INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Night
2024 licenszes

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Night » 2009.11.20. 18:35

Lop!N írta:Nos itt lenne az én pályám is.

1. szektor kb mint a Nürburgringi első pár kanyar.
2. Szektor a pálya vonalvezetése a Suzukai pályából nyúl le egy kis részletet (az alagút , és a hajtűkanyar elötti szögletes kanyarok , ahol az idei időmérőn volt 1-2 baleset :D)
Ez a szektor mint egy útca olyan lenne, minimális bukóterek , a fel a betoncsík mellett közvetlen lenne.
3. Szektor , a hajtűkanyar a Spa-i első kanyarra hasonlítana , míg a stadion rész a Kínai pálya első kanyarkombinációjára hajazna. Röviden ennyi.

Remélem a Rajz alapján eltudjátok képzelni a pályát.

Sztem nem nagyon kellene olyan kanyarokat csinalni, ahol nincs bukoter, mert a mezony fele ottmarad az elso korben.

A masik, h ennek a kocsinak inkabb a gyors kanyarok fekszenek, valahogy nem mozog otthonosan a lassu kanyarokban, ezert en inkabb a gyors palyakat reszesitenem elonyben.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.11.20. 18:45

http://img682.imageshack.us/img682/947/feelingsterv.jpg

(még1x a rizsa ami az elöbb volt)

Nos itt lenne az én pályám is.

2. Szektor a pálya vonalvezetése a Suzukai pályából nyúl le egy kis részletet (az alagút , és a hajtűkanyar elötti szögletes kanyarok , ahol az idei időmérőn volt 1-2 baleset )
Ez a szektor mint egy útca olyan lenne, minimális bukóterek , a fel a betoncsík mellett közvetlen lenne.
3. Szektor , a hajtűkanyar a Spa-i első kanyarra hasonlítana , míg a stadion rész a Kínai pálya első kanyarkombinációjára hajazna. Röviden ennyi.

"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.11.20. 18:49

nem olyan szűk az , nézd meg van hely bukni , csak az egyenesekben van nagyon közel a fal , a kanyarokban picit távolabb lenne , és ahol pici a bukótér ott sóder lenne
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.11.20. 18:49

Nem lenne ez rossz, csak a szőgletek, majdnem olyan mintha a városban kellene kifordulni egy sarkon.
Én a helyedben oda is iveket raknék és egész jó kis pálya kerekedhet belőlő. (persze ez csak az én véleményem)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.11.20. 18:52

jeamiro írta:
Nem lenne ez rossz, csak a szőgletek, majdnem olyan mintha a városban kellene kifordulni egy sarkon.
Én a helyedben oda is iveket raknék és egész jó kis pálya kerekedhet belőlő. (persze ez csak az én véleményem)
az 1. "törés" az nem lenne rendes kanyar , az csak gézfelengedős törés lenne, szal az könnyedén bevehető , a másik meg egy nagyfékes kanyar , esetleg ott megkéne nagyobbítani a bukóteret , úgy talán többeknek tetszene
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2009.11.20. 19:24

Lop!N írta:http://img682.imageshack.us/img682/947/feelingsterv.jpg

(még1x a rizsa ami az elöbb volt)

Nos itt lenne az én pályám is.

2. Szektor a pálya vonalvezetése a Suzukai pályából nyúl le egy kis részletet (az alagút , és a hajtűkanyar elötti szögletes kanyarok , ahol az idei időmérőn volt 1-2 baleset )

Tetszik! Grat!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.11.20. 19:34

Night írta:Tetszik! Grat!
Köszi
vaken

Hozzászólás Szerző: vaken » 2009.11.20. 19:42

Na itt a pálya remélem sikerül feltenni Az elsö kanyar egy enyhe törés lenne és azt követné egy lassu visszafordito a Nürburgringhez hasonloan és a törésnél lejt.Aztán ami még lenne hogy a sikánnál ha lehet kicsit magasabb rázokövek, és van egy nézötér ami a pálya fölött megy át(Abu Dhabit változtattam egy kicsit).Ezt nemtom meg lehet e csinálni de ha lehet akkor elég széles legyen ahhoz hogy az árnyékban elsötétuljön minden majd mire megszoknánk ujra világos, sztem jo ötlet de lehet rajta változtatni, a kör alaku nézötér ha nem nagy munka akor lehetne kör alaku ha nem akk ahogy akarod csak egy ötlet.Illetve a box bal oldalt van.A pálya feletti nézötér után egy nagy emelkedö hogy ne is lehessen pontosan belátni a kanyart kb mint Hungaroringen a Mansell csak még annál is legyen beláthatatlanabb.Ugy gondolom ez igazi kihivás.
Csatolmányok
pálya.jpg
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2009.11.20. 21:37

emericó mivan a szerverrel? mert nem találom meg IP alapján ill. a gép nem találja meg...
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.11.20. 22:27

Verseny volt, és ilyenkor a többi szerver le van kapcsolva.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Válasz küldése