Óvásokat vasárnap éjfélig fogadok el.
https://simcompany.hu/replay/TWC/06/Replays.zip
Touring World Cup - Macau
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Touring World Cup - Macau
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Re: Touring World Cup - Macau
Hát akkor óvnám az SC-t a második futamon.
Első kör végén a mezőny elé jöttem vissza, mégis megbüntetett, mert nem hagytam hogy lekörözzenek.
SC utáni balesetből 7.pozícióban ért a sárga zászló, mégis a 12. helyre sorolt. Ádám elment mellettem, ami sárga alatt szintén szabálytalan.
Azt írta pit open, kimentem hát büntit tölteni de nem volt érvényes.
Cselt mögé a 10. helyre kellett besorolnom, végül 12ként intett le. Ha a második sc bejövetelekori állást nézzük 7 helyen kellett volna befutnom, hiszen olyan büntetést mentem ki letölteni amit meg se kellett volna kapjak.
Első kör végén a mezőny elé jöttem vissza, mégis megbüntetett, mert nem hagytam hogy lekörözzenek.
SC utáni balesetből 7.pozícióban ért a sárga zászló, mégis a 12. helyre sorolt. Ádám elment mellettem, ami sárga alatt szintén szabálytalan.
Azt írta pit open, kimentem hát büntit tölteni de nem volt érvényes.
Cselt mögé a 10. helyre kellett besorolnom, végül 12ként intett le. Ha a második sc bejövetelekori állást nézzük 7 helyen kellett volna befutnom, hiszen olyan büntetést mentem ki letölteni amit meg se kellett volna kapjak.
-
Tequila
- 2024 licenszes
- Név: Bernhardt Gábor
- Kormány: Thrustmaster T300
Re: Touring World Cup - Macau
Ahogy beszéltük, óvnám a 2. futam során a befutót, ahol elvileg 1. helyen értem célba.
Gabor Bernhardt