Probald ujratenni, az mindig segit, vagy video kartya drivert frissiteni (akar windwos 7-hez valot leszedni)BmwTomm írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, csupán pár választ pár kérdésemre!!
rFactor problémám van, mégpedig mikor el szeretném idítani pl a testfutamot, akkor kilép a játék!!! Mi lehet a gond? (Most raktam fel a Win7-et)
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
A játékot tegyem újra?gazsiadam írta:Probald ujratenni, az mindig segit, vagy video kartya drivert frissiteni (akar windwos 7-hez valot leszedni)BmwTomm írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, csupán pár választ pár kérdésemre!!
rFactor problémám van, mégpedig mikor el szeretném idítani pl a testfutamot, akkor kilép a játék!!! Mi lehet a gond? (Most raktam fel a Win7-et)
JajaBmwTomm írta:A játékot tegyem újra?
Miután feltettem a játékot már akkor csinálta!!!gazsiadam írta:JajaBmwTomm írta:A játékot tegyem újra?
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Semmilyen hibaüzenet nincs?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Semmi! Egyszerűen csak kilép!!!emerico írta:Semmilyen hibaüzenet nincs?
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Hát, nincs ilyen windows-om, nem tudom. Talán rendszergazdaként kell futtatni az rFactort, meg gondolom Directx9-en felül nem érdemes próbálkozni.BmwTomm írta:Semmi! Egyszerűen csak kilép!!!emerico írta:Semmilyen hibaüzenet nincs?a Win7-em 64 bites hun! Valaki azt mondja szopás valaki meg azt futnia kéne!!! Én teljesen tanácstalan vok
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hagyd a fenebe a 7-et, tegyel Xp-t, azon biztos megyBmwTomm írta:Semmi! Egyszerűen csak kilép!!!emerico írta:Semmilyen hibaüzenet nincs?a Win7-em 64 bites hun! Valaki azt mondja szopás valaki meg azt futnia kéne!!! Én teljesen tanácstalan vok
DirectX 9-et feltelepítetted?BmwTomm írta:Semmi! Egyszerűen csak kilép!!!emerico írta:Semmilyen hibaüzenet nincs?a Win7-em 64 bites hun! Valaki azt mondja szopás valaki meg azt futnia kéne!!! Én teljesen tanácstalan vok
Win7-ben DX11 van, régebbi játékok futtatásához fel kell rakni a DirectX 9-et is.
Igen? Erről még nem is hallottam!!! És azt csak úgy simán le tudom szedni? amúgy mi ez a DX?Dis írta:DirectX 9-et feltelepítetted?BmwTomm írta:Semmi! Egyszerűen csak kilép!!!emerico írta:Semmilyen hibaüzenet nincs?a Win7-em 64 bites hun! Valaki azt mondja szopás valaki meg azt futnia kéne!!! Én teljesen tanácstalan vok
Win7-ben DX11 van, régebbi játékok futtatásához fel kell rakni a DirectX 9-et is.