban hibazott, fekeztem de nem tudtam elkerulni, hogy ne poccintsem meg a forgo autojat...
bocsanat!
Aztan harman maradtunk Cselt benezhette a sikant, eltalalt, amivel nagyon sokat buktam...(Nem ovok mert a celegyenes vegen en is beneztem ellened habar nem buktal annyit vele... de mind egy
Bar sikerult Petit beerni, de szerintem ha az nincs siman megvan. mind 1.
A vegen meg koszonom annak a lekorozottnek, aki sikeresen feltartott.. sokat segitettel, nem nekem de Petieknek igen...
R2 Jani eltalalt az elejen, o tobbet vesztett vele igazabol betomorultek elottem , es talan kicsit korabban fekeztem.
A verseny vegefele osszejottunk negyen azt hiszem Varga Úr az elso szektorban hibazott, fekeztem de nem tudtam elkerulni, hogy ne poccintsem meg a forgo autojat...
Aztan harman maradtunk Cselt benezhette a sikant, eltalalt, amivel nagyon sokat buktam...(Nem ovok mert a celegyenes vegen en is beneztem ellened habar nem buktal annyit vele... de mind egy
A vegen meg koszonom annak a lekorozottnek, aki sikeresen feltartott.. sokat segitettel, nem nekem de Petieknek igen...
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
SF 49ers!!
Köszönöm a verseny(eke)t!
Az első a szolgáltató jóvoltából 1 körösre sikeredett...
A második azonban kárpótolt mindenért. A rajtot jól elkaptam. A belső ív nem tűnt a legjobb választásnak, mert amit nyertem az indulásnál, azt az első kanyarban buktam. Elöl történhetett egy crash, mert sok helyet javítottam és olyan nevek tűntek fel mögöttem, akikkel csak lekörözésnél szoktam találkozni. Elsőként Patrik szórakoztatott, azonban egy elfékezésnél hagytam egy pici helyet, melyet ő kihasznált. Aztán jött a "Nagyfőnök". Ő nem örült a szélesített autómnak, mert így sokáig nézhette a hátsómat. Ezt nagyon élveztem. Minden hosszabb egyenes előtt a kigyorsításra mentem, hogy ne változzon a sorrend. Ismét picit hibáztam, amit Emerico nem hagyott "szó" nélkül és elillant mellettem. Ezek után én kezdtem őt üldözni, mígnem a 3. kanyart túl szűken vettem és bemutattam egy Grosjean-t. Ezek után Kami előnyét tudtam ledolgozni, azonban önerőből előrébb lépni már nem sikerült...
Az első a szolgáltató jóvoltából 1 körösre sikeredett...
A második azonban kárpótolt mindenért. A rajtot jól elkaptam. A belső ív nem tűnt a legjobb választásnak, mert amit nyertem az indulásnál, azt az első kanyarban buktam. Elöl történhetett egy crash, mert sok helyet javítottam és olyan nevek tűntek fel mögöttem, akikkel csak lekörözésnél szoktam találkozni. Elsőként Patrik szórakoztatott, azonban egy elfékezésnél hagytam egy pici helyet, melyet ő kihasznált. Aztán jött a "Nagyfőnök". Ő nem örült a szélesített autómnak, mert így sokáig nézhette a hátsómat. Ezt nagyon élveztem. Minden hosszabb egyenes előtt a kigyorsításra mentem, hogy ne változzon a sorrend. Ismét picit hibáztam, amit Emerico nem hagyott "szó" nélkül és elillant mellettem. Ezek után én kezdtem őt üldözni, mígnem a 3. kanyart túl szűken vettem és bemutattam egy Grosjean-t. Ezek után Kami előnyét tudtam ledolgozni, azonban önerőből előrébb lépni már nem sikerült...
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
pocsék voltTakiatika írta:Emerico, a csapatot nem nagyon visszük előre!![]()
![]()
![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo