Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jeamiro
Kapcsolat:

Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.07. 18:37

Nem mondasz szerintem hülyeséget, én is sokkal jobb időt megyek offline, és nem ennyivel, többel lényegesen. Én ugy vettem észre mintha a kormány és a futómű is másként viselkedne, ezáltal teljesen más a tapadás.
Én azt gondoltam lehet, hogy elizgulom a futamot, de hogy ennyire? Nem tudom nekem az a tapasztalatom, hogy másként viselkedik minden azonos beállítások melett.

Bár még az sem biztos, hogy holnap tudok indulni, mert a 3. újratelepítés után is minidump hibát ír és a betőltésnél az intro után amikor kéri, hogy nyomj meg egy gombot kilép.
Már megprobáltam a steamot is tőrőlni, de ugyan az, a nyomait mindent eltűntetek, szinte szűz instal, de mindig minidump, nem állítgattam semmit a multkori futam ota, nem modoltam. A multkori futamon valamiért dobott a game a box után minden hibaűzenet nélkűl (én meg mint egy hülye körőztem tovább) végén kilépés és azota nem indul.
Ha valakinek van valami tipje azt szívesen meghalgatnám.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.07. 18:46

Online mindig lasabb vagy. Itt is, rFactorban is, és minden GMotor hajtotta játékban. Online mindig kisebb a pálya tapadása, és a gumiké is. Hogy ez miért van? Halványlilagőzömsincs.
Emerico - Head of SIMCo
csaszi

Hozzászólás Szerző: csaszi » 2010.01.07. 19:43

[quote="jeamiro"]Nem mondasz szerintem hülyeséget, én is sokkal jobb időt megyek offline, és nem ennyivel, többel lényegesen. Én ugy vettem észre mintha a kormány és a futómű is másként viselkedne, ezáltal teljesen más a tapadás.
Én azt gondoltam lehet, hogy elizgulom a futamot, de hogy ennyire? Nem tudom nekem az a tapasztalatom, hogy másként viselkedik minden azonos beállítások melett.

Bár még az sem biztos, hogy holnap tudok indulni, mert a 3. újratelepítés után is minidump hibát ír és a betőltésnél az intro után amikor kéri, hogy nyomj meg egy gombot kilép.
Már megprobáltam a steamot is tőrőlni, de ugyan az, a nyomait mindent eltűntetek, szinte szűz instal, de mindig minidump, nem állítgattam semmit a multkori futam ota, nem modoltam. A multkori futamon valamiért dobott a game a box után minden hibaűzenet nélkűl (én meg mint egy hülye körőztem tovább) végén kilépés és azota nem indul.
Ha valakinek van valami tipje azt szívesen meghalgatnám.[/quote

Hát ha mindent újra raktál és nem megy, lehet valami hardwer hiba van.
csaszi

Hozzászólás Szerző: csaszi » 2010.01.07. 19:45

hát ha mindenkinek ilyen, akkor jó.
illetve szomorú vagyok.
csaszi

Hozzászólás Szerző: csaszi » 2010.01.07. 19:47

és offline jó minden?
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.07. 20:13

Nem tudom, nem probálkoztam offline telepitésel.
Azért furcsa mert laptop és semmilyen hardverváltozásom nem volt.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
pointer4
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: pointer4 » 2010.01.07. 20:38

jeamiro írta:Ha valakinek van valami tipje azt szívesen meghalgatnám.
A beállításokat a Dokuments/Simbin mappában tartja, a skinekkel együtt. Azt tűntesd el onnan egy próba erejéig. (főleg a skinekre panaszkodtak fórumokon, hogy az okoz ilyet) Nekem is volt ilyen hibám, de a második skinpack felmásolása óta (első futam) nem volt.

Illetve Steam/games kikeresed az EVO-t, tulajdonságokra nyomsz, és ott a Local File alatt van ilyen hogy checking local files inegrity. (Egy ellenőrzést megér, ha tölt valamit le, akkor sérült volt) Ha meg új install és sérült a file, az lehet pl ram hiba is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pointer4 2010.01.07. 21:25-kor.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.07. 20:57

Köszőnőm a segitségeket, megoldodott a problémám, a steam után marad piszok a gépen, és ha a játékot újratelepitem előveszi és ugyan az marad mint ami volt, múagyarul valahonét előveszi. A steam mapában (program file) van egy uninstalja, az sem tűntet el mindent. A megoldás az volt, hogy tőrőltem teljesen azt a mapát is és teleptettem mindent előről, így jó let.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.01.07. 21:46

Minidump hibád oka pl. az lehetett, hogy fent volt valami mod, ami nem tetszett neki... Nekem a gépemen van két Leon TDi mod, múltkor véletlenül nem azt raktam fel, amit kellett volna, állandóan kivágott minidump hibával... :)

Nem volt valami mod feltelepítve Neked?
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.07. 22:14

Nem, vagy egy hónapja szűz volt a játék, akkor ugyanigy minidump hiba volt, azota semmi mod nem kerűlt bele. Már probáltam a minidump fileről biztonsági másolatot csinálni, de hiába írom felűl a rosszat ugy nálam nem műkődőtt.
Lezárt