INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Nem, csak indítasz offline egy versenyt AI versenyzőkkel, tehát a gép ellen, aztán amikor balhéznak, lefotózod őket:)
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Jah de hülye vok most vágtam le mi az az Al-kemerico írta:Nem, indítok egy futamot, és kilépek a boxba. És nézem.BmwTomm írta:Akkor minden autó amit látok az külön van odarakva? Azokról mind van egy fotó?
bardocz írta:Nem, csak indítasz offline egy versenyt AI versenyzőkkel, tehát a gép ellen, aztán amikor balhéznak, lefotózod őket:)
Már vágom
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Bardocz Ring
http://www.youtube.com/watch?v=sZX1zlqh6oI
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Jó ez a pálya, legalább nem fogunk unatkozni!emerico írta:Bardocz Ring
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
Lali
Jó kis pálya ez! Nem tudom sok stílusú pálya lesz remélem Uraim csak így tovább Még pályákat:)
Amúgy nekem van kb 7-8 skiccem csak ma nem tudok vele foglalkozni a héten vmikor este. A másik segítség kéne mivel láma vagyok a számítógépes rajzhoz kéne valaki aki megrajzolja és felrakja hogy látható legyen a fórumon mert a kézi rajz sok időt vesz el. és 8 meg rengeteg.Dolgoznom is kell sajna:)
Amúgy nekem van kb 7-8 skiccem csak ma nem tudok vele foglalkozni a héten vmikor este. A másik segítség kéne mivel láma vagyok a számítógépes rajzhoz kéne valaki aki megrajzolja és felrakja hogy látható legyen a fórumon mert a kézi rajz sok időt vesz el. és 8 meg rengeteg.Dolgoznom is kell sajna:)
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Sziasztok
Ma sajnos nem tudok jönni, és azt sem, hogy a továbbiakban tudok-e. Ugyanis pont ezen a héten van másik ligában is verseny, egyszerre többre meg nincs időm gyakorolni... A másik is 2 hetente van, és így most a Barcelona miatt pont egybeesik a kettő.
Ma sajnos nem tudok jönni, és azt sem, hogy a továbbiakban tudok-e. Ugyanis pont ezen a héten van másik ligában is verseny, egyszerre többre meg nincs időm gyakorolni... A másik is 2 hetente van, és így most a Barcelona miatt pont egybeesik a kettő.
Basszus, én pont fordítva gondoltam a pályát
Azt nagy munka megfordítani? Bocsi, hogy nem írtam.
▲
Pfúúúú ház et érdekes idézet tőledbardocz írta:Basszus, én pont fordítva gondoltam a pályátAzt nagy munka megfordítani? Bocsi, hogy nem írtam.
Jaja, az óra járásával megegyezően.
▲