INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Nekem is jó futamom volt első kanyar kombináció után szépen megpördültem, mert hidegek voltak a gumik de nem is nagy gond vissza estem a 26. helyre kb és legalább kimaradtam minden "bulibol". Innen szépen feljöttem a 6. helyre kb és onnan áltam ki a boxba aztán lettem 8.

név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen.BmwTomm írta:Még nem ismertek, de ez vagyok én amit te leírtál a végén!!! Mikor már teljesen értelmetlen a dolog, de ha mozog a gép akk se adom fel!!! De ez most annyira felcseszett, és a kíváncsiság vezetett így kiálltam!!Joke írta:Nekem is visszaállt, mert újraszinkronizált a gép.BmwTomm írta:emerico! Az mitől lehetett, hogy visszaállt a kormányzár meg minden eredetibe??? Direkt megnéztem mielött kiálltam a rácsra és mikor elindult a verseny azt vettem észre, hogy az első kanyarban vagy 3 emberen támaszkodok!!! A 2. kör után kiálltam, mondom ez biztos az, hogy visszaállt és igen :S Fel kényszerültem adni a versenyt!!!
De én soha nem adom fel, csak ha már nem tudok elvergődni a boxig .
Jah és azt én is figyeltem, hogy újra szinkronizálta!!! ez a szinkronizálás után kine kimenni de nem biztos, hogy mindig van ilyen:) Boxól sem akarok indulni!!!
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
29-en voltunk a futamon, szerintem ez nem rossz. Nem hiszem hogy kell ennél több 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Na megfordítottam a Bardocz Ring-et
Bardócz kérszülj rá, hogy szidni fognak, nagyon jó pálya, de akkorákat lehet esni mint a ház.

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az esés biztos nem okoz majd problémát, az tuttira menni fogemerico írta:Na megfordítottam a Bardocz Ring-etBardócz kérszülj rá, hogy szidni fognak, nagyon jó pálya, de akkorákat lehet esni mint a ház.
![]()
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Egyébbként még annyit a tegnapi pályárol, hogy nekem nagyon tetszett, de 2 hibát találtam bene.
Az első, hogy a boxkijárat nem nagyon tetszett nem lehetett a fal miat kinézni és szinte csak vakon lehetett feljőni a pályara és ott is az ideális ivre. A másik amit észrevettem, hogy az első sikánnál ha bal oldalra ha kiestél akkor nem fogott meg a szalagkorlát és átmentél rajta, vissza már nem tudsz jőnni. Olvastam, hogy mintha ilyen problémája lett volna valakinek, de tudok én én is olyat aki ezért esett ki a futamon.
Az első, hogy a boxkijárat nem nagyon tetszett nem lehetett a fal miat kinézni és szinte csak vakon lehetett feljőni a pályara és ott is az ideális ivre. A másik amit észrevettem, hogy az első sikánnál ha bal oldalra ha kiestél akkor nem fogott meg a szalagkorlát és átmentél rajta, vissza már nem tudsz jőnni. Olvastam, hogy mintha ilyen problémája lett volna valakinek, de tudok én én is olyat aki ezért esett ki a futamon.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Bizony, sok ilyen bugot generálok még, de tanulok, egyre jobbak lesznek a kivitelezések.jeamiro írta:Egyébbként még annyit a tegnapi pályárol, hogy nekem nagyon tetszett, de 2 hibát találtam bene.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nekem ez eletem elso gyozelme volt parosulva eletem elso Pole poziciojaval, ugyhogy teljesen elegedett vagyok
Nehany lekorozottel meg mindig volt problema... egyszer szinte ki is tett egy piros auto, de mar sokkal jobb ovlt, mint az elso futamon.
A palyahoz meg1x grat, nagyon elvezetes volt!
Emerico, ugye most az en palyam jon?
Nehany lekorozottel meg mindig volt problema... egyszer szinte ki is tett egy piros auto, de mar sokkal jobb ovlt, mint az elso futamon.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Most Bardóczé, mert az készült most el. Ha azt kiadtam, átnézem a terveket, és kiválasztom azt amit a legjobban meg tudok csinálni. Nehéz döntés lesz, de szerintem mindenkié sorra kerül.Night írta:Nekem ez eletem elso gyozelme volt parosulva eletem elso Pole poziciojaval, ugyhogy teljesen elegedett vagyok![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az eredmenyeket hol tudom megnezni?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."