INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Egész délután tökéletes volt , csak az időmérő ellőt kezdet szétesni.
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
Lehet a video karival lesz a gond, nekem AGP-s van, neked?Gyurka78 írta:Nekem is ilyen vga-m van és nekem is széthullot a graf
Ott lesz a gond.
Akinek meg osszemolott idomero elott agrafika, annak milyen video kartyaja van? (eleg fontos lenne, akkor lehet driver hiba, vagy ha mas tipusnal is fennal akkor gyari hiba)
Akinek meg osszemolott idomero elott agrafika, annak milyen video kartyaja van? (eleg fontos lenne, akkor lehet driver hiba, vagy ha mas tipusnal is fennal akkor gyari hiba)
Egész délután körözgettem és semi baj nem volt.
Milyen gyártmány a kártyád?
Nalam is ugyan az, az idoemro elott ugye feljott vagy 20 al tobb ember az atlagnal, aztan jott a durdefekt.Gyurka78 írta:Egész délután körözgettem és semi baj nem volt.
Melyik driver van főn neked?
-
Lali
Nekem is összeomlott Gforce 7600 gs 512 mb más moddal soha nem volt ilyen sőt a régi karimmal gforce 5500fx sem Nem tudtam belépni sem kipróbáltam offline és teljes mezőnnyel is elindult. most is fennt vagyok indy 2009 el egy másik serveren. nem hinném hogy a karik hibája ha egész héten megy.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
A legujabb amit xp-re dobtak ki: 9-7_agp-hotfix_vista32_dd_ccc.exe -ez az installer neve (eredeti nev)Gyurka78 írta:Melyik driver van főn neked?