Szerintem visszafelé nagyon más a pálya, így sokkal jobb.bardocz írta:Jaja, az óra járásával megegyezően.
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
En se jeloltem be az iranyt a palyamon, ezert most potolom. Az oramutato jarasanak megfelolo iranyban terveztem.emerico írta:Szerintem visszafelé nagyon más a pálya, így sokkal jobb.bardocz írta:Jaja, az óra járásával megegyezően.
Melyik lesz a kovetkezo?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Csak úgy vannak kanyarban lévő féktávok, így meg csak kigyorsítás van benne, az meg nem nagy kunszt.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jól van, megfordítom.bardocz írta:Csak úgy vannak kanyarban lévő féktávok, így meg csak kigyorsítás van benne, az meg nem nagy kunszt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico mindig utánunk dolgozikemerico írta:Jól van, megfordítom.bardocz írta:Csak úgy vannak kanyarban lévő féktávok, így meg csak kigyorsítás van benne, az meg nem nagy kunszt.
Köszi! Tényleg bocsi, hogy először nem írtam hogyan képzelem.
▲
Üdv,ma valószinű nem leszek futamon,mert nem érek haza.
Ha pistike kocsija még nincs berakva ,akkor menjen fel az enyémmel.
Ha hazaérek akkor majd megyek alap kocsival.
Ha pistike kocsija még nincs berakva ,akkor menjen fel az enyémmel.
Ha hazaérek akkor majd megyek alap kocsival.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Szerencsére nem akkor cucc a pály menetirányt megváltoztatni. Viszont a kerékvetőket így újra kell értelmeznem 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico! Az mitől lehetett, hogy visszaállt a kormányzár meg minden eredetibe??? Direkt megnéztem mielött kiálltam a rácsra és mikor elindult a verseny azt vettem észre, hogy az első kanyarban vagy 3 emberen támaszkodok!!! A 2. kör után kiálltam, mondom ez biztos az, hogy visszaállt és igen :S Fel kényszerültem adni a versenyt!!!
Aki készívti a videót , kérném ,h a 12.körben megtörtént padlógázas falbamenésemet ne tegye bele , köszönöm
A rajtnál elcsesztem a dolgot... megpörögtem ... nem is ezen múl t, h felkellett adnom , hanem nem adott a pitben Benyo-t... 3x kimentem , és vmit cannot fuel akármit írt ki... ezáltal értelmetlennek láttam azt , h 4 körrel a vége elött kelljen kiállnom , így nekivezettem a falnak az autót...
Valszeg ez az én hibám (mármint a benyó) , ez valszeg a mostanában lévő balszeremcsém v nemtom... de kö nyörgöm , történjen már meg a csoda , és tünjön el a balszerencsém
A rajtnál elcsesztem a dolgot... megpörögtem ... nem is ezen múl t, h felkellett adnom , hanem nem adott a pitben Benyo-t... 3x kimentem , és vmit cannot fuel akármit írt ki... ezáltal értelmetlennek láttam azt , h 4 körrel a vége elött kelljen kiállnom , így nekivezettem a falnak az autót...
Valszeg ez az én hibám (mármint a benyó) , ez valszeg a mostanában lévő balszeremcsém v nemtom... de kö nyörgöm , történjen már meg a csoda , és tünjön el a balszerencsém
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)